Már mindenki kedvére meghallgathatta Gaga új számát – most végre megérkezett hozzá a várva-várt videoklip is!
A teljes cikkhez kattints ide!
Megérkezett a Born This Way videoklipje!
2011. február 28. 18:02
2011. február 28. 18:06
A szám annyira nem nyűgöz le... A videoklip viszont jó!
2011. február 28. 18:07
|
|
sellySelenavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 339 Csatolások: 49 Azonosító: 133506 offline
|
hÁT SZERINTEM egy kicsit furi,de azért jó bár én azthidtem,hogy a dal egy kicsit pörgösebb lesz,de hát mind1 nemtom valaki azt mondja,hogy borzalmas valaki meg azt h szuper ,de én inkább semleges maradok
2011. február 28. 18:10
|
|
LadyStellaHUMANOID |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 470 Csatolások: 185 Azonosító: 142273 offline
|
Imádooom,engem Gaga ismét lenyűgözött,fantasztikus.
Kicsit a párizsi Disneyland-ben emlékeztet a szellemkastélyra,abban is így beszélnek,amikor megy a kocsi amiben ülsz,és pont ez a dallam párosul hozzá.
Love You Mommy Monster
Kicsit a párizsi Disneyland-ben emlékeztet a szellemkastélyra,abban is így beszélnek,amikor megy a kocsi amiben ülsz,és pont ez a dallam párosul hozzá.
Love You Mommy Monster
2011. február 28. 18:11
|
|
sellySelenavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 339 Csatolások: 49 Azonosító: 133506 offline
|
Egy kicsit undoritó is da ezért még mindig tetszik xdxd
2011. február 28. 18:11
Hát a videóról már ne is beszéljünk... xD Valami borzasztó, de a szöveg az elején nagyon szép, és az is, amit ezzel üzenni akar. Viszont a számmal kapcsolatban még mindig csak azt tudom mondani, hogy nem kellett volna ezt a szép dalszöveget így elcs-szni ezzel a diszkós ratyival alatta...
2011. február 28. 18:13
csak azt nem értem, hogy mire jó ilyen hosszú és unalmas klipeket csinálni... a dal nálam egy 10 skálán a 7 és a 8 között mozog a klip pedig unalmas és egy cseppet sem tetszik...
2011. február 28. 18:13
|
|
BritneyViviARTPOP |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.24. Hozzászólás: 4187 Csatolások: 2102 Azonosító: 113062 offline
|
Nagyon,de nagyon jó lett.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: