Ez nagyon nagy bunkóság és éretlenség volt a rajongótól, hány éves volt, egy? És ha már fejbevág valakit, az Justin lesz, mert ő választotta Selenát, (ami jó választás volt,
Megütötte Selena Gomezt egy Bieber-rajongó
2011. március 04. 18:20
|
|
dalmus2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 123 Csatolások: 8 Azonosító: 144787 offline
|
Ez nagyon nagy bunkóság és éretlenség volt a rajongótól, hány éves volt, egy? És ha már fejbevág valakit, az Justin lesz, mert ő választotta Selenát, (ami jó választás volt,
2011. március 04. 18:23
és ha mutogatnak????mutogassanak én is mutogattam volna.és ahogy elnézem még sokan mások is 
OMG!Szegény Selena
én is szeretek olyan énekest aki fiú de attól még nem verném szét a bartnőjét.Normálisak ezek???Én sem szeretem Justint de azért sajnálom,hogy szégyenkeznie kellett egy rajongója miatt.Felháborító,hogy mik vannak :(Remélem Selly-nek nem lett komoly baja
OMG!Szegény Selena
2011. március 04. 18:24
|
|
Dojcy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.03. Hozzászólás: 1072 Csatolások: 51 Azonosító: 92123 offline
|
Egyikőjüket sem szeretem, de ez már számomra is felháborító, hogy hogy mer egy kis "taknyos" így viselkedni akárkivel is. Nem hiába van az a mondás hogy: Hatalmas Isten állatkertje
2011. március 04. 18:24
hát ez... hogy lehet vki ilyen elmebeteg? se Sellyt semm Justint nem szertem annyira de ez már felháborító!szegény Selena! amúgy meg minek bántják azt akinek összejött vmi Justinnal? és külön gratula a paparazziknak kis pénzéhes dögöknek-.-"
2011. március 04. 18:26
Sajnálom Selenát hogy megütötte egy hülye rajongó. De ez van, nem bírta nézni ahogy járnak. :S
2011. március 04. 18:29
nem tudom melyik hülye seggfej lehtettde ez nagy bunkóság volt tőlle
ha én útálok valakit nem verem be az arcát szóval csak azt tudom mondani aki ezt tette hogy dögöljön meg!!!!!!!!!!!
ha én útálok valakit nem verem be az arcát szóval csak azt tudom mondani aki ezt tette hogy dögöljön meg!!!!!!!!!!!
2011. március 04. 18:41
hát azaz illető nem normális.... most ezért meg kellet ütni?? csakmert justinnal jár?? hát ez beteg.... -__-"
2011. március 04. 18:46
|
|
Berni98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.12. Hozzászólás: 144 Csatolások: 0 Azonosító: 145328 offline
|
ooo most felidegesitet az aki tete"""""""hogy minyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nem tudom lehet drogokat szadett az az a valaki jaj en nem tudom mit csinaltam vona neki
2011. március 04. 18:51
|
|
kriszvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 258 Csatolások: 0 Azonosító: 130578 offline
|
hát ezt el se tudom hini hogy vannak enyire debil emberek mért mit várt ha selenát megöti talán vell fog járni vagy mi justin helyébe olyan pofont atam volna:D csak ö nincs enyire buno szerencsére hogy egy lányt megüsön:D:D
2011. március 04. 19:12
|
|
B.BessLos Angeles |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2454 Csatolások: 0 Azonosító: 131871 offline
|
Istenem de szánalmas emberek vannak...
olyan Hü**ék, hogy az már nem igaz!!!
szegény Selena....nem értik, meg Justinka idi*ta rajongói, hogy ők (halkan hozzáteszem elvileg) szeretik egymást!!!
el kell fogadni!!!!
áhh nah ez most rendesen felhúzott :@
olyan Hü**ék, hogy az már nem igaz!!!
szegény Selena....nem értik, meg Justinka idi*ta rajongói, hogy ők (halkan hozzáteszem elvileg) szeretik egymást!!!
el kell fogadni!!!!
áhh nah ez most rendesen felhúzott :@
1 felhasználónak tetszik:
Barbara DarkAngel
2011. március 04. 19:15
|
|
nikole Evil |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.17. Hozzászólás: 857 Csatolások: 182 Azonosító: 127378 offline
|
hát ez hülye az a rajongó
1 felhasználónak tetszik:
Barbara DarkAngel
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.