Az Oscar legjobb és legrosszabb ruhái
2011. március 01. 21:49
|
|
zsofeehshadowhunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.25. Hozzászólás: 4835 Csatolások: 33773 Azonosító: 125792 offline
|
Szerintem ők viselték a legszebb ruhákat: Helena Bonham Carter, Natalie Portman, Anne Hathaway, Halle Berry és Matthew McConaughey felesége, Camila Alves
2011. március 01. 21:50
|
|
tengericsillagComme ci, comme ça |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1187 Csatolások: 4569 Azonosító: 139069 offline
|
Reese a befutó nálam.
2011. március 01. 21:50
Hát nekem meg pont a "legrosszabb ruhák" közt akadnak olyanok, amik nagyon tetszenek. Persze Reese, Camila Alves és Natalie Portman ruhája nekem is tetszik
2011. március 01. 22:10
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
Nekem Florencde így is tetszett
Meg az a kék ruha is.
2011. március 01. 22:10
|
|
Ancyvivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.07.28. Hozzászólás: 245 Csatolások: 11 Azonosító: 103212 offline
|
Most jöttem rá,hogy az ilyen Oscar legjobb és legrosszabb ruhái listák mindenkinél máshogy vannak szal ez is egy ember listája
szóval az én favoritjaim:Helena,Hilary,Mandy,Camila,Jacki,Anne és Cody...de ezek is ízlések és pofonok
2011. március 01. 22:54
Nekem Jennifer Lawrence ruhája egyáltalán nem jön be.. de Camilla ruhája valami iszonyat szép. *-* Viszont Jennifer Hudson ruhája sem lenne olyan rossz, ha mondjuk más színű lenne, szerintem..
2011. március 02. 00:33
|
|
Mélodramevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 233 Csatolások: 795 Azonosító: 128466 offline
|
Mila Kunis ruhája meseszép
akarom
Jennifer Hudson-nal szerintem semmi baj nincs, Cate Blanchett elég nagy rizikót vállalt ezzel a ruhával, de rajta egész jól áll, Helena pedig gyönyörű, mint mindig
(bár az ő kisugárzásával akár egy krumpliszsákot is magára húzhatna, abban is csinos lenne
)
Jennifer Hudson-nal szerintem semmi baj nincs, Cate Blanchett elég nagy rizikót vállalt ezzel a ruhával, de rajta egész jól áll, Helena pedig gyönyörű, mint mindig
2011. március 02. 01:49
|
|
kathleen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.03. Hozzászólás: 544 Csatolások: 55 Azonosító: 73242 offline
|
Szerintem sincs semmi baj Jennifer Hudson ruhájával. Nekem tökre bejön... viszont Hilary Swank-é egyáltalán nem tetszik, Cate Blanchett olyan, mint az ofim az osztályképeken, Scarlett Johansson ruhájáról pedig nem is tudom, mi jut eszembe... semmi.
A többivel nekem pl. semmi bajom, bár Sandra Bullock-é sem a legjobb választás. Szerintem öregíti a piros...
2011. március 02. 06:34
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Szerintem Helena Bonham-Carter ruhájával nem volt semmi baj. Jól áll neki ez a stílus és egyedi. Nekem meg különösen tetszett az a kis brit zászlócska, bár lehet, hogy csak angol mániás vagyok.
2011. március 02. 06:49
Anne ruhája szerintem nagyon szép de szerintem Nancy O'Dell-ével se volt baj, nekem tetszik attól mert egy kicsit feltűnő a színe attól még lehet szép
2011. március 02. 08:58
Miley nem volt Oscaron az idén??? Szerintem a "rossz" ruhák között is vannak jók
2011. március 02. 09:27
|
|
Emcsike |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.09.29. Hozzászólás: 843 Csatolások: 1 Azonosító: 40288 offline
|
Nálam a BEST Natalie Portman,Mila Kunis,Halle Berry és Camila Alves ruhája volt!Jennifer Hudson tündökölt sztem és nagyon jól nézett ki a ruhája,illett hozzá .Mandy Moore is szép volt bár nem igazán illett a ruha a bőre színéhez,sztem nagyon összefolyt.Ugyan fogalmam nincs h ki Nancy O'Dell de az ő ruhája is nagyon csini volt.
Scarlett és Kate most nagyon mellé nyúltak,pedig általában mindig nagyon csinik szoktak lenni.Florence Welch(nagyon bírom a hangját)mintha a üknagymamája hálóingét(
)vette volna fel,pedig Valentino ruha.
És nem hagyom ki Nicole Kidmant sem,bár ő nincs a felsorolásban.Egy Dior ruhát viselt és sztem valami borzalom volt.(http://justjared.buzznet.com/2011/02/27/nicole-kidman-oscars-2011-red-carpet-with-keith-urban/)
Scarlett és Kate most nagyon mellé nyúltak,pedig általában mindig nagyon csinik szoktak lenni.Florence Welch(nagyon bírom a hangját)mintha a üknagymamája hálóingét(
És nem hagyom ki Nicole Kidmant sem,bár ő nincs a felsorolásban.Egy Dior ruhát viselt és sztem valami borzalom volt.(http://justjared.buzznet.com/2011/02/27/nicole-kidman-oscars-2011-red-carpet-with-keith-urban/)
2011. március 02. 09:29
|
|
Loulouvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.21. Hozzászólás: 283 Csatolások: 0 Azonosító: 127774 offline
|
Cate Blanchett haute couture Givenchy-ruhája, Amy Adams L'Wren Scott-ja, Mila Kunis Ellie Saab-ja, Halle Barry Marchesája nagyon tetszik!
Helena Bonham Carter(Colleen Atwood) és Penelopé Cruz (L'Wren Scott)viszont nevetséges! Jennifer Lawrence Calvinje pedig snassz!
2011. március 02. 10:36
Nekem Anne Hathaway és az a tengerkék ruha tetszett a legjobban:)
2011. március 02. 10:39
nekem legjbban anne-é tetszik a legjobban.és Jennifer mennyit fogyott,gyönyörű volt moletten is de így, mégszebb.amúgy szerintem az ő ruhájával sem volt sok baj csak a felső része nem áll neki jól azt valahogy máshogy csináltam volna meg.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: