szerintem maradjon a sulinál...
Megjelent Radics Gigi első klipje
2011. március 01. 16:48
|
|
Lilly-chan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1048 Csatolások: 0 Azonosító: 139065 offline
|
nem akarok rosszindulatúnak tűnni , de ez a klip és ez a dal borzalmas ... :/ ráadásul szerintem a hangja sem a legjobb , nem is értem h miért vállalták el
2011. március 01. 17:09
|
|
Puszedliii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.15. Hozzászólás: 723 Csatolások: 4 Azonosító: 133281 offline
|
khm. biztos, hogy nem adom a kedvenceim közé :S:S
2011. március 01. 17:10
Nem értek egyet veletek. Szerintem nagyon jó 14 éves létére. Ti tudtok így énekelni?
2011. március 01. 17:40
|
|
dorcsyful01 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 701 Csatolások: 8 Azonosító: 139116 offline
|
Idézet (sparksfly @ 2011.03.01. 16:23)
De most komolyan nem tudom, hogy a Viva, hogy tud még ennél is lejjebb süllyedni.
Puff. Ilyenkor legszívesebben letagadnám, hogy magyar vagyok..
Puff. Ilyenkor legszívesebben letagadnám, hogy magyar vagyok..
Én a helyedben ettől süllyednék el
Értelek ez alatt téged
Igaz nekem sem a kedvencem e ennyire azért kérlek ne
2011. március 01. 19:18
|
|
AŁmikaGreen98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.29. Hozzászólás: 430 Csatolások: 0 Azonosító: 134115 offline
|
na még egy Vivás kreáció.. Miért itt fut be mindenki , miért nem az MTV-n????
2011. március 01. 19:20
|
|
szabinaa98c |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 636 Csatolások: 34 Azonosító: 143007 offline
|
imádom a Viván láttam először
2011. március 01. 20:39
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (dorcsyful01 @ 2011.03.01. 17:40)
Én a helyedben ettől süllyednék el
Értelek ez alatt téged
Értelek ez alatt téged
Pedig sajnos van benne igazság. A VIVA egy mocsok szennyadó egy az egyben. Értelmes zenét véletlenül se játszanak. Ugyanaz a 30-40 klip megy orrba szájba. Ha a megállóban vki olyat kér ami nem esik bele ebbe a 30-40 számba, mert nem tükrözi a VIVA tv ovis szinvonalát - akkor a műsorvezető buta arcal kitekint a stábra, hogy mit mer kérni ez a szerencsétlen jóember - majd közlik, hogy ezt nem tudják lejátszani, de helyette küldik neki Justin Bieber vagy tökömtudja melyik másik szerencsétlenek az agyonjátszott videóját. Sokaknak fingjuk nincs róla mennyi jó zene van napjainkban, mert csak azt a 20 előadót ismerik akiknek az igénytelen klipjeit az arcukba tolja a csatorna ... Hm, 'csatorna' - na oda való az összes megcsinált VIVA által favorizált sztárocska ...
2011. március 01. 21:45
Gigitől nem ilyen számot vártam egyáltalán.Ennél sokkal jobb és értékesebb hangja van.....
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: