Charo szerint Lady Gaga a hasmenéses Madonna
2011. március 02. 17:24
|
|
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline
|
http://antimadonna.dark-host.com/gallery_unoriginal/unoriginal1.html
mert madonna teljesen egyedi volt ..
mert madonna teljesen egyedi volt ..
2011. március 02. 17:24
NEM ÉRDEKEL...Lady Gaga az sokkal jobb,az a lényeg
2011. március 02. 17:30
|
|
knoxville.tennesseeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 130554 offline
|
sztem gaga kapott rá engedélyt. legalább is nekem úgy jön le ebből az interjúból:
http://www.youtube.com/watch?v=ToJ2xDQhYkw
8:40-től beszélnek madonnáról.
2011. március 02. 18:35
|
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2930 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline
|
Annyira nem érdekel, hogy ki másol kit, az a lényeg, hogy éppen az adott szám jó legyen, tetszen, és el van intézve, különben is rámehetne 6 emberöltő ha mindenki elkezdené elemezni, hogy a zeneiparban ki kit másol
2011. március 02. 18:42
|
|
brigi92fcbvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.08. Hozzászólás: 468 Csatolások: 0 Azonosító: 119698 offline
|
Nekem még mindig az a véleménye, h Gaga jó lenne, ha nem ezt a f*st csinálná amit csinál.(amit a mögötte álló csapat szépen kitalált)
2011. március 02. 18:49
|
|
HorgiLady with an attitude |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.07.25. Hozzászólás: 5416 Csatolások: 41492 Azonosító: 35510 offline
|
Idézet (knoxville.tennessee @ 2011.03.02. 17:30)
sztem gaga kapott rá engedélyt. legalább is nekem úgy jön le ebből az interjúból:
Pont erre írtam, hogy másnap Madonna sajtósa lenyilatkozta, hogy ők nem küldtek semmilyen e-mailt Gagának.
Cannibal3!
Madonna nyíltan vállalja, hogy Marilyn Monroe a nagy ideálja, óriási hatással volt és van rá. Valóban, volt egy időszaka (1990-91), amikor teljesen a nagy előd stílusát követte, de a felsorolásban szereplő képek nagy része beállított, fotózáson készült, így azt nem emlegetném egy lapon ezzel a témával.
Csak egy példa: a Material Girl videó klipjére sosem mondta senki, hogy eredeti lenne, pontosan az a volt a cél, hogy olyan legyen, mint Marilyn Monroe híres "Diamonds are a girl's best friend" c. mindenki -ezek szerint nem mindenki- által ismert jelenete.
/ Én nem vitázom, csak a tényeket közlöm./
2011. március 02. 19:20
|
|
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline
|
gaga is vállalja és a hasonlóság nem is ilyen szembetűnő .. ha madonnánál nembaj ..gagánál nem értem miért és itt a szám épphogy hasonlít .. de gaga ezeken kívül nagyon sok dolgot tett egy-pár madonnás hasonlóság mindnekiben megvan ..de gagánál mindneki örül h lejárathatja ...
2011. március 04. 22:05
Kelsey és a többi aki szerint GaGa=Madonna...
csak annyit mondok hogy: 1-Hallgassatok meg egy Madonnát és GaGát! 2- Nézzetek meg egy klipet Madonnától és GaGától! Ja és a stílust is megnézném...
csak annyit mondok hogy: 1-Hallgassatok meg egy Madonnát és GaGát! 2- Nézzetek meg egy klipet Madonnától és GaGától! Ja és a stílust is megnézném...
2011. március 04. 22:14
Hát én nem tom de azt igen,hogy Gaga egyre szarabb!!!
2011. március 05. 11:38
Szarabb?? Akkor nyisd ki a füleidet és a szemeidet! -.-
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: