Megütötte Selena Gomezt egy Bieber-rajongó
2011. március 09. 19:29
|
|
Viktor Evansvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.03. Hozzászólás: 114 Csatolások: 30 Azonosító: 132518 offline
|
Karma. Aki Bieber-rel jár az így fog járni.
2011. március 10. 15:11
de utálom azt a justinkát!!!!!!! kül is miért olyan nagy szám hogy az egyik rajongója nekiment Sellynek??? szegény Selena...***** be az a kis ... (nem írom ki mert nem vagyok az a fajta de az a kis csitri kinek tartja magát, hogy nekimenjen egy sztárnak????
2011. március 10. 15:30
|
|
AllieNessie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.09. Hozzászólás: 768 Csatolások: 32 Azonosító: 146918 offline
|
Most mi a fene köze van egy Beber fannak azzal mit csinál Bieber?????
2011. március 10. 15:31
|
|
AllieNessie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.09. Hozzászólás: 768 Csatolások: 32 Azonosító: 146918 offline
|
Egyébként ha nem SElenával járna, hanem mással, akkor másikat üti le???
2011. március 10. 16:06
|
|
Viktor Evansvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.03. Hozzászólás: 114 Csatolások: 30 Azonosító: 132518 offline
|
AllieNesse! Ilyenek ezek a hülye Bieber fanok. Ezek csak azt szeretik benne, hogy sztár, de ronda mint a bűn.
2011. március 10. 19:02
hát elég őrült csaj lehetett..... amúgy nem látszik justinon és selenán ho járnának..sehol sem.
2011. március 11. 16:03
|
|
janka1995új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.24. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 146131 offline
|
AllieNessie hát ebből egy részben igazad van de másrészből nincs mert ha én is olyan elvetemült JB fan lennék én még a házat is rágyujtanám de mivel nem vagyok JB fan így nem teszem de ha az lennék akkor se tennék ilyent mert nem vagyok őrült és bűncselekmény.És amugy is ne a rajongók döntsék el hogy mi a jó JB-nek vagy mi nem majd ő eldönti ha Selena szakít vele vagy összetöri a szívét akkor majd tanul az esetből és kész.Mindenki a saját hibájábból tanul. Persze ami az igazat illeti nem vagyok Selena Gomez rajongó söt ki nem álhatom a csajt de azért nem verném meg.
2011. március 11. 16:58
|
|
Bibor24visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.26. Hozzászólás: 107 Csatolások: 0 Azonosító: 125892 offline
|
szegény selena
nem szeretem különösebb képpen és nem akarok senkit megbántani de úgy veszem észre h a bieber fanok annyira önzöek! hogy lehetnek ilyen gonoszak?
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.

0 felhasználónak tetszik: