VV Gigi áldott állapotban?
2011. március 02. 16:23
Idézet (cassiecica @ 2011.03.02. 15:51)
ha igaz, a gyerek ha felnő nagyon büszke lesz az őseire xD és nem arra célzok hogy a villába voltak..egész más dolgokra
amugy ha az én anyám lenne, én letagadnám xD szerintem ha tényleg terhes, a gyerek ha felnő letagadja, hisz nem akar égni a suliba 
Szerintem meg ha tényleg terhes Gigike, akkor ha egyáltalán megtartja a gyereket, iskolás korára úgyis eltűnik apuci-anyuci a süllyesztőben, senki nem fog emlékezni a múltjukra.
Egyébként nem hiszem hogy terhes, lefogadom hogy beadják a nézőknek, aztán majd sok nap múlva kiderül hogy mégsem, a nézettség addig meg az egekbe szökik
2011. március 02. 16:27
|
|
Pink_Angel_Goldvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.14. Hozzászólás: 131 Csatolások: 1 Azonosító: 145469 offline
|
Én örülnék... És le sem tagadnám... Ha mondjuk én lennék a gyerek. Mert múltjukat megbánták!!!!! És jól néznénk ki!
2011. március 02. 16:28
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
Na ez mekkora kamu már.
1 felhasználónak tetszik:
kateblock
2011. március 02. 16:29
|
|
dave095 |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.12.15. Hozzászólás: 7183 Csatolások: 83636 Azonosító: 114760 offline
|
Nem vagyok ellene a VV-s cikkeknek, de ez már tényleg sok(k). Egy az, hogy nem arról volt szó, hogy találgatós cikkeket nem írunk? Kettő, tuti, hogy kamu...
1 felhasználónak tetszik:
thunderbird
2011. március 02. 16:31
|
|
cheetahgirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.26. Hozzászólás: 221 Csatolások: 29 Azonosító: 121237 offline
|
Nem hiszem,de ki tudja!
2011. március 02. 16:34
|
BunnyGirlUltraviolence |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.26. Hozzászólás: 2262 Csatolások: 850 Azonosító: 115648 offline
|
Ezt csak azért találták ki, hogy érdekesebbek legyen a nézők számára, mert ha valamelyikük párbajra megy, akkor így talán visszaszavazzák. Most, amúgy is sanszos, hogy Gigi vagy Jerzy megy párbajra, mert nagy esély van rá, hogy Éva lesz a kiválasztott. (egyébként erős kételyeim vannak afelől is, hogy bármi intim történt volna közöttük) kamu az egész "szerelmük"
2011. március 02. 16:41
|
|
Vivien Russovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.03. Hozzászólás: 322 Csatolások: 114 Azonosító: 132514 offline
|
na de hogy terhes?
dehogy -.-"'
2011. március 02. 16:46
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
Én kapom az infót és megírom cikkbe. Nem találgatás alapon megyek én se.
Amúgy ezért volt az a feltételezés hogy már előtte is lehettek együtt mert a terhességi tünet nem jelentkezik ilyen hamar.
Amúgy ezért volt az a feltételezés hogy már előtte is lehettek együtt mert a terhességi tünet nem jelentkezik ilyen hamar.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.