Megütötte Selena Gomezt egy Bieber-rajongó
2011. március 29. 16:42
szegeny Selena nagyon sajnalom meg az arcat is takargatni kellett az arcat es csak azert kezdett sirni mer a paparzzok nem hagyjak sohase beken
2011. március 30. 10:54
|
telómaciúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.12. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 140605 offline
|
Nagyon sajnálom Selenát és még azért is mert vannak olyan buzi rajongói akik ezért elkényesztetettnek mondják,pedig ha valakinek ütés miatt felreped a szája az fáj!és megértem h sír én is sírnék ettől a hülye paparazzóktól!!!!Én Selena mellett vagyok mondjanak bármit!
2011. április 01. 15:57
hihiii ez... huu...
úgy kel neki...
így járt:D:D:D
2011. április 02. 11:59
|
|
sophie.williamsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.01. Hozzászólás: 204 Csatolások: 4 Azonosító: 148459 offline
|
Ez a baj a sztársággal.Nem lehet egy nyugodt pillanatod sem...a paparazzik mindenhol ottvannak.Az már szerintem nem elviselhető,hogy az ember nem tudja rendesen megünnepelni a barátnőjével a szülinapját.Az pedig,hogy egy dühös és féltékeny Bieber-rajongó Sel-t támadja meg..na az már tényleg több a soknál!
:-/
2011. április 21. 18:28
|
|
KatttahA Talk™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.12. Hozzászólás: 1849 Csatolások: 686 Azonosító: 145297 offline
|
Idézet (Katttah @ 2011.03.05. 18:30)
szánalmas vagy!
itt örülsz annak hogy megütötték Selenát.
de akkor már nem lenne ekkor nagy pofád hogyha valaki téged ütne meg.
és nem te fogod megszabni hogy ki mit írjon erre az oldalra
megértetted?
itt örülsz annak hogy megütötték Selenát.
de akkor már nem lenne ekkor nagy pofád hogyha valaki téged ütne meg.
és nem te fogod megszabni hogy ki mit írjon erre az oldalra
megértetted?
felőlem azt írsz amit akarsz de ha valaki selena helyett az egyik rokonodat ütötte volna meg akkor is ez írnád
2011. május 06. 16:43
szegény selena! Hülye bieber fanok elég xar h bieber él nem kellenek még ilyen hülye fanoknak is lenni föleg nem bieberének -.-" szétrúgnám annak a pofáját .. -.-
2011. május 07. 12:43
egyik ne adok igazat de selnek lehet volna anyi esze,hogy nem biberel jön össze
2011. június 01. 14:59
|
|
Kicsilány16♡イαяα♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.06. Hozzászólás: 1825 Csatolások: 421 Azonosító: 146753 offline
|
Szegénnyke... Bieber bemutattott ügyi
2011. július 06. 12:08
|
|
ShAkE iT uPShake It Up 4ever ♡☺♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.14. Hozzászólás: 1172 Csatolások: 40 Azonosító: 152947 offline
|
szegény selly nagyon sajnálom. az a sok hülye biber rajongó h..........
2011. július 14. 11:51
|
|
Selena Fans nf.a.ofúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 66 Csatolások: 13 Azonosító: 155375 offline
|
Szegény
(
2011. július 15. 10:15
Ez pofátlanság.Hogy képzeli valaki,hgy odamegy a másikhoz és pofon vágja,csak mert egy bizonyos valakivel jár.De nem tudom,hogy annak a Bieber-rajongónak a fejében mi játszódott le!Most mit gondol.Képen törli Justin Bieber barátnőjét,és Justin már is elveszi feleségül????Imádom Selenát és nagyon bánt ami történt.Itt egy idézet Justintól,ami pont ide illik:
"Ha a hülyeség csengetne,az embereknek nem lenne szükségük telefonra!"Szerintem ez igaz!
"Ha a hülyeség csengetne,az embereknek nem lenne szükségük telefonra!"Szerintem ez igaz!
2011. július 15. 12:25
Nem tudom, szerintem ez már beteges. Nem üthetsz meg akárkit azért, mert barátnője van. Amúgy is... egy rajongó úgy sem lesz bíííbör barátnője, tehát agyba - főbe is verhetik Selenát, semmit nem érnek el vele. Sajnálom őket.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: