Most lebuktak: íme „Jelena” első csókja
2011. március 04. 21:59
Sztem aranyosak együtt de azért tényleg elég furi csók volt...
2011. március 05. 13:25
|
|
Zarás babyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 143951 offline
|
Szerintem nagyon aranyosak együtt.Igazán szép pár Justin és Selena.Reméljük hosszan fog tartani a kapcsolatuk és boldog lesznek.Amúgy szerintem ez csak egy szájra puszi volt.Szinte egy csomó paparazzi képen Selena Justinnal van.Szóval sok boldogságot nekik
2011. március 05. 13:43
Jól csinálja a kissrác, gondolom levadássza az egész Selena-Miley-Disneysztáros vonalat. Hajrá!
2011. március 05. 13:57
Szerintem is aranyosak
Szerintem ez nem is csók volt,hanem inkább egy puszi.
2011. március 05. 14:28
miért nekik talán nem szabad csókolózni? ha együtt vannak akkor miért ne? én is szoktam a barátommal és gondolom mindenki más is.
2011. március 05. 14:33
|
|
Kawaii0606visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.26. Hozzászólás: 297 Csatolások: 406 Azonosító: 139596 offline
|
húha....de nagy csók....
2011. március 05. 16:01
|
|
nick j and selena gvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.09. Hozzászólás: 185 Csatolások: 0 Azonosító: 134504 offline
|
justin látta hogy figyelik őket és lehet hogy direkt megcsókolta!!!
2011. március 05. 18:58
|
|
Reniii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.08. Hozzászólás: 708 Csatolások: 38 Azonosító: 142870 offline
|
jaja...lehet hogy direkt volt...amúúgy szerintem attól hogy együtt jöttek ki a hotelből nem biztos hogy együtt töltötték az éjszakát,na mindegy...nem tudom mikor fogom megszokni ezt a furcsa párosítást....talán soha....de ha boldogok...
2011. március 05. 19:44
|
|
Demii.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.18. Hozzászólás: 78 Csatolások: 0 Azonosító: 145689 offline
|
Az egyik kedvencem SELENA GOMEZ,és justin biebert utállom,nem is értem hogy jöhettek össze!Látszik hogy csak egy puszi volt és nem egy csók.Különben is justin bieber a kamerába nézett,és utánna a Selena és a justin is megtörölte a száját,és justin bieber miatt ütötték meg Selenát!!!
2011. március 05. 21:15
Én NAGYON SZERETEM SELENÁT,de justint neeeeem!!!!
De ha ő boldog(Selly)akkor én is boldog vagyok!!!
De ha ő boldog(Selly)akkor én is boldog vagyok!!!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: