Oscar 2011: Megvannak a nyertesek
2011. február 28. 16:20
|
|
titike1208visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.28. Hozzászólás: 185 Csatolások: 7 Azonosító: 135364 offline
|
szerintem mindenki megérdemelte a dijjat...főként colin és natalie
2011. február 28. 16:24
Gratulálok Colinnak
és persze mindenki másnak is.
2011. február 28. 16:29
Idézet (tya04 @ 2011.02.28. 15:19)
Tegnap végignéztem, és nem vagyok nagyon megelégedve, a 127 óra és A félszemű díj nélkül maradt, ami szerintem botrányos, valamint az Eredet nem kapta meg a forgatókönyv díját (szintén). Nat nagyon édes köszönőbeszédet mondott, valamint a műsorvezetők helyesek voltak, bár a végére Jamesnek elég szar kedve lett (megértem, személy szerint neki adtam volna a díjat). Egyébként nem volt rossz, a zene jó helyen van a Social Networkösöknél (de szerintem A.R. Rahman zseniális zenéje érdemelte volna jobban ki, vagy éppen Hanz Zimmeré), de a Toy Storynak kevesebbet adtam volna -.-
Az Oscaron is szeretnek mindig Disneyt jutalmazni
2011. február 28. 16:46
Natalie Portmannek nagyo örülök nagyot alkotott a Black Swanban imádtam.de a többi díjjazottnak is örülök és grat
2011. február 28. 16:52
|
|
p.vivienvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.07. Hozzászólás: 187 Csatolások: 0 Azonosító: 140322 offline
|
ezt én eggyáltalán nem értem ilyen semmit mondó emberek kapják az Oscart amikor nem is érdemlik meg de Johnny Depp ezerszer jobban megérdemli mert neki egy évben van 3 vagy 4 filmje azoknak meg egy évben 1 szem az is ilyen rohat szar !!!!!!!!!:@ :@
2011. február 28. 16:54
|
|
p.vivienvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.07. Hozzászólás: 187 Csatolások: 0 Azonosító: 140322 offline
|
elegem van teljesen jmindegyiket összeverném kivétel Anne Hathawayt mert őt is imádom és grat de a többinek meg egy nagy szart kívánok és hogy dögöljenek meg jó hamar
2011. február 28. 17:04
|
|
petruss.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.17. Hozzászólás: 241 Csatolások: 183 Azonosító: 98923 offline
|
@p.vivien semmitmondó? én a helyedben még most elbújnék..
a győzteseknek gratulálok, bár azt sajnálom, hogy a 127 óra és a félszemű nem kapott díjat. James teljes mértékben megérdemelte volna, de persze Colin Firth-nek is örülök. Ideje volt már, hogy kapjon egyet
remélem ma megtudom nézni az egész átadót, mert elég sokan mondtak negatív kritikát James és Anne műsorvezetéséről, úgyhogy meg szeretnék róla győződni
a győzteseknek gratulálok, bár azt sajnálom, hogy a 127 óra és a félszemű nem kapott díjat. James teljes mértékben megérdemelte volna, de persze Colin Firth-nek is örülök. Ideje volt már, hogy kapjon egyet
remélem ma megtudom nézni az egész átadót, mert elég sokan mondtak negatív kritikát James és Anne műsorvezetéséről, úgyhogy meg szeretnék róla győződni
2011. február 28. 17:08
|
|
Kelsey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.28. Hozzászólás: 2806 Csatolások: 4078 Azonosító: 130190 offline
|
Idézet (p.vivien @ 2011.02.28. 16:52)
ezt én eggyáltalán nem értem ilyen semmit mondó emberek kapják az Oscart amikor nem is érdemlik meg de Johnny Depp ezerszer jobban megérdemli mert neki egy évben van 3 vagy 4 filmje azoknak meg egy évben 1 szem az is ilyen rohat szar !!:@ :@
Te komolyan is gondolod amiket itt írsz???
Ameddig ez a véleményed, lehet okosabb lenne, inkább megtartani magadnak, mert néhány év múlva, amikor legalább már 12 éves leszel, biztos meg fog változni.
És a semmitmondót inkább nem kommentálom.
2011. február 28. 17:41
|
|
BoscorelliLost but Won |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.08.01. Hozzászólás: 5972 Csatolások: 135718 Azonosító: 67913 offline
|
Ezen most kár is összeveszni lányok, mert az igazság az, hogy egy Oscar gálán nem kaphat mindenki díjat, akit jelöltek, de akit már jelöltek, az valószínűleg nagyon meg is érdemelné.
Ez van, valaki mindig csalódottan megy haza és igazából ők vannak többen.
Ez van, valaki mindig csalódottan megy haza és igazából ők vannak többen.
2011. február 28. 18:00
|
|
DisneyFansAmerican Horror Story |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.23. Hozzászólás: 5111 Csatolások: 1595 Azonosító: 131804 offline
|
2011. február 28. 18:19
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
Én sajnos nem tudtam megnézni a gálát édesdrága szigorú szüleim miatt, de kelés után kb. az első dolgom volt megnézni az "eredményeket". Nagyon orülök, hogy Natalie megkapta a legjobb színésznőt, mert neki drukkoltam, és nagyjából egyetértek a díjakkal. Nagyon örültem, hogy a Toy Story 3. lett a legjobb mese, ezt abszolút megéremelte.
Kicsit sajnálom, hogy a legjobb betétdalt is ez vitte el, én azt az Aranyhajnak szerettem volna, ha már Mandy és Zach még énekeltek is.
Egyébként még az adaptált forgatókönyvet éremelte volna meg, vagy legalábbi nem a Social Network.. animációs rövidfilmet én 100%-ban a Day & Night-nak adtam volna, de végülis a többit nem láttam, így ott nem ítélkezek.
Most nagyjából enyni jutott eszembe.
Ja és Lee nagyon aranyos volt, amikor étvette a díjat.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: