Megütötte Selena Gomezt egy Bieber-rajongó
2011. március 04. 12:06
|
|
Rékucivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.12. Hozzászólás: 218 Csatolások: 0 Azonosító: 145285 offline
|
na szép!Selena a kedvencem!erre egy megszállott Bieber rajongó megüti!szálljon már magába!valakit nem lehet megütni azért mert épp ünnepli a barátja 17. szülinapját!le kéne csukatni azt aki megütötte szegény Selenát!
2011. március 04. 12:21
|
|
selena arwa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.10. Hozzászólás: 777 Csatolások: 37 Azonosító: 134550 offline
|
Szegény Selena, ez van hogyha Bieberrel jár.
2011. március 04. 12:21
|
|
Ronnie95 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.26. Hozzászólás: 715 Csatolások: 59 Azonosító: 133924 offline
|
Ez walami hihetetlenül szánalmas, és gyerekes dolog!Ha az a Bieber rajongó ennyire megszállott akkor, örülhetne ,hogy Justin wégre boldog Selenáwal.Selenát meg nagyon sajnálom, mert ez nagyon durwa dolog.
2011. március 04. 12:24
|
|
Lordi Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.11. Hozzászólás: 1579 Csatolások: 323 Azonosító: 126872 offline
|
szegény Selena 
nem normális az a lány -.-
nem normális az a lány -.-
2011. március 04. 12:47
Szegéény:(
most bibört mégjobban megutáltam!miért nem értik meg hogy nem lehet övék justinka??AJJJ
most bibört mégjobban megutáltam!miért nem értik meg hogy nem lehet övék justinka??AJJJ
2011. március 04. 12:48
|
|
waadmálnaaa.Łúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.06. Hozzászólás: 56 Csatolások: 0 Azonosító: 142708 offline
|
jesszusom.. hogy mert ilyet tenni?! Szegény Selena.Remélem walammit csinálnak avval a csajjal,mert büntetlenül nem úszhatja meg.!
2011. március 04. 12:54
Szegény Selena micsoda egy ..... hülye egy rajongó lehetett!
2011. március 04. 13:03
|
|
kestyDreamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1334 Csatolások: 79 Azonosító: 125014 offline
|
ez azért nagyon durva!
Just is egy ugyanolyan ember mint mindenki más és az h van egy barátnője másoknak is van mégsem verik meg őket ez azért sok már nagyon mit képzelnek egyesek magukról?!az aki megütötte Sellyt annak komoly problémái lehetnek a fejében!
Just is egy ugyanolyan ember mint mindenki más és az h van egy barátnője másoknak is van mégsem verik meg őket ez azért sok már nagyon mit képzelnek egyesek magukról?!az aki megütötte Sellyt annak komoly problémái lehetnek a fejében!
2011. március 04. 13:13
ajánlom neki a köröm virágot nekem bevát! Sajnálom szegényt de a rajongót is megtudom érteni!
Idézet (Ronetta001 @ 2011.03.04. 03:28)
én utálom selena-t jujj de jóóóóóóóóó
(bocsi fanok) na jó egy kicsit sajnálom...
(bocsi fanok) na jó egy kicsit sajnálom...
Szerintem nem kell ezért utálni Selenát, mert boldog akar lenni. Nektek, Bieber fanoknak mindegy kivel jár Justin, azt a lány úgyis utálni fogjátok. Ez volt a Jasmines ügynél is.
Idézet (noemi balogh @ 2011.03.04. 07:01)
szegény.selena na ilyenkor van az hogyha rossz fiúval vagy. de az ö élete. selena egy DISNEY SZTÁR.JUSTIN PEDIG EGY ELKÉNYEZTETETT kisfiú selenához képest.
Nem az a lényeg, hogy kik és mik, hanem hogy szeretik egymást. Ennyi, bár ha gondolkoztok rájöhettetek volna.
1 felhasználónak tetszik:
LULUPeas
Idézet (Jessii @ 2011.03.04. 12:47)
Szegéény:(
ne justint utáld mert erről tényleg nem ő tehet.igaz az ő rajongója de nem láttad mennyire ki volt.nem védem,de azért most én is feélretettem az utálatom.bármennyire is nehéz.
2011. március 04. 13:20
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Idézet (Gisele @ 2011.03.04. 13:13)
ajánlom neki a köröm virágot nekem bevát! Sajnálom szegényt de a rajongót is megtudom érteni!
Ez most komoly? Meg tudod érteni a rajongót?
2011. március 04. 13:23
Selena és Justin sem tartozik a kedvenceim közé, de azért ez már tényleg sok, ha meg rajongó akkor inkább örülne, hogy a kedvence boldog... még ennyi beteg embert
2011. március 04. 13:25
|
|
Sellyfan4Everúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.27. Hozzászólás: 53 Csatolások: 0 Azonosító: 144173 offline
|
Megmereszelte...en kinyirom eskuszom..........
2011. március 04. 13:27
Pff... büszke lehet Bieber a rajongóira -.-"
Miért kell Selenat bántani? Szánalmas... Ebből is látszik, h vagy nem igazi fanok, vagy önzőek. Oké, tisztelet a kivételnek. hiszen biztosan vannak rendes JBfanok is.
Jussy meg jól tette, h kicsit behajtott a paparazzok közé, nemtom, azok is mit képzelnek magukról, undorító szemetek.
Miért kell Selenat bántani? Szánalmas... Ebből is látszik, h vagy nem igazi fanok, vagy önzőek. Oké, tisztelet a kivételnek. hiszen biztosan vannak rendes JBfanok is.
Jussy meg jól tette, h kicsit behajtott a paparazzok közé, nemtom, azok is mit képzelnek magukról, undorító szemetek.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.