Ashley Tisdale-nek nem a külső számít
2011. február 28. 16:36
HA Ő EZT ÁLLÍTANÁ ( ÉS NEM CSAK REKLÁMKÉNT) AKKOR NEM MŰTÖTTE VOLNA MEG AZ ORRÁT, NEM VÉGZETT VOLNA BEAVATKOZÁSOKAT, NEM CSINÁLT VOLNA MAGÁVAL SEMMIT!
2011. február 28. 17:55
|
|
Bekycevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 128108 offline
|
Az, hogy ő a saját testét műteti még nem jelenti,hogy mással szemben is így gondolkozik. mert ugyan ki lenne olyan bunkó hogy átszabassa a pasiját???? mivan ha megbánta az egész műtétesdit? szerintem negyon is igaza van!
2011. február 28. 19:14
|
|
PandaAlexXaεїз..εїз |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.28. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 0 Azonosító: 125973 offline
|
azért a külső is fontos.
de én is azt mondom,h a belső fontosabb mint a külső.♥
de én is azt mondom,h a belső fontosabb mint a külső.♥
2011. február 28. 20:32
sztem a külső is fontos...
de ha NEKI a belső számít mért is műtette meg magát???
2011. február 28. 20:56
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
babeLOL
A hivatalos verzió, hogy ketszer is eltört gyerekkorában az orra és orrsovényferdülése volt ami akadájozta a lélegzésben és éneklésben. Azt mindenki maga dönti el, hogy mennyire hisz ennek azok után, hogy egy "csöppnyit" összement utána az orra.
Én nem hallottam azt a hírt, hogy szakítottak Scottal, szóval miért van múltidőben? Amúgy hajrá Ashley, igazad van
A hivatalos verzió, hogy ketszer is eltört gyerekkorában az orra és orrsovényferdülése volt ami akadájozta a lélegzésben és éneklésben. Azt mindenki maga dönti el, hogy mennyire hisz ennek azok után, hogy egy "csöppnyit" összement utána az orra.
Én nem hallottam azt a hírt, hogy szakítottak Scottal, szóval miért van múltidőben? Amúgy hajrá Ashley, igazad van
2011. február 28. 20:59
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Victorie
HA Ő EZT ÁLLÍTANÁ ( ÉS NEM CSAK REKLÁMKÉNT) AKKOR NEM MŰTÖTTE VOLNA MEG AZ ORRÁT, NEM VÉGZETT VOLNA BEAVATKOZÁSOKAT, NEM CSINÁLT VOLNA MAGÁVAL SEMMIT!
Amint már leírtam, érdek műtét volt és nem tudom mi másra gondolsz amikor aztmondod "SEMMIT". Ha a hajára gondolsz a HSM miatt kellett kiszőkíteni. A tetoválások meg nem számítanak ebbe a kategoriába. Úgyhogy légyszi, ne írj ilyeneket ennyi indulattal.
Amint már leírtam, érdek műtét volt és nem tudom mi másra gondolsz amikor aztmondod "SEMMIT". Ha a hajára gondolsz a HSM miatt kellett kiszőkíteni. A tetoválások meg nem számítanak ebbe a kategoriába. Úgyhogy légyszi, ne írj ilyeneket ennyi indulattal.
2011. március 01. 10:28
|
|
DemiMomentsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.29. Hozzászólás: 223 Csatolások: 0 Azonosító: 137349 offline
|
már nincs együtt Scottal?
2011. március 01. 14:39
|
|
zsokuc0312 |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.01.31. Hozzászólás: 807 Csatolások: 0 Azonosító: 144476 offline
|
igaza van4 szerintem is a belső fontos és nem a külső
2011. március 01. 14:41
ez a cikk hülyeség hiszen még együtt van scott Speerrel... kacsa az egész ://
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: