Megütötte Selena Gomezt egy Bieber-rajongó
2011. július 16. 18:27
Selena egyáltalán nem mutatott be ha jobban meg nézitek csak eltűri a haját és az emberek máris egy nagy űgyet csinálnak belőle ráadásul ez a kép nem ezen az estén készültek, én nagyon sajnálom Selenát nem lehet végre békén hagyni
2011. július 16. 18:28
|
|
cukorbogyovampire heart |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.21. Hozzászólás: 7692 Csatolások: 953 Azonosító: 143757 offline
|
Ezek a Bieber rajongók őrültek
Már nem azért hogy Selenáz védjem.
2011. július 16. 21:47
|
|
kiskepikehvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.25. Hozzászólás: 479 Csatolások: 16478 Azonosító: 153838 offline
|
Szegény Selena.
2011. július 16. 21:51
|
|
lola97122×Jigoku Shoujo× |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.21. Hozzászólás: 3206 Csatolások: 685 Azonosító: 143769 offline
|
Látszik hogy nem igazi rajongók, ha szeretnék Justint, akkor nem fenyegetnék Selenát és nem ütnék meg. De látszik hogy nem szeretik a srácot, egyre szánalmasabb amit művelnek.
2011. július 19. 15:48
én is így gondolom, lola97122! aki igazi rajongója lenne justinnak, az nem piszkálná Sel-t, hanem inkább örülne, hogy boldogok!
2011. július 20. 11:50
Szerintem is igazad van lola97122!Most ennyi erővel én is oda mehetnék a Mittoménkihez,és agyonverném,mer XY-nal jár?Ennyire naiv,gyagyás,beképzelt rajongókat eddig a Föld nem hordott a hátán!Annyira naivak,hogy azt hiszik,majd pont miattuk hagyja el Justin Selenát!Ez már tényleg hülyeség!
2011. augusztus 08. 13:40
Idézet (x Maite_Sandra x @ 2011.03.09. 18:15)
Ha valaki annyira szereti Justinkát akk a rajongók annak örülnek hogy boldog,neeem?!am nem akarok sértegetni de én engem nem izgatott fel ez az ügy!Az aki pofáncsapta az egy elmeháborodott!Sőt:
akkor,amikor még semmi nem létezett csak én léteztem volna akk elkezdtem volna sorolni és amikor csak én nem pusztultam volna el akkor fejeztem volna be a felsorolást,hogy milyen hülye!
Bye:Mee
akkor,amikor még semmi nem létezett csak én léteztem volna akk elkezdtem volna sorolni és amikor csak én nem pusztultam volna el akkor fejeztem volna be a felsorolást,hogy milyen hülye!
Bye:Mee
hát meggondoltam magam:Rá jöttem,hogy Szelenítát azért bántja,mert tehetségetelen és sokat hisz magáról.
2011. augusztus 08. 13:45
Idézet (x Maite_Sandra x @ 2011.03.06. 21:39)
nem a példakepémről és a pasijáról van szó de azért ez már durva!HÜLYE PAPARAZZÓK!>:(
vigyázzatok magatokra Selly és J.B.!
vigyázzatok magatokra Selly és J.B.!
Hülye voltam?Mi a franc?Ha megdöglenek végra akkor nálam nem lesz R.I.P..Ez lesz:Calm forever in death, and stay there.=
Nyugodjatok örökké a halálban,és maradjatok is ott.
C.F.I.D.A.S.T.
2011. augusztus 15. 15:47
|
|
Dominica JInovel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 3348 Csatolások: 480 Azonosító: 156416 offline
|
ˇˇszégény Selena biztos azért ütötték meg mert féltékenyek voltak a rajóngókˇˇ
2011. augusztus 26. 16:00
|
|
flora csicsaiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.30. Hozzászólás: 354 Csatolások: 2 Azonosító: 156981 offline
|
a kiskura akkor panaszkodjon biebernekde ne usse szelenát
2011. augusztus 28. 13:00
Csajnak viccen kívül pszichiátriai kezelés kellene. Felteszem azért csinálta, mert rázanzult Bieber-re, de ez így már beteges.
2011. szeptember 17. 10:29
Ennyi erővel én meg Justint utálom,mégse utazom át a fél világot,csak hogy végre kiadhassam rajta az általa érzett dühömet!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: