Charo szerint Lady Gaga a hasmenéses Madonna
2011. március 01. 17:16
|
|
Kitty Andrews |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.30. Hozzászólás: 722 Csatolások: 1778 Azonosító: 51029 offline
|
Jó lenne,ha nem szekálná mindenki Gagát. Kezd unalmas lenni. Nincs jobb elfoglaltságuk egyeseknek? .... -.-
2011. március 01. 17:27
|
|
xxangi20xx☆StarDust☆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 1890 Csatolások: 247 Azonosító: 124044 offline
|
Igaz, amit GaGa művel az csak egy kis laza popzene. Ehhez próbál ilyen hatásvadász klipeket gyártani, mint a Born This Way, hogy elhitesse, hogy ez valami művészi dolog, közben pedig semmi mondanivalója nincs a klipjeinek. Nem jó párosítás ez így együtt. Készíthetne ehhez a zenéhez inkább valami lazább klipet vagy írna komolyabb, elvontabb zenét.
2011. március 01. 17:28
lysfan2: én is nagyon szeretem Lady GaGa zenéjét,de olyasmit álítani, hogy Lady GaGa színesebb egyéniség, mint Madonna kicsit túlzás. Persze, mindketten tettek le az asztalra, de Madonna "kicsit" régebb óta van benn a popbizniszben, mint GaGa.
2011. március 01. 17:43
|
|
sewenteenKapitány Úr |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 1138 Csatolások: 632 Azonosító: 129210 offline
|
persze, h amikor jön ki egy száma akkor mindig jönnek mellé ezek a hírek is. Nem értem mondjuk, h miért zavarja ez az embereket, hogy van benne hasonlóság!
És? akkor mi van? holnaptól olcsóbb lesz a kenyér vagy valami ilyesmi?
Ezt már nagyon sokszor meglett állapítva, erről a számról is, nem értem, hogy ez miért bír ekkora hír értékkel!
Még magát Madonnát se zavarja! Nyilatkozta, hogy támogatja!
Ezt már nagyon sokszor meglett állapítva, erről a számról is, nem értem, hogy ez miért bír ekkora hír értékkel!
2011. március 01. 17:49
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
Idézet (sewenteen @ 2011.03.01. 17:43)
persze, h amikor jön ki egy száma akkor mindig jönnek mellé ezek a hírek is. Nem értem mondjuk, h miért zavarja ez az embereket, hogy van benne hasonlóság!
Olvass vissza, Horgi az előbb leírta:
Idézet
Ami nekem viszont nagyon nem volt szimpatikus ebben a történetben, az az volt, hogy Lady GaGa bement Jay Lenóhoz és azt mondta, kapott egy e-mailt Madonnától amiben Madonna teljes támogatásáról biztosítja ezzel a dallal kapcsolatban, másnap Madonna sajtósa közölte, hogy ők ilyenről nem tudnak.
2011. március 01. 18:02
Ez ki a rák?
Örüljön. Kapott 2 perc hírnevet, de a nevét még most sem jegyeztem meg...
2011. március 01. 18:03
Szerintem Gaga jobb mint Madonna, habár én is hallottam pár ismerőstől, de már régebben, hogy Madonna 20 éve ugyan ezt csinálta mint most Gaga. Én nem tudom milyen volt Madonna akkor, de Gaga új száma engem megfogott
2011. március 01. 18:08
|
|
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline
|
azért nem jó a túlzott hasonlóság..mert sajnos alejandronál is ez volt ..és abban volt is valami mármint a klippbe .. nem lenne jó ha mostantól ez menne minden gaga számnál ..klinél ..h oo madonna mert ez most nem az .. másoknál senki soha nem veszi észre .. csak gagának vannak ilyen "utálói" akiket legalább annyira érdekel mint a rajongóit .. ha msot katy perry vagy rihanna adja ki a számot klippet nincs emmi botrány ..
2011. március 01. 18:20
|
|
Pink_Angel_Goldvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.14. Hozzászólás: 131 Csatolások: 1 Azonosító: 145469 offline
|
Mindkettő jó!!!!
2011. március 01. 18:23
Én azt nem értem, hogy miért kell hasonlítgatni. Mindenki letett már valamennyit az asztalra, ilyen vagy olyan formában.
2011. március 01. 18:27
|
|
biro riky96új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.29. Hozzászólás: 75 Csatolások: 0 Azonosító: 137365 offline
|
hasmeneses madonna
2011. március 01. 18:29
Jó lenne,ha nem szekálná mindenki Gagát. Kezd unalmas lenni. Nincs jobb elfoglaltságuk egyeseknek? .... -.-
2011. március 01. 18:43
|
|
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline
|
Az emberek nem unják már ezt? -.-" Miért kell mindig hasonlítgatni?
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: