Isla Fisher, akit legtöbben az Egy boltkóros naplója című filmből ismernek elmondta, hogy őt nem nagyon hozzák lázba az Oscar-díjak.
A teljes cikkhez kattints ide!
Isla Fisher nem vágyik az Oscar-díjra
2011. február 28. 18:40
2011. február 28. 18:42
Bohóciskola
Hát ez nagyon aranyos, nem hiába szeretem. Nem is kell hajtania Oscarra, az ő stílusa a vígjáték. Szeretném is több vígjátékban látni. Bár megérdemelné a szobrocskát.
2011. február 28. 18:46
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
És majd hogy fog ezen nevetni, amikor pár év múlva Oscart nyer..
2011. február 28. 18:48
|
|
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline
|
Aztan majd ha kap egy komoly szerepet elvalalja vilagsztar lesz belole..oscar jeloles..megis kapja..akkor majd a szinpadon azt fogja mondani majd h mindig erre vagyott? -.-
2011. február 28. 18:53
majd ha kap 1 komolyabb szerepet azonnal elválalja világsztár lesz belöle és oscar jelölést kap majd...a színpadon meg azt fogja mondan h. erre vágyott???
2011. február 28. 18:54
egyetértek az előttem szólókkal
én is ezt akartam írni LOL
2011. február 28. 19:12
|
|
PandaAlexXaεїз..εїз |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.28. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 0 Azonosító: 125973 offline
|
nem ismerem őt úgy nagyon..:/
2011. február 28. 19:48
Idézet
Isla Fisher nem vágyik Oscar-díjra
miért is kapna oscar díjat?a semmiért?hát egy filmel nem is kell sok hogy megvalósuljon az álma hogy nem kap.egyrészt másrészt meg azt a filmet 3szóval tudnám jellemezni. F0s.
2011. február 28. 19:56
|
|
RoseAnnϟ Death Eater ϟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.06.28. Hozzászólás: 5216 Csatolások: 18506 Azonosító: 16930 offline
|
Tök mindegy kap-e Oscar-t vagy se... Lassan már nem az kapja, aki megérdemli...
Másrészt igazatok van, ahhoz szerepelnie kellene egy olyan filmben ami magasabb szintű, értelmesebb, mert a bugyuta filmekért nem jár díj...
Másrészt igazatok van, ahhoz szerepelnie kellene egy olyan filmben ami magasabb szintű, értelmesebb, mert a bugyuta filmekért nem jár díj...
2011. február 28. 22:32
|
|
BoscorelliLost but Won |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.08.01. Hozzászólás: 5972 Csatolások: 135718 Azonosító: 67913 offline
|
Idézet (RoseAnn @ 2011.02.28. 19:56)
Tök mindegy kap-e Oscar-t vagy se... Lassan már nem az kapja, aki megérdemli...
Hát azért ezzel lehet vitatkozni. PL. tegnap az 5 (legjobb film, legjobb férfi/nő fő/mellékszereplő) vezető kategóriából, szerintem 4 rendben volt. Csak már megint a legjobb filmet rontották el, mint kb. minden évben.
De jár a bugyutákért is, valamilyen Málna díj, azt hiszem. Tavaly megnyerte azt is Sandra Bullock valami filméjért, amiben Bradley Cooperrel játszott együtt. Huh, az tényleg katasztrófa volt.
Jah és igen, azért igazad is van, abban, hogy nem az kapja, aki megérdemli. Az, hogy Joaquin Phoenix nem kapott egyet se, két pazar filmért, az egyszerűen vicc.
(Nem tudom emlékeztek-e rá, 3 éve kiszállt, most rapper -sajnos, mert katasztrófa a zenéje- ő játszotta a Gladiátorban a rossz Commodus szerepét, és ő volt Johnny Cash a nyughatatlan című filmben, mindkettő óriási alakítás volt)
1 felhasználónak tetszik:
kateblock
2011. február 28. 22:41
|
|
BoscorelliLost but Won |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.08.01. Hozzászólás: 5972 Csatolások: 135718 Azonosító: 67913 offline
|
Idézet (dave095 @ 2011.02.28. 18:43)
Mivel még egy komoly filmben sem szerepelt (tudtommal), könnyű ezt mondania. 
De azért volt, talán egy. A "mindenképpen talán", egy egész kedves filmje pl. Nem egy bugyuta kislányt alakít benne, nekem speciel tetszett abban a filmben.
2011. március 01. 01:08
|
|
LadyAlba88 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.04. Hozzászólás: 1140 Csatolások: 200 Azonosító: 142600 offline
|
Idézet (fashionbébíí @ 2011.02.28. 19:50)
savanyú a szőlő, mi? 
Hát pontosan!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.