Megütötte Selena Gomezt egy Bieber-rajongó
2011. március 05. 21:36
sajnálom Selenát :'( így mivel lett jobb annak az embernek?! legszivesebben ugyan azt csinálnám vele mint ő Sellel!
2011. március 05. 23:15
|
|
Annamari987visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.30. Hozzászólás: 382 Csatolások: 0 Azonosító: 132277 offline
|
juuj!!! szegény Sel!!!
2011. március 05. 23:30
|
|
ChelseaLovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.26. Hozzászólás: 141 Csatolások: 1 Azonosító: 141702 offline
|
hogy lehet vki ilyen neveletlen tuskó??!!
2011. március 06. 10:50
hát ez nagyon durva, sajnálom Selena-t 
nem kellene ennyire eldurvúlni
és mi jogon üótötte meg Selena-t ?
chö. -.-"
nem kellene ennyire eldurvúlni
és mi jogon üótötte meg Selena-t ?
chö. -.-"
2011. március 06. 11:20
|
|
Csilla19*Crazy Girl* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.01. Hozzászólás: 1094 Csatolások: 53 Azonosító: 123941 offline
|
1. Ha megtalálom azt a kis hülyét aki megmerte ütni ugy szétrúgnám a fejét :@@@@@@
2. De jó, hogy Justin megvédte őt
3. A hülye paparazzik ahgyják már békén őket me jovan még 3 db ott van az nem sok de 100-an körülvették a kocsit ez azér tmár nagyon durva nem eleht normális életet élni igy még egy kicsit sem msot miért nem telnek be azzal, hogy pár képek csinálnak róluk az utcán akkor a dijátadókon meg még ott vanank a mdoellfotók miért kell tönkretenni az életüket ? :@
2. De jó, hogy Justin megvédte őt
3. A hülye paparazzik ahgyják már békén őket me jovan még 3 db ott van az nem sok de 100-an körülvették a kocsit ez azér tmár nagyon durva nem eleht normális életet élni igy még egy kicsit sem msot miért nem telnek be azzal, hogy pár képek csinálnak róluk az utcán akkor a dijátadókon meg még ott vanank a mdoellfotók miért kell tönkretenni az életüket ? :@
2011. március 06. 12:10
|
melani99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.03. Hozzászólás: 42 Csatolások: 0 Azonosító: 137832 offline
|
Szörnyű!Hihetetlen hogy egyesek mit megengednek maguknak!Szegény Selena!Seli és Justin csak egy nyugodt estére vágytak!Semmi mást!Az az ember aki ezt tette Selenával annak nincs szive és nem normális!Gondolkozzon el magán az aki ezt tette!
2011. március 06. 13:55
|
|
fviktória95 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.23. Hozzászólás: 1425 Csatolások: 206 Azonosító: 139411 offline
|
Hát ez nem is tudom milyen én szeretem Selenat szerintem egy nagyon kedves lány Justint nem szeretem de nem ítélem el őket mert együtt vannak!!!És aki igen az egy barom!!!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: