Charo szerint Lady Gaga a hasmenéses Madonna
2011. március 01. 19:27
Idézet (Kludia789 @ 2011.03.01. 13:38)
kapja be madonna a saját micsodáját ba*9*50 éves a madonna és lady gaga-t utánozza.enyy
Mondd, a cikket nem olvastad el, vagy nem maradt meg, hogy mi van benne?
Egyébként GaGáról annyit, hogy régen szerettem, nagyon tetszettek a dalai, de ez a mostani *csak éppen egy hajszállal maradok el attól hogy teljes Madonna utánzat legyek* dolgai, meg a dalai egyáltalán nem tetszenek. Elhiszem én, hogy minden nap botrányt kell csinálni, mert hát mi másból élne, de nekem már sok az egész csaj. És ezzel nem azt mondtam, hogy menjen a sunyiba, mert szerintem tehetséges, nem azzal van a baj, csak ahogy mindezt előadja...
2011. március 01. 19:33
|
|
yourshawty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 1199 Csatolások: 50 Azonosító: 135998 offline
|
utálom ezeket, mit kritizálnak? semmi ok rá.. csak irigy kutyák, kuss nekik!!!
2011. március 01. 19:55
|
|
MandyBraitvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.19. Hozzászólás: 467 Csatolások: 0 Azonosító: 145772 offline
|
Cynthia teljesen 1et értek veled
2011. március 01. 20:11
Madonna egy popikon Gaga pedig feltörekvő énekes még szép, hogy utánozza Madonnát, pár énekesnő megtette már. Újat nem mondtak vele. Azzal azonban egyet érthetünk, hogy Madonnát soha senki nem fogja letaszítani a trónjáról. Lady Gaga új albuma meg úgy ahogy van nem ér semmit, nekem legalábbis nem nyerte el a tetszésem, az előző albuma sokkal jobb, mint ez a beharangozott Born this way.
2011. március 01. 21:06
|
|
bogarka_95§Dreams.for.an.insomniac§ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.26. Hozzászólás: 1061 Csatolások: 2 Azonosító: 94215 offline
|
ebben tenyleg van igazsag,ha jobban meggondolom...De az Express Yourself-et sokkal jobbnak tartom Madonnatol.
2011. március 01. 21:57
|
|
sewenteenKapitány Úr |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 1138 Csatolások: 632 Azonosító: 129210 offline
|
iloveu2
CanDee Sweet egyetértek !
hogy érthetsz vele egyet amikor még meg se jelent az album? Majd csak május 23-án fog. ez csak egy kislemez! Elég nehéz az egész albumról véleményt formálni így!
Nem tudom, h CanDee Sweet mivel keveri, vagy mit hallgatott, de a BTW-ét biztos, h nem...
CanDee Sweet egyetértek !
hogy érthetsz vele egyet amikor még meg se jelent az album? Majd csak május 23-án fog. ez csak egy kislemez! Elég nehéz az egész albumról véleményt formálni így!
Nem tudom, h CanDee Sweet mivel keveri, vagy mit hallgatott, de a BTW-ét biztos, h nem...
2011. március 02. 13:42
ENGEM nem emlékeztetett Madonnára,de az jó lenne ha a Gaga fanok nem lennének ennyire elfogultak.
2011. március 02. 14:53
|
|
Lilly GaGaGagaMania.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 1242 Csatolások: 114 Azonosító: 132581 offline
|
Nem vagyunk annyira elfogultak.... De amúgy nem hasonlít egy kicsit sem... :/
2011. március 02. 15:18
|
|
Kelsey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.28. Hozzászólás: 2806 Csatolások: 4078 Azonosító: 130190 offline
|
És tééényleg... Ez marha jó.
Gaga tényleg nem más, mint a hasmenéses Madonna.
Mindenki az egyediségével jön, meg sok hasonló, hangzatos sz@rsággal, de majdnem minden mozdulata és megnyilvánulása egy másik személyre emlékeztet. Kedves Gaga csak annyira eredeti és egyéni, mint mindenki más.
Gaga tényleg nem más, mint a hasmenéses Madonna.
Mindenki az egyediségével jön, meg sok hasonló, hangzatos sz@rsággal, de majdnem minden mozdulata és megnyilvánulása egy másik személyre emlékeztet. Kedves Gaga csak annyira eredeti és egyéni, mint mindenki más.
2011. március 02. 16:45
sorry hogy ha rosszat mondok de egy cikknél pontosan erről beszéltek
' hogy Justint piszkálták és irta egy rajongóó hogy ha mi JB fanok piszkálnánk Gagát mondjuk akk kilennétek akadva és ennél a cikknél a hozzászólásoknál látszik is :S pedig többe irták hogy dehogy lenék stb. de amint nézem ezt acikket nem ezt látom
ugyhogy ha elgondolkodtok akk rájöhettek milyen rossz ha a kedvenceteket piszkálják
és hiába mondjátok hogy JB más mert egy szar de egyesek szerint GAGA szar és vannak olyan emberek is akik direkt nem piszkálják mert nem akarnak veszeekdést jah és hogy irták nekem az egyik Justinos cikknél hogy nemvédi meg a kedvencét ha hülye ha rosszat tesz :
itt a példa rá GAGa és remnemkeztek most velem veszekedni merrt csak leirom a véleményem
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: