Megütötte Selena Gomezt egy Bieber-rajongó
2011. március 05. 10:13
én justin rajongó vagyok de viszont Sel a példaképem és szerintem ha többi rajongó is szereti biebert akkor meg mért nem hagyák békén
2011. március 05. 10:16
nem lehet h csak herpesze van?? a képen egy kicsit annak tűnik !!
2011. március 05. 10:29
|
|
Clare Salvatorevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.27. Hozzászólás: 362 Csatolások: 0 Azonosító: 132058 offline
|
Ez nagyon kemény!! Szegény Selena!!
2011. március 05. 10:41
|
H_Happyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.01. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 137562 offline
|
Hát én Selena helyébe valószínű letörtem volna csaj kezét... de hát ugye nem csinálhatja meg ... sajnos :S Justin viszont igen ügyes volt hogy elindult a kocsival úgy hogy még elötte áltak...
én biztos nem lennék sztár mert hamar megverném az ilyen idiótákat....
2011. március 05. 10:45
|
|
Pixie BuueThis is fucking Saška♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 172 Azonosító: 117370 offline
|
Szegény Selena :/
2011. március 05. 10:55
|
|
kismokus303új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 80 Csatolások: 0 Azonosító: 137683 offline
|
ez kicsit..durva O.o
2011. március 05. 11:18
|
|
Timi94024új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.03. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 142520 offline
|
hogy lehetnek ekkora nem normális diliházból szabadult elmebetegek?? -.- hát ez kész röhely-.- hogy lehet valaki ennyire köcsög csak,azért,mert Justin és Selena szerelmesek egymásba most ,ezért pofán vágni hát..én tuti beperelném azt a köcsögöt aki ilyet csinál.. ilyet csak egy diliházból szökött elme beteg rajongó csinál.... tuti,hogy nem lehetett magánál vagy annyira hülye,hogy a kockát körnek hiszi -.- UTÁLOM AZ ILYEN KÖCSÖGÖKET :@:@:@ SEMMI JOGA NINCSEN AHHOZ,HOGY Ő KEZET EMELJEN SELENÁRA ..... CSAK,AZÉRT,MERT JUSTIN BIEBERREL JÁR :@:@:@ LEGSZIVESEBBEN ÚGY FEJBE VÁGNÁM,HOGY BELESZÉDÜL :@:@:@
2011. március 05. 11:21
|
|
nikksúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.26. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 141650 offline
|
senki sem ütötte meg selenát, az csak egy herpesz, már előző nap is ott volt a száján. az utolsó képen sel csak a haját igazította meg, és nem bemutatott. justint pedig megértem, nagyon rossz lehetett neki, és idegesítő hogy mindig a nyakukon vannak a paparazzik.
2011. március 05. 11:30
|
|
Gordonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.21. Hozzászólás: 200 Csatolások: 11 Azonosító: 485 offline
|
Itt aza szánalmas ,hogy Justin félék elhiszik magukról hogy mekkora sztárok,és adják a tűzrevalót. Ha kicsit visszafogottabb lenne lehet nem lenne ekkora felhajtás körülötte. Érdekes mennyi világsztár van akiket nem rohamoznak meg a paparazzók sem. Csinálnak pár fotót és kész. Nem bezsélve arajongókról esetleg félve odamennek megszólítják és ennyi.Persze a média nagyon is hibás ebben,mert ők kreálnak alanyokat ehhez. NBA-allstaron is meccs közben Bieberrel kell intejút csinálni. Játékosok levannak szarva.
Selena is miért nem választ egy egyszerű embert,aki azért önmagáért szeretné? Ez az egész egy jó marketing dolog,és elég nevetséges. Másik meg egy rajongó inkább a rajongása alanyát üsse már..hisz ő választott:D Ez kb mint ha bnő valakivel összejön és szétütöm acsávót..holott ő csak próbálkozott..csaj meg engedett..akkor ki a hibás? Persze saját maga is,mert nem volt elég jó..de ezért nem kell amásikon erpdemonstrációt végrehajtani:D
2011. március 05. 12:26
|
|
LeahRyanSverige♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 2317 Csatolások: 601 Azonosító: 142308 offline
|
Én is sajnálom Selenát. Nem értem miért kell bántani? Ha Justin jól érzi magát vele akkor oké, legyenek boldogak. Miért nem tudják elfogadni a rajongók hogy ők is emberek?
2011. március 05. 12:44
|
|
MileySelenaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.06. Hozzászólás: 72 Csatolások: 28 Azonosító: 144919 offline
|
jaj szegény Selena sajnálom
2011. március 05. 13:27
|
|
Zarás babyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 143951 offline
|
Ez szánalmas aki rajong valakiért annak ezzel kell élni,hogy az egy olyas valakivel van akit nem annyira szeretünk szóval.Ez szerintem olyan,mint amikor Selly-nek feltörték a közösségi fiókját.
2011. március 05. 13:54
Nagyon gáz.Szegény Selena,az a seb az arcán nagyon csúnya.Mikre nem képesek ezek a rajongók?!Miért kell ekkora balhét csinálni ebből.Szerintem szép pár együtt a két tinisztár szóval ez borzasztó.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: