Megütötte Selena Gomezt egy Bieber-rajongó
2011. március 04. 21:24
Amúgy ennyi erővel meg Jasmine-t és Caitlin-t is megverhették volna ennek a kis kölyöknek a rajongói érdekes,hogy pont Selly-t verték meg amúgy meg Justin biztos még csak meg sem próbálta megvédeni Selena-t
2011. március 04. 21:27
érdekes most olvastam az Árnyékvilágot.. ugyanez.. amugy meg szánalom-_- szegény sel..
2011. március 04. 21:34
|
|
Khloe94visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.18. Hozzászólás: 228 Csatolások: 0 Azonosító: 125351 offline
|
Mi az hogy szakkitsanak?! emberek tanuljatok már... Nem nektek kéne megmondani hogy mit csináljanak,hogy kivel legyenek.
Nektek támogtani kéne őket,ha "fanok" vagytok... Justin a napokban rengetek levelet kapott hogy mennyire megváltozott Selena óta... Miért nem akarjátok hogy boldogak legyenek?
Könyörgööööm...
Nektek támogtani kéne őket,ha "fanok" vagytok... Justin a napokban rengetek levelet kapott hogy mennyire megváltozott Selena óta... Miért nem akarjátok hogy boldogak legyenek?
Könyörgööööm...
2011. március 04. 21:37
|
|
DemiMomentsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.29. Hozzászólás: 223 Csatolások: 0 Azonosító: 137349 offline
|
Végre tudom, eddig en értettem,hogy mi történt a szájával 
bakker .... ilyen szinten vannak.
bakker .... ilyen szinten vannak.
2011. március 04. 21:41
|
|
sziszuska29 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.07. Hozzászólás: 518 Csatolások: 0 Azonosító: 130811 offline
|
én is odavágnák neki...nem azért mert justinnal jár hanem mert egy hülye
2011. március 04. 21:43
|
|
csakppLittle Monster & Carrie Bear |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.18. Hozzászólás: 1365 Csatolások: 0 Azonosító: 123111 offline
|
úristen, szegény Sel! ez már sok nagyon sok! az egy dolog ,h bieber fan de ha szereti az állítólag os kedvencét akkor az a fontos neki, h boldog bieber nem? úristen, de gázos emberek vannak. ez már nagyon gáz. :S:S
2011. március 04. 21:44
|
|
RihannnaFaág™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.10. Hozzászólás: 1805 Csatolások: 118 Azonosító: 124776 offline
|
ne Selenát verjék hanem Justint!!! (már nem azért, és bocsi fanok) nem nagyon szoktam sajnálni Justin-t de most eléggé sajnálom... sőt inkább Selenát sajnálom... ő kapott egyet. Ilyen idiótákat akik bevernek valakinek azért mert Justinnal jár. Amúgy mikor a videót néztem belegondoltam mennyire rossz lehet hogy folyton körbevesznek... hát, ha elkezdte ezt az életet akkor így kell élnie. Ez ellen nem tehet semelyikük sem.
2011. március 04. 21:49
Khm...Lehet hogy Selenát észheztéríti a fejér emért ütés, hogy hagyja el Justint, ezzel magának téve szívességet. Amúgy meg undorító,hogy meddig elmennek ezek a dzsásztin fanok. Felpofozta Selenát, és mit segített? Valóra vált az amúgy is kétes álma, és dzsásztin belezúgott? Nem...akkor aztán sok haszna volt.
2011. március 04. 21:57
|
|
Kath M.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.21. Hozzászólás: 291 Csatolások: 1627 Azonosító: 139220 offline
|
Komoly ez a sok úgy kell neki miért jött össze vele hozzászólás. Ha ők együtt akarnak lenni egymással legyenek, ez az ő dolguk. Ezért senkit sem kell vagyis kéne bántani. Rémes, hogy milyenek a rajongók mostanság. Ha valaki igazi rajongó, akkor pedig örülnie kéne ha boldog az a valaki akiért rajong. Akkor is ha éppen olyannal aki nem feltétlenül szimpatikus. Mert egyrészt, nem hiszem hogy akkor az illetőnek több esélye lenne nála, másrészt meg ezzel gondolom Justin előtt is elássa magát. Ezzel senkit sem akarok megbántani, de ez a véleményem.
2011. március 04. 22:22
Selena eleve nem illik ahhoz a Balerinához
Szóval, felőlem maradjanak együtt, de szerintem nem igen valók egymáshoz. Szépség (Selena) és a szörny (Jeti).
Másrészt: nem is értem, hogy meri ezt megtenni! Selena egy sztár, ő meg egy nagy SENKI. Még szép, hogy szegényke sírt. De nem is értem ezeket a Balerina fannokat, miért rajonganak ennyire érte.
Kár, hogy nincs olyan jó Selena fan, aki Jetit pofozná fel.
Másrészt: nem is értem, hogy meri ezt megtenni! Selena egy sztár, ő meg egy nagy SENKI. Még szép, hogy szegényke sírt. De nem is értem ezeket a Balerina fannokat, miért rajonganak ennyire érte.
Kár, hogy nincs olyan jó Selena fan, aki Jetit pofozná fel.
1 felhasználónak tetszik:
Lisa Veronicas
2011. március 04. 22:47
|
|
Stella babavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.20. Hozzászólás: 305 Csatolások: 0 Azonosító: 133582 offline
|
Szerintem már röhejes hogy valaki ilyen mélyre süllyed hogy úgy imád egy embert hogy féltékenységében képes megütni a barátnőjét!!!!
Könyörgöm hová fajul ez a világ????
Senkinek sincs joga csak úgy megütni a másikat.
Könyörgöm hová fajul ez a világ????
Senkinek sincs joga csak úgy megütni a másikat.
2011. március 04. 23:06
|
|
Ronetta001Mario Casas ... ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.14. Hozzászólás: 4140 Csatolások: 537 Azonosító: 143253 offline
|
hát ez van ha Justin Bieber-el jársz 
én utálom selena-at de azért egy kicsit sajnálom
én utálom selena-at de azért egy kicsit sajnálom
2011. március 04. 23:30
|
|
Lady Suzy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.11. Hozzászólás: 8501 Csatolások: 349848 Azonosító: 98426 offline
|
Ez undorító. Hogy lehet valaki ennyire.. áh inkább nem is mondok semmit, mert annak kitiltás lesz a vége. De ezt egyszerűen nem hiszem el. Mért nem lehet már békén hagyni szerencsétleneket? Ők is csak emberek, rajongóknak semmi beleszólása abba, hogy kit szeretnek. Az pedig aki megütötte Selena-t az pedig egy igazi idióta. Csak azért megütötték, mert szereti Justint? Borzasztó, hogy milyen emberek vannak. Nem tudom, hogy meddig süllyed még ez a világ. Hihetetlen..
1 felhasználónak tetszik:
itsmevic
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.