A Chanel-divatház egyik tervezője nemtetszését fejezte ki azok iránt a divatvilágban élő, ruhakészítéssel foglalkozó emberek iránt, akik önkényesen másra bízzák ötleteik lapravetését.
A teljes cikkhez kattints ide!
Lagerfeld szerint a tervezőknek rajzolni kell
2011. március 02. 19:36
|
|
kiswikcii.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.05. Hozzászólás: 469 Csatolások: 680 Azonosító: 142640 offline
|
2011. március 02. 19:39
sztem is csak saját maguk tudják ugy lerajzolni ahogy elképzelték, ha tudnak rajzolni.
2011. március 02. 19:39
|
|
LaTasha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.14. Hozzászólás: 17822 Csatolások: 223670 Azonosító: 46320 offline
|
Igen,a skicc a kulcs mindennek.Nem hiszem,hogy divattervező válhat abból,aki nem tud rajzolni.. viszont Victoria ruháit nagyon szeretem- nyilván mögötte is áll pártervező,aki kivitelezi az "ötleteit". Köszi a cikket!
2011. március 02. 19:43
kösz a cikket!
am. igaza van azoknak akik előttem szóltak...ugy h. én nem irom le még 1x u.ezt
am. igaza van azoknak akik előttem szóltak...ugy h. én nem irom le még 1x u.ezt
1 felhasználónak tetszik:
Barbara DarkAngel
2011. március 02. 19:45
Szerintem is úgy az igazi, ha te rajzolod le, mert csak akkor lesz olyan a ruha, amilyenre igazán akarod.
2011. március 02. 20:12
|
|
Lilly GaGaGagaMania.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 1242 Csatolások: 114 Azonosító: 132581 offline
|
igaza vaan...
♥
2011. március 02. 20:28
|
|
Pink_Angel_Goldvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.14. Hozzászólás: 131 Csatolások: 1 Azonosító: 145469 offline
|
Jah!
Nem úgy van az hogy tíra-ríra hipp hupp megvan!
Nem úgy van az hogy tíra-ríra hipp hupp megvan!
2011. március 02. 21:12
|
|
thunderbivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.27. Hozzászólás: 163 Csatolások: 33 Azonosító: 133997 offline
|
teljesen egyetértek vele hiszen hogy lehetne olyan amilyet te szeretnél ha nem te készíted!igazságtalan hogy némelyik színésznő sajátja-ként adja el azt amit tehetséges tervezők készítettek!ráadásul rajzolás közben is változik az ötlet!én is ilyen vagyok akkor jutnak eszembe a legjobb ötletek amikor már elkezdtem valamit rajzolni vagy tervezni!
2011. március 02. 21:48
|
|
Csillivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.29. Hozzászólás: 414 Csatolások: 0 Azonosító: 118852 offline
|
Igaza van!!!! nagyon igaza van.Karl <3 Ő egy igazi divattervező, egy művész!
Victoria (akit amúgy szeretek) és Kate Moss persze h nem tudnak rajzolni..csak azért lettek tervezők, azért tudtak kollekciót csinálni mert celebek.. -.-
(ANNYIRA JÓ AZ A CIPŐ A KÉPEN! KELL!
)
Victoria (akit amúgy szeretek) és Kate Moss persze h nem tudnak rajzolni..csak azért lettek tervezők, azért tudtak kollekciót csinálni mert celebek.. -.-
(ANNYIRA JÓ AZ A CIPŐ A KÉPEN! KELL!
2011. március 02. 21:55
|
|
Rózsaszín Párducvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.26. Hozzászólás: 320 Csatolások: 7 Azonosító: 133920 offline
|
Teljes mértékben egyetértek Karl-al! Én is tervezői karrierről álmodom és csak úgy lehet valaki tervező ha rajzol,és ő maga TERVEZI meg a ruhákat vagy éppen az épületeket vagy bármit!!!!!!!
2011. március 02. 23:04
|
|
Nana.Búj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.15. Hozzászólás: 43 Csatolások: 7 Azonosító: 140850 offline
|
Én is Karl véleményével értek egyet. Csak az az igazi tervező, aki megtervezi, azaz lerajzolja a kreációt..nem csak megálmodja; a szakma nevében is benne van...Az olyanokat, min pl Vic és Kate Moss is..maximum stílus tanácsadónak, ötletadónak, esetleg múzsának lehet nevezni.
2011. március 03. 13:25
|
|
BlackPrincess...stb.Like Daniel |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.09.25. Hozzászólás: 2523 Csatolások: 62 Azonosító: 135221 offline
|
Idézet (klaudia15 @ 2011.03.03. 13:20)
igen. egy tervezőnek tudni kell rajzolni!!
Igen, igazad van!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.