Az Oscar legjobb és legrosszabb ruhái
2011. március 02. 12:20
Nekem Halle Berry és Hilary Swank ruhája tetszik a legjobban.De Cheryl Hines-nak is nagyon jó ruhája van csak nem illik az alakjához.
2011. március 02. 12:59
|
|
Wanessaa.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.27. Hozzászólás: 274 Csatolások: 0 Azonosító: 139646 offline
|
Cheryl ruhája sztem szép, és nem csak úgyvan "rádobva".
És még Nancy O'Dell tengerkék színű ruája is jó volt.
A pozitív értékelésű ruhák közül meg majdhogynem nekem az összes tetszett.
2011. március 02. 13:08
|
|
Alex Stavivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.03. Hozzászólás: 134 Csatolások: 40 Azonosító: 144693 offline
|
Helle Berry még egy darab zsákvászonban is gyönyörű.
2011. március 02. 13:37
a jól kinéző ruhák tényleg szépek a rosszabbak pedig nekem a tengerkék tetszett
2011. március 02. 15:10
Nekem a legjobban Halle Berry ruhája tetszik a legjobban. Am nekem helena bonham carter a kedvenc színésznőm, szal engem nem nagyon érdekel mit vesz fel. Am meg szerintem tök muris a ruhája meg az az Angol zászló is a harisnyáján
) Olyan aranyos volt. Ezzel azt szerette volna biztosítani, hogy ha Angliából odarepült akkor nehogy ne kapjon már díjat, de sajnos nemkapott
(
2011. március 02. 15:12
|
|
Cheryl Cole fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.15. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 522 Azonosító: 129312 offline
|
Nicole Kidman kár, hogy kimaradt ő is gyönyörű volt : ) És hát igen van akinek van ízlése, van akinek nincs : /
2011. március 02. 15:22
|
|
sofie_par_amorevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.08. Hozzászólás: 278 Csatolások: 0 Azonosító: 128961 offline
|
úgy imádom Florence-t, hogy nem fél ilyen szerintem vicces cuccokat bevállalni. némelyik olyan mintha a nagymami ruhásládájából halászta volna
akkora királylány
2011. március 02. 15:31
|
|
Kelsey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.28. Hozzászólás: 2806 Csatolások: 4078 Azonosító: 130190 offline
|
Jennifer Lawrence ruhájának inkább a Baywatch-kosztüm nevet adnám.
Számomra a győztes Sandra Bullock volt! Gyönyörű!
"Jacki Weaver csillogása sem teljesedett ki." -> nem baj, cserébe más kiteljesedett.
Számomra a győztes Sandra Bullock volt! Gyönyörű!
"Jacki Weaver csillogása sem teljesedett ki." -> nem baj, cserébe más kiteljesedett.
2011. március 02. 17:00
|
|
Beácska12új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.05. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 142631 offline
|
Nem értem miért van mindig bajuk Helena B. C. ruháival. Szerintem nagyon is jól öltözködik,különc,és az joóóóóó
))))))
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.