nnnnnnnnneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!
selly nnnnneeeeeeee :'(
Most lebuktak: íme „Jelena” első csókja
2011. március 01. 20:00
Szerintem cukik együtt
Selena-hoz fiatal Justin,de ha boldog vele akkor nekem is jó.Engem nem az érdekel hogy kivel jár,hanem az hogy boldog legyen.És szerintem ilyen egy igazi rajongó.Legyél boldog Selena
2011. március 01. 20:20
|
|
Ne3avisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.04. Hozzászólás: 139 Csatolások: 0 Azonosító: 135662 offline
|
Szerintem ez a "Csók" inkább ment a közönségnek, mintsem Sellynek. Persze, az kicsit furcsa, hogy két felkapott tinisztár együtt jár. Szerintem a "kapcsolat" hátterében inkább a médiában való szereplés van előtérben, mint a szerelem.
2011. március 01. 20:25
|
|
evelin0127visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.30. Hozzászólás: 318 Csatolások: 0 Azonosító: 132270 offline
|
2011. március 01. 20:30
Selena 1 idősebb pasit érdemel...JB pedig még csak tini
am. szerintem ez csak a média miatt van mivel a csók inkább a "nagyközönségnek" szólt, mintsem Gomeznek!!!
am. szerintem ez csak a média miatt van mivel a csók inkább a "nagyközönségnek" szólt, mintsem Gomeznek!!!
2011. március 01. 20:40
|
|
forever JBiebs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 990 Csatolások: 4 Azonosító: 134186 offline
|
eleinte nagyon nagyon zavart mér csak az is h felhozták ezt de mostmár egész kibékültem a tudattal h járnak és nagyon édesek mikor csókolóznak
2011. március 01. 20:46
úristen de nagy csók....-.-"
Selena jobbat érdemel.Justin még gyerek,Seli pedig már nő nem passzolnak,amúgy sztemse Selenánal volt a csók hanem a közönségnek.
Selena jobbat érdemel.Justin még gyerek,Seli pedig már nő nem passzolnak,amúgy sztemse Selenánal volt a csók hanem a közönségnek.
2011. március 01. 20:49
|
|
csakppLittle Monster & Carrie Bear |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.18. Hozzászólás: 1365 Csatolások: 0 Azonosító: 123111 offline
|
Selena hova tette az eszét? Sokkal jobbat is kaphat mint ez a taknyos. :/ de ha ő vele boldog, akkor nem tud mit tenni az ember. legalább boldog Sel<3
2011. március 01. 20:50
|
glambert._12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.13. Hozzászólás: 156 Csatolások: 0 Azonosító: 136347 offline
|
hogy van sellnek gusztusa..
2011. március 01. 20:51
Engem nem nagyon zavar!!Szerintem nagyon aranyosak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: