VV: Szandika megint kiakadt Évára
2011. március 03. 15:22
Én is megutáltam Szandikát, olyan unalmas lett, hisztis is lett egyszóval olyan mint egy hülye pi**a... És lehet, hogy Éva csúnyát mondott Anikóra, de akkor Anikó védje meg magát ne Szandikának kelljen megvédenie az Anit, tiszta szánalom... És most Éva nem is Szandinak szólt be, most mért kell szandinak így viselkedni? Mindenki meg fogja gyűlölni, vagyis én meggyűlöltem, de nagyon!!
2011. március 03. 17:56
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
én is utálom Évát...
2011. március 03. 18:13
|
|
Puszedliii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.15. Hozzászólás: 723 Csatolások: 4 Azonosító: 133281 offline
|
Danta: Hogy miért veszekednek? Annyira nagy már bent a feszültség, kb. sztem így bírják levezetni. + piálással.
2011. március 03. 18:40
Gigi23
éva egy rohadt k**** amilyet a világ még nem látott !!!.... a szarkeverésben profi , bár a takarításban lenne ilyen joo !!!!!!
Pöff te ezt akarod nézni? Én szeretem mindkettőt
még örülök is ,hogy összevesztek legalább zajlik az élet
és jó a műsor
éva egy rohadt k**** amilyet a világ még nem látott !!!.... a szarkeverésben profi , bár a takarításban lenne ilyen joo !!!!!!
Pöff te ezt akarod nézni? Én szeretem mindkettőt
2011. március 03. 18:43
Amugy meg itt mondjátok hogy éva milyen szarkavarő.-.-" Épp ez a jo ha vezsekednek ki kiváncsi arra hogy hogyan mosogatnak meg ilyen unalmas cuccok?
2011. március 03. 20:09
|
|
PandaAlexXaεїз..εїз |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.28. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 0 Azonosító: 125973 offline
|
szerintem az egyáltalán nem jó,ha szétmarják egymást a villában.
jó lenne, ha nem lenne ennyi konfliktus, és ha az Éva elmaradna.-.-.
jó lenne, ha nem lenne ennyi konfliktus, és ha az Éva elmaradna.-.-.
2011. március 04. 08:44
Sajnálom azt, hogy mindig összevesznek,de már bennt is mindenki kiakad mindenen.
2011. március 04. 14:28
A párbaj után - ez szombat volt, de vasárnap adták le - mondta el Szandika, mi a baja balekosszal.
Gondolom, nem nézted, de vmi olyasmit mondott, h kétszínű, ami nem új... évára meg valszeg azért haragszik, mert ők ketten jó barátok... vagy nemtom... de balek meg éva már csak ketten vannak, a többiek meg ellenük.
Ez van :/
Gondolom, nem nézted, de vmi olyasmit mondott, h kétszínű, ami nem új... évára meg valszeg azért haragszik, mert ők ketten jó barátok... vagy nemtom... de balek meg éva már csak ketten vannak, a többiek meg ellenük.
Ez van :/
Idézet (audrey @ 2011.03.02. 18:26)
Lehetne egy kérdésem? Akkor most Szandika miért "gyűlöli" Alekoszt? Mióta tart ez az állapot? Mert én próbáltam rájönni abból amit Szandi mondott, de nem sikerült. Hátha itt valaki tud nekem segíteni ezzel kapcsolatban.
2011. március 04. 21:51
|
|
vercsu9612visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.18. Hozzászólás: 157 Csatolások: 0 Azonosító: 145710 offline
|
vajon miért nézik az emberek??
2011. március 04. 21:52
|
|
vercsu9612visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.18. Hozzászólás: 157 Csatolások: 0 Azonosító: 145710 offline
|
Ha nem történne semmi, nem is lenne népszerű az adás
2011. március 05. 10:45
|
Namiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.15. Hozzászólás: 221 Csatolások: 0 Azonosító: 138785 offline
|
hülye Szandika -.- nem értem azokat akik Évát bántják. Most komolyan,hogy lehet szeretni egy ilyen egoista,gerinctelen kétszínű csajt? -.- régen legalább még vicces volt,meg "aranyos",most meg egy akkora idióta lett O_O lehet,h ez az igazi Szandika,és eddig csak játszotta magát -.-"
2011. március 05. 16:46
Értelmetlen!Állandóan haragszik Évára vagy Alekoszra.Még az elején olyan aranyos volt és imádtam,de most már kezd vele a minden tele lenni.Annyira unalmas remélem öt fogják kivinni párbajozni!
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: