Megütötte Selena Gomezt egy Bieber-rajongó
2011. március 04. 20:04
|
|
falacskaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.18. Hozzászólás: 103 Csatolások: 39 Azonosító: 145725 offline
|
most mi értelme volt megütnie? én se örülök, hogy összejöttek, de ha szeretik egymást akkor ezt el kéne fogadni. Egyesek mit képzelnek komolyan mondom... ezek a JB rajongók meg vannak hibbanva..
2011. március 04. 20:06
én az ilyen "rajongókat felpofoznám! szegény Selena! :S
1 felhasználónak tetszik:
Milli-Dodo-Mimi
2011. március 04. 20:14
Nem vagyok nagy rajongója egyiknek sem,de a Billiberek már nagyon kivannak akadva rájuk.Szerintem ha járni akarnak tegyék,ha szeretik egymást tegyék,SZERINTEM senkinek nincs joga beleszóli a kettejük kapcsolatába.
2011. március 04. 20:23
|
|
orianthi25 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 37 Azonosító: 117371 offline
|
nem rajongok sem Selenáért sem Justinért...de ez most már nekem is sok.szerintem nem kéne ezt csinálniuk velük
2011. március 04. 20:27
|
|
xancsy pumavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.06. Hozzászólás: 126 Csatolások: 0 Azonosító: 132715 offline
|
már tulzásba viszik a rajongok -.-"
nem értem miért nem hagyák békén öket!!
nem értem miért nem hagyák békén öket!!
2011. március 04. 20:29
|
|
Vampiregirl15 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 647 Csatolások: 0 Azonosító: 133668 offline
|
szánalmas amiket ... csinálnak a paparazzok ... nem hadják élni őket pedig ők is ugyan olyan emberek mint mások
2011. március 04. 20:32
Azért má sok!Nem elég nekik hogy minden lépésüket fotózzák és most még szegény Selena-t le is videózzák..Meg egy ilyen idóta(má bocs) Justin rajongót!Én is szeretem,de csak örülök hogy boldogok!Hisz egy igazi rajongó örül ha boldog a kedvence nem megverni a barátnőjét/barátját!Azé má sok!Nézzen mindenki magába!Szerintem helyesek együtt,de ez igy nem jó,mert annyi rajongó van aki nem örül a kedvence boldogságának!Pedig egy igazi NAGY rajongó csak örül!
2011. március 04. 20:33
|
|
oceancseppvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.24. Hozzászólás: 179 Csatolások: 547 Azonosító: 135175 offline
|
Justin és Selena sem tartozik a kedvenceim közé, de ez azért nagyon durva xd
2011. március 04. 20:37
|
|
Nitaaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.18. Hozzászólás: 123 Csatolások: 0 Azonosító: 129491 offline
|
Nem vagyok Bieber rajongó, sőt kifejezetten nem szimpi a srác, de most sajnálom!
A paparazzók meg fel vannak háborodva...hát akkor húzzanak onnan a fenébe!!:@
Szegény Sel:(
A paparazzók meg fel vannak háborodva...hát akkor húzzanak onnan a fenébe!!:@
Szegény Sel:(
2011. március 04. 20:48
|
|
chrisBrown14OKC |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 1450 Csatolások: 1870 Azonosító: 143010 offline
|
Ez azért már télleg több mint sok..ezek már nagyon..
2011. március 04. 20:54
|
|
Esztii77. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.04. Hozzászólás: 564 Csatolások: 0 Azonosító: 146607 offline
|
Kritikus -.-'
Sajnálom Selenát.
Nemhiszem h oly vki üthette meg selenát aki utálja őt hanem aki féltékeny selenára. ugyanis justinnak őrült rajongói vannak :/. az igazi rajongó vélményem szerint az aki örül (tegyük fel) "justin" sikerének h összejött selenával és boldog lehet. De nem ;s. És amugyis semmi közük ehhez h együtt járnak :/. csak annyi h nincs magánéletük .. :///////.
*___* .
részvétem? xD.
Sajnálom Selenát.
Nemhiszem h oly vki üthette meg selenát aki utálja őt hanem aki féltékeny selenára. ugyanis justinnak őrült rajongói vannak :/. az igazi rajongó vélményem szerint az aki örül (tegyük fel) "justin" sikerének h összejött selenával és boldog lehet. De nem ;s. És amugyis semmi közük ehhez h együtt járnak :/. csak annyi h nincs magánéletük .. :///////.
*___* .
részvétem? xD.
2011. március 04. 20:57
|
|
ClairyAsianGlampire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.28. Hozzászólás: 1908 Csatolások: 136 Azonosító: 97193 offline
|
Csak bennem merült fel a kérdés, hogy egyáltalán hogy tudta az a csaj megütni Selenát? Nem voltak ott testőrök? Meg azért ha a csaj nem volt harcművészetekben jártas (amiben szinte biztos vagyok, mert ha az akkor olyat üt, hogy Selnek nem csak a szája reped fel) akkor Justin is simán megállíthatta volna...
Az ilyen rajongókat ki kéne vizsgáltatni mert nem igaz, hogy nem képesek felfogni, hogy semmi sem lehet köztük és Justin között, sőt Justin azt se tudja, hogy léteznek...
Amúgy nem szívelem se Justint se Selenát, de megérdemlik, hogyha boldogok együtt akkor békénhagyják őket...
Az ilyen rajongókat ki kéne vizsgáltatni mert nem igaz, hogy nem képesek felfogni, hogy semmi sem lehet köztük és Justin között, sőt Justin azt se tudja, hogy léteznek...
Amúgy nem szívelem se Justint se Selenát, de megérdemlik, hogyha boldogok együtt akkor békénhagyják őket...
2011. március 04. 20:58
|
RaidonGMaxúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.08. Hozzászólás: 47 Csatolások: 0 Azonosító: 145053 offline
|
Ehhez hozzá sem tudok szólni :'( Ez már teljes mértékben túlzás, amit művelnek. Szegény Selena-t nagyon sajnálom, meg azért JB-t is. Hiába nem szimpatikus nekem a srác, de azért a szerelem még is csak jó dolog, hiába azok szeretik egymást akit én a legjobban és kevésbé kedvelek, de most még is teljes mértékben sajnálom őket. Az aki meg ezt elkövette, az meg elgondolkodhatna azon, hogy milyen is egy kapcsolat. Attól, hogy JB Fan és féltékeny, inkább tisztelnie kellene, hogy milyen döntést hoz JB és ha meg nem tetszik neki, akkor meg ne szeresse. De nem az a megoldás, hogy rátámad Selena-ra.
1 felhasználónak tetszik:
Alyson 1992
2011. március 04. 20:59
Milyen Belieber az, aki nem örül annak, hogy Justin boldog? És ez addig fajul, hogy megüti Jus barátnőjét? Ez mi???!!!
És akkor még a lesifotósok vannak felháborodva. Hát szánalmas ez a világ...
Most Selenát és Justint is rendkívül sajnálom, de remélem, hogy aki megütötte, legalább a 7648534szeresét kapja vissza.
És akkor még a lesifotósok vannak felháborodva. Hát szánalmas ez a világ...
Most Selenát és Justint is rendkívül sajnálom, de remélem, hogy aki megütötte, legalább a 7648534szeresét kapja vissza.
2011. március 04. 21:00
Idézet (RaidonGMax @ 2011.03.04. 20:58)
Ehhez hozzá sem tudok szólni :'( Ez már teljes mértékben túlzás, amit művelnek. Szegény Selena-t nagyon sajnálom, meg azért JB-t is. Hiába nem szimpatikus nekem a srác, de azért a szerelem még is csak jó dolog, hiába azok szeretik egymást akit én a legjobban és kevésbé kedvelek, de most még is teljes mértékben sajnálom őket. Az aki meg ezt elkövette, az meg elgondolkodhatna azon, hogy milyen is egy kapcsolat. Attól, hogy JB Fan és féltékeny, inkább tisztelnie kellene, hogy milyen döntést hoz JB és ha meg nem tetszik neki, akkor meg ne szeresse. De nem az a megoldás, hogy rátámad Selena-ra.
Teljes mértékben egyet értek veled
2011. március 04. 21:12
|
|
vikesz22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 456 Csatolások: 0 Azonosító: 129253 offline
|
Úristen... Szegény Selly basszus ki ilyen elvetemült..?! Justin meg olyan kis puhány.. sztem megse próbálta megvédeni Selt. Szakítsanak már... ez így nagyon sz*r.. : /
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.