Megütötte Selena Gomezt egy Bieber-rajongó
2011. március 04. 23:33
|
|
tengericsillagComme ci, comme ça |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1187 Csatolások: 4569 Azonosító: 139069 offline
|
ezek szerint mégis van olyan, aki irigyli Selenát ezt a celebet. hát ez van.
2011. március 05. 00:22
|
|
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline
|
pff. én most olvastam hogy ez nem igaz.
hanem állítólag az egyik paparazzi véletlenül megütötte fényképezőgépjével. és csak a fények miatt takargatja az arcát.
dehát nemtom...
hanem állítólag az egyik paparazzi véletlenül megütötte fényképezőgépjével. és csak a fények miatt takargatja az arcát.
dehát nemtom...
2011. március 05. 00:51
|
|
zoomify |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.04.19. Hozzászólás: 1799 Csatolások: 46 Azonosító: 5440 offline
|
usában érdemes sztárnak lenni, keresnek egy raklap lóvét, és egész életükben menekülhetnek jóarcú fénykép készítők elöl 
szvsz ez már kimeríti a zaklatás, utonállás stb tényállását
szvsz ez már kimeríti a zaklatás, utonállás stb tényállását
2011. március 05. 01:26
|
|
smaszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 361 Csatolások: 8433 Azonosító: 58824 offline
|
Ha igaz, ha nem, az biztos hogy néhányan erős túlzásokba esnek, ha szeret sztárjuk nem azzal van, akit ők szeretnének. Nem vezet ez semmi jóra. Megint kell majd egy tragédia, hogy visszafogják magukat egy kicsit?! Ugye nem?
2011. március 05. 08:48
Ez egy undorító dolog.Már idáig elfajult a mai világ.Szegény Selena :/
2011. március 05. 09:52
|
|
Cynthi JB forever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 504 Csatolások: 67 Azonosító: 129684 offline
|
hát ez azért több a sok(k)nál.arra nem gondolnak,hogy így Justin lelkivilágát is tönkreteszik,nem csak Selenaét..spt ,ez neki sokkal jobban fáj..de én azt hiszem,hogy Justin azt írta a twitterre,hogy egy paparazzi volt
2011. március 05. 09:55
|
|
adriienn96serendipity™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.16. Hozzászólás: 3465 Csatolások: 15600 Azonosító: 145576 offline
|
hát én nem tudok rajta mit sajnálni..de mondjuk azt se hiszem hogy ez az egész igaz..semmi bizonyítékot nem láttam még..szóval kitudja lehet h nem is ütötte meg senki..az arcát meg csak a fotók miatt takarta..de mondjuk az elég durva ahogy mind2en bemutatnak..selenácskából ezt nem néztem volna ki xD
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: