Kihúzták a trónt Lady Gaga alól
2011. február 28. 17:57
|
|
DisneyFansAmerican Horror Story |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.23. Hozzászólás: 5111 Csatolások: 1595 Azonosító: 131804 offline
|
Egyetértek agiiiiiiii7
2011. február 28. 19:26
|
|
Mary Alice Brandon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.27. Hozzászólás: 1006 Csatolások: 45 Azonosító: 137286 offline
|
hajrá eminem
2011. február 28. 20:33
mind2 jo de GagGa uj száma meg klippje engem se nyűgözött le :S
2011. március 01. 12:41
|
|
rideawhitehorsemiss wrestlemania |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.18. Hozzászólás: 1145 Csatolások: 31 Azonosító: 136706 offline
|
Istenem, megtörtént, nagy dolog. Miért kell itt köszöngetni Istennek meg minden. Ezek a közösségi oldalas dolgok akkora hülyeségek, hogy az valami hihetetlen. Nem jelentenek semmit. Egyesek megnyomják a like gombot, csak, hogy fent legyen nekik ott az adott személy. Nézzétek már meg, hogy egy embernek hány ismerőse van és ebből mennyit ismer, nyomkodnak csak össze- vissza, mint egy hülyegyerek. Az iskolásról meg nem mondok semmit se _ToTo_, mindenki higgyen azt, amit akar.
1 felhasználónak tetszik:
Dolly-Lolly
2011. március 01. 14:24
|
eszter12visszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.07.20. Hozzászólás: 261 Csatolások: 0 Azonosító: 131615 offline
|
ez nem lehet!! _To_to, te minden cikkedbe le akarod Gagat alazni , nem szegyeled magad??
Neked jol esne ha a kedvenc sztarodat a szemed elott lealaznak???
2011. március 01. 14:58
|
|
zsokuc0312 |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.01.31. Hozzászólás: 807 Csatolások: 0 Azonosító: 144476 offline
|
ez mit számít! az a lényeg hogy Gagát és Eminemet személyt szeretik!
2011. március 01. 16:47
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (eszter12 @ 2011.03.01. 14:24)
ez nem lehet!! _To_to, te minden cikkedbe le akarod Gagat alazni , nem szegyeled magad??
Én nem vagyok már tizéves kis hülye, a saját kedvenceimen is tudok nevetni vagy gúnyolódni ha megérdemlik.
Szégyelnivalója annak van aki nem látja az érem másik oldalát is és olyan elvakult, mint Te.
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2011. március 01. 16:59
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (rideawhitehorse @ 2011.03.01. 12:41)
Az iskolásról meg nem mondok semmit se _ToTo_, mindenki higgyen azt, amit akar.
Hinni a templomban kell, a tényekről olvasni meg itt.
Lustábbaknak itt van Gaga nyilatkozatának kérdéses része:
– A suliban kezdődött minden. Lelkes, szorgalmas és fegyelmezett voltam, de nagyon bizonytalan is. Sokszor kinevettek én pedig elég csapongó voltam, hol nagyon provokatívan viselkedtem, máskor azonban befordultam. Egyszerűen nem tudtam beilleszkedni, egy csodabogár voltam – mesélte GaGa egy interjúban, aki az évek múlásával kezdett elvadulni. Tizenhét évesen leérettségizett és felvették az egyetemre, de egyre nehezebben viselte a kötöttségeket és hamarosan kidobták az iskolából. – Tizenhét évesen költöztem el otthonról és nem sokkal később ki is rúgtak a suliból. Az nem volt kellemes időszak, alig mertem megmondani a szüleimnek, hogy kudarcot vallottam! De nem akartam visszakullogni hozzájuk, nem fogadtam el a segítségüket – mesélte az énekesnő.
2011. március 01. 18:59
|
|
liltoria™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 1761 Csatolások: 2777 Azonosító: 135587 offline
|
_ToTo_ -nak legalább van véleménye..sok ember csak amiatt szereti a kiszememlt sztárocskát mivel mindenki azt szereti..én személy szerint gyűlölöm Lady Gagát ugyhogy számomra öröm, hogy végre valamiben hátul maradt
Szép volt Eminem
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.