Megütötte Selena Gomezt egy Bieber-rajongó
2011. március 04. 09:50
hát ezért sajnálom Selenát..ez a sok hülye kis Justin rajongó úúúristen, annyira féltékenyek, h ölni is tudnának, egy olyasvalakiért aki ELÉRHETETLEN.. te jó ég :/// -.-
2011. március 04. 10:19
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (virág10 @ 2011.03.04. 08:56)
nem hiszem hogy megütötte volna justin előtt:) de ha igaz akkor"szegény selena"
Igen, elöbb Justinnak kellett volna
2011. március 04. 10:35
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (anonimuska14 @ 2011.03.04. 08:06)
Ronetta001: Egyet értek (: én is már megutáltam Selenát... -.-
Ami ezt az esetet illeti... annyit mondok, hogy ő akart Justinnal járni! Válalja a következményeket!ENNYI! -.-"
Ami ezt az esetet illeti... annyit mondok, hogy ő akart Justinnal járni! Válalja a következményeket!ENNYI! -.-"
Justin meg nem akarja ezt az egészet, csak nem tud ellene mit tenni, ugye?
2011. március 04. 10:43
|
|
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 offline
|
nem annyira kedvencem már Selena, de ez azért túlzás már. Sok elvetemült, hülye rajongó... -.- Szóval én most azért sajnálom Selenát... =|
2011. március 04. 10:49
|
|
TennantLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.31. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 142192 offline
|
szegény ki lehetett az a nemnormális =S
2011. március 04. 10:53
|
|
coledylanbarbi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.11. Hozzászólás: 1008 Csatolások: 442 Azonosító: 112059 offline
|
úristen-.-
ekkora degenerált kis szart..
mi képzel??nem pofozhat fel csak úgy embereket
szegény selena:(
ezért lesz vége egy szép
kapcsolatnak mert a buta kis rajongók meg a paparazzik tönkreteszik -.-
ekkora degenerált kis szart..
mi képzel??nem pofozhat fel csak úgy embereket
szegény selena:(
kapcsolatnak mert a buta kis rajongók meg a paparazzik tönkreteszik -.-
2011. március 04. 10:58
Ezért nem jó egy 'közkedvelt' emberrel járni. Nem csak a lesifotósok, de a sok sült bolond az utcákon
Én Selena helyében otthagynám a gyereket, sőt, nem is kezdtem volna járni vele
Én Selena helyében otthagynám a gyereket, sőt, nem is kezdtem volna járni vele
2011. március 04. 10:58
|
|
zsoka30visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 143 Csatolások: 0 Azonosító: 131507 offline
|
na én annak a csajnak húztam volna be aki megütötte az rendben hoyg szereti biebert de azért ez nem normális és ilyenkor hol vannak a gyerek szülei szerintem nincs rendben az hogy minig követik őket mert jó ha valami vörösszőnyeges eseményen ott vannak akkor oké de akkor se kell őket követni nekik is kell a magánélet mint ahogy mindenki másnak is
2011. március 04. 11:03
|
lukyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.26. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 137213 offline
|
Húúúú....csak kapjam el aki bántotta Selenát!!!!!!!
Kétszeresen visszakapja!!!!!!!!!!!!!
Hogy lehetnek ilyen rohadék emberek, főleg rajongók!!!Nekik azt kéne nézniük h JB boldog és erre tessék:Hátba szúrják!!!!!!!!
Kétszeresen visszakapja!!!!!!!!!!!!!
Hogy lehetnek ilyen rohadék emberek, főleg rajongók!!!Nekik azt kéne nézniük h JB boldog és erre tessék:Hátba szúrják!!!!!!!!
2011. március 04. 11:13
Na ez nagyon durva. Nagy az Isten állatkertje. Az amerikai magazinokban rendszeresen róluk írnak -.-
2011. március 04. 11:33
|
|
imteodoravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 222 Csatolások: 4 Azonosító: 132804 offline
|
Egyaltalan nem szeretem Selenat JUstint meg annal is kevesbe de amikor meglattam Selena arcat a fenykepen az jutott eszembe "Jezusom!"
ez azert mar sok ..
ez azert mar sok ..
2011. március 04. 11:36
Szánalmas hogy mit tudnak művelni ez emberek.ezek már nem fan-ok hanem megszállottak.őrültek.én már alapból sajnálom azt aki egyiket is szereti,de azért ez a felhajtás már túlzás körülöttük.mivel jobbak ők a többi sztárnál? ló *asszal.mind kettő tehetségtelen kis mitudrász.
amúgy meg aki megütötte selenát annak "gratulálok".gyűlölöm a pofáját,mégis ezt az ütést túlzásnak tartom.nagyon elfajult már ez a dolog.sosem értem meg hogy miért nem lehet elfogadni azt hogy szerelmesek.hogy egy rajongótól idézzek:
igaz ezt még a képes ügy kapcsán mondta.de ez az egészséges hozzáállas nem az hogy 'úgy kellett neki'.ami meg az utolsó képsort illeti
amúgy meg aki megütötte selenát annak "gratulálok".gyűlölöm a pofáját,mégis ezt az ütést túlzásnak tartom.nagyon elfajult már ez a dolog.sosem értem meg hogy miért nem lehet elfogadni azt hogy szerelmesek.hogy egy rajongótól idézzek:
Idézet (gina bonbon @ 2011.01.03. 20:24)
Hát én örülök nekik mert JUSTIN boldog!!!
igaz ezt még a képes ügy kapcsán mondta.de ez az egészséges hozzáállas nem az hogy 'úgy kellett neki'.ami meg az utolsó képsort illeti
1 felhasználónak tetszik:
tya04
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.