Szerintem Eminem egy nagyon jó rapper, és régebb óta van az iparban.Gaga is hihetetlenül tehetséges, de az a stílus amit képvisel, szerintem borzalmas.Amúgy hatalmas tévedés, hogy LadyG a pop királynője.Csak közlöm hogy Madonna az
Kihúzták a trónt Lady Gaga alól
2011. február 28. 15:05
|
|
Dolly-Lolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 816 Csatolások: 38 Azonosító: 134840 offline
|
Kérlek.Ne kezdjünk el erről vitázni.Sosem leszünk egy véleményen, hiszen van akinek Eminem a jobb, van akinek GaGa a nyerő.Úgy sem tudjátok meggyőzni egymást, minek ilyen gyerekes vitákra pazarolni az időt? El kell fogadni egymás véleményét, és egyeseknek meg kell tanulni kulturáltan kinyilvánítani azt.
Szerintem Eminem egy nagyon jó rapper, és régebb óta van az iparban.Gaga is hihetetlenül tehetséges, de az a stílus amit képvisel, szerintem borzalmas.Amúgy hatalmas tévedés, hogy LadyG a pop királynője.Csak közlöm hogy Madonna az
De mindegy is ki ül azon a képzeletbeli trónon, hiszen mindkettőnek kellő rajongója van a sikerhez.Két különböző stílust képviselő ember, szóval nincs miről vitázni
2011. február 28. 15:14
|
|
vercsu9612visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.18. Hozzászólás: 157 Csatolások: 0 Azonosító: 145710 offline
|
Mindkettőjük nagyon sikeres és tehetséges, lényegtelen ki ül a "trónon"!
2011. február 28. 15:20
Eminem egy hihetetlen nagy tehetség! Bár jobban bírom mint Gagát,attól ő is az! És ezek a vélemények?! Ugyan már, hisz hiába erősködtök aki Gagát szereti úgy is őt fogja! Eminem rengeteget dolgozott sikerén, és azt mondják, hogy felgyorsítják a hangjat, erre azt mondom, hogy nézzé' meg egy youtube live videót rólla, és megtudod az igazságot, ennyi 
Gaga pedig néha koppintja a másikat, ami nem baj, mert minden sztár ezt teszi, de ő az öltözködésével vetette magára a figyelmet, persze tehetsége az van! Madonna az aki képviselhetné ezt a címet, de a mai fiatalaok jobban bírják Gagát, megértem! Eminemről azt mondják, hogy inkább a fiúk kedvence, na mármost, én 100× jobban szeretem az osztályomból bárkinél! Hihetetlen nagy arc, és akinek nem tetszik szimplán ne szóljon hozzá, ha mégis legalább ne vitatkozzon
Gaga pedig néha koppintja a másikat, ami nem baj, mert minden sztár ezt teszi, de ő az öltözködésével vetette magára a figyelmet, persze tehetsége az van! Madonna az aki képviselhetné ezt a címet, de a mai fiatalaok jobban bírják Gagát, megértem! Eminemről azt mondják, hogy inkább a fiúk kedvence, na mármost, én 100× jobban szeretem az osztályomból bárkinél! Hihetetlen nagy arc, és akinek nem tetszik szimplán ne szóljon hozzá, ha mégis legalább ne vitatkozzon
2011. február 28. 15:23
|
valentina villalbavisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.01.07. Hozzászólás: 377 Csatolások: 8687 Azonosító: 142793 offline
|
Egyes emberek elvannak szállva lady gagától de nem értem hogy lehet 2 ennyire különböző embert összehasonlítani most megelőzte és még hányszor megfogja!!Egyértelmű hogy Eminem a jobb a rap királya.Ja és amit írtál FuckOyou az te vagy de tudod az irigység igen nagy úr te tuti hogy beteg vagy!!!Igaza van beyaaldamának te Kulturbarbár vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011. február 28. 15:26
|
valentina villalbavisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.01.07. Hozzászólás: 377 Csatolások: 8687 Azonosító: 142793 offline
|
Ez nem lenne vita tárgya ha normálisan tudnának egyes emberek beszélni de hát anyira vissza fejlődött szegény gyerek.sajnálni kéne de bocsi nem tudom.
2011. február 28. 15:26
Idézet (_ToTo_ @ 2011.02.28. 12:14)
Mit ért el kevesebb idő alatt Gaga? Eminem már az első lemezével díjakat és elismeréseket kapott - akkor, amikor Gaga valagán még ott volt a tojáshéj és az iskolapadot koptatta (ha járt) Facebook meg akkoriban amikor Eminem karrierje elindult - még nem is volt. Nem értem a hozzászólás lényegét.
Én meg a tiédét nem értem. Gaga manapság ugyanolyan sikeres, mint Eminem, csak ezt a világhírnevet rövidebb idő - közel egy év - alatt érte el. És persze, hogy járt iskolába, sőt (ha jól hallottam) egy nagyon jó iskolába járt, és kiváló tanuló volt. Ez a zárójeles rész nálam kihúzta a gyufát. Mindenki olyan rettentően rossznak hiszi, pedig ő egy kifejezetten jókislány típus...
2011. február 28. 15:54
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
Én Lady Gagát szeretem jobban
2011. február 28. 16:39
Úgylátom itt eléggé megoszlanak a vélemények.Én az "Eminemesekkel" értek egyet,nemcsak azért mert jobban szeretem Gaganál,hanem azért mert ő tényleg jó és igényes zenét csinál.Ő már tényleg akkor a csúcson volt mikor Gaga még csak barbizott.Egyszóval megérdemli az elismerést.
2011. február 28. 16:46
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (thunderbird @ 2011.02.28. 15:26)
Én meg a tiédét nem értem. Gaga manapság ugyanolyan sikeres, mint Eminem, csak ezt a világhírnevet rövidebb idő - közel egy év - alatt érte el. És persze, hogy járt iskolába, sőt (ha jól hallottam) egy nagyon jó iskolába járt, és kiváló tanuló volt. Ez a zárójeles rész nálam kihúzta a gyufát. Mindenki olyan rettentően rossznak hiszi, pedig ő egy kifejezetten jókislány típus...
Eminem is elérte egy év alatt a világhírnevet, és akkor mivan?
Gaga járt iskolába, persze, csak kicsapták, nézz utána.
Jó kislány? Ilyen egy jókislány? Betépve írja a dalokat és csinálja a botrányokat - milyen akkor egy rosszkislány?
Eminemnek is voltak balhéi, de ő legalább nem akart mártírkodni.
2011. február 28. 17:50
|
|
nikole Evil |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.17. Hozzászólás: 857 Csatolások: 182 Azonosító: 127378 offline
|
HEHEHEHE Eminem a király alap dolog
2011. február 28. 17:54
|
|
Legolas1998visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.26. Hozzászólás: 363 Csatolások: 0 Azonosító: 125883 offline
|
jó vagy Eminem!!!végre!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: