Valencia - Barcelona 0:1 (0:0) - Spanyol bajnoki mérkőzés, 2011.03.02.
2011. március 03. 16:28
Szerintem jobban megérdemelt lett volna a döntetlen. Nem azért, mert elfogult vagyok, de a Barca közel sem a legjobb játékát mutatta. A Valencia igazán jól küzdött.
2011. március 03. 16:30
Idézet (Miah008 @ 2011.03.03. 16:28)
Szerintem jobban megérdemelt lett volna a döntetlen. Nem azért, mert elfogult vagyok, de a Barca közel sem a legjobb játékát mutatta. A Valencia igazán jól küzdött. 
De a focit nem küzdelemre, hanem gólra játsszák!
2011. március 03. 18:55
Idézet (maresz @ 2011.03.03. 16:30)
De a focit nem küzdelemre, hanem gólra játsszák! 
Valóban. Néha viszont igazán rosszul tud esni az embernek, ha a másik csapat úgymond egy potyagóllal nyer. Nem mondom, hogy ez teljesen az volt, mert ismerem a védelmünket és közel sem a legjobb, de ha a Barcelona meg tud verni egy Real Madridot 5:0-ra, akkor azért egy Valenciát simábban kellett volna győzniük.
1 felhasználónak tetszik:
minilivi
2011. március 03. 19:01
Idézet (Miah008 @ 2011.03.03. 18:55)
Valóban. Néha viszont igazán rosszul tud esni az embernek, ha a másik csapat úgymond egy potyagóllal nyer. Nem mondom, hogy ez teljesen az volt, mert ismerem a védelmünket és közel sem a legjobb, de ha a Barcelona meg tud verni egy Real Madridot 5:0-ra, akkor azért egy Valenciát simábban kellett volna győzniük.
Tehát most az a bajod, hogy nem verték meg úgy igazán rendesen a kedvenc csapatod, mondjuk, 0-5-re. Tényleg sokkal rosszabb, hogy csak egyet kaptatok
Viccet félre téve, Messivel semmit se tudtatok csinálni, a többieknek meg nem volt kedve focizni, ezért lett csak 0-1.
2011. március 03. 19:24
Idézet (BarcaFan @ 2011.03.03. 19:01)
Tehát most az a bajod, hogy nem verték meg úgy igazán rendesen a kedvenc csapatod, mondjuk, 0-5-re. Tényleg sokkal rosszabb, hogy csak egyet kaptatok
Viccet félre téve, Messivel semmit se tudtatok csinálni, a többieknek meg nem volt kedve focizni, ezért lett csak 0-1.
Félreértesz. Én csak azt mondom, hogy a Barcát akkora királynak tartják, mostanában meg elég gyakran megszenvedett a győzelemért és tegyük hozzá, hogy nem olyan erős klubok ellen.
Őszintén szólva meg kifejezetten örülök annak, hogy csak 1 gólt kaptunk. Ebből tudom, hogy nem vagyunk olyan rossz csapat, mint amilyennek gyakran titulálnak minket.
1 felhasználónak tetszik:
minilivi
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.