Kihúzták a trónt Lady Gaga alól
2011. február 28. 10:15
|
|
divaft |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.18. Hozzászólás: 747 Csatolások: 1 Azonosító: 129459 offline
|
Nem tudom mi a tehetséges ebbe a eminembe de semmi mert csak hörtyög valamit amit szerintem még maga sem tudja mi az ! ennyi és nem tudom mit tett le az asztalra ? jó helyen jó időben volt ! Ha elolvasod GAGA könyvet megtudhatod mi az a zene !! csak ennyi ! És akkor rádöbbensz hogy nem egy tehetség hanem egy legenda z a nő!
1 felhasználónak tetszik:
Reny72
2011. február 28. 11:26
|
|
Reny72visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.02. Hozzászólás: 380 Csatolások: 473 Azonosító: 139971 offline
|
Teszek rá nekem akkor is Gaga a kedvencem és ő a legjobb Eminemet nem szeretem és különben is nem is sokkal van lemaradva.Ja és ki tudja mi az igazság..
2011. február 28. 11:26
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
VÉGREEE! Na legalább meg lett mutatva, hogy a világnak mégis számít az igényesség és a tehetség.
2011. február 28. 11:53
|
|
Kitty Andrews |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.30. Hozzászólás: 722 Csatolások: 1778 Azonosító: 51029 offline
|
Nem fog sokáig tartani Eminem! Több csoport szerveződött( szerveződik) akik meg akarják növelni Gaga fanjai számát.
És Gaga a legtehetségesebb ember. Eminem a pi...ába sincs mellette.
2011. február 28. 11:57
Végre Eminem bebizonyította hogy ő a legjobb és senki nem bír vele. Amugy meg Divaft te miről beszélsz hogy Eminem nem tett le semmit az asztalra sokkal nagyobb sztár mint Lady gaga és mindig is jobb lesz , elöbb tudd meg miről reppel és csak asztán itélkezz mert csak kevesen érnek el olyan sikereket mint ő és ez példás előbb tudj meg mindent róla és aztán mond rá hogy rossz, ja és ne fájon ennyire hogy megelőzte gagát. Eminem a legjobb!!!!!!!!
2011. február 28. 12:00
Divaft.fejezd be amit írtál,igen miről énekel eminem? fejez be a mondatot ha már elkezdted légyszíves.nevetséges amit művelsz vedd már észre!
nagyon elvakult vagy.szerinted Lady Gagán kívül nem lehetnek tehetséges emberek a földön,vagy mi.vegyél vissza magadból.mindenkinek van véleménye nem véletlenül nevezük VÉLEMÉNYNEK.fogadd el hogy egyesek szerint GaGa egy senki a zeneiparban.
2011. február 28. 12:14
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (lokiscsaj @ 2011.02.28. 05:56)
mind a ketten tehetségesek, de azon vitatkozhatnánk napokig h ki a jobb, ki tett többet a6z asztalra... kb egy szinten vannak. csak Gaga ezt kevesebb idő alatt érte el mint Eminem... ennyi a különbség (:
Mit ért el kevesebb idő alatt Gaga? Eminem már az első lemezével díjakat és elismeréseket kapott - akkor, amikor Gaga valagán még ott volt a tojáshéj és az iskolapadot koptatta (ha járt) Facebook meg akkoriban amikor Eminem karrierje elindult - még nem is volt. Nem értem a hozzászólás lényegét.
2011. február 28. 12:27
|
|
AMayaÁtérző *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.17. Hozzászólás: 2108 Csatolások: 755 Azonosító: 43838 offline
|
Hogy mi a zene az nem GaGa könyvből fog kiderülni,bármennyire is kedvelem a hölgy zenei pályafutását.
Már megint elkezdtétek ,hogy ki a jobb....nem fárasztó ilyenbe belemenni?
Már megint elkezdtétek ,hogy ki a jobb....nem fárasztó ilyenbe belemenni?
2011. február 28. 12:59
mit szeretnek Lady Gagan ?
Olyan csunya mint az orszagut,bocsi fanok
Olyan csunya mint az orszagut,bocsi fanok
2011. február 28. 13:15
|
Ryta26új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.15. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 145490 offline
|
Vannak akik Eminem zenéit imádják, vannak akik Lady Gaga zenéit imádják! Én például más énekesek zenéit is szívesen halgatom pl: pitbull, tao cruz Yolanda, David guetta és még sorolhatnám. eminem nincs közte mert nem szeretem a rappet! Ha szeretném akkor nyilván csak őt hallgatnám egész nap!
2011. február 28. 13:24
_ToTo_ - val értek egyet. Járt iskolába valami vallásos suliba amúgy de kirúgták, mert miniszoknyát vett fel az egyik bálra
2011. február 28. 13:41
|
|
divaft |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.18. Hozzászólás: 747 Csatolások: 1 Azonosító: 129459 offline
|
Kitty Andrews : végülis igazad van , de nem szerethetik az olyanok akik nem ismerik a zenét, és most nem Lady Gaga-ról van szó . Mondok pár nevet akik igazán híresek az én szemembe még ha el is hunytak : Elvis Presley,Buddy Holy,Chuck Berry,Jerry Lee Lewis,The Beatles,The Rolling Stones,The Who, Bob Dylan, Jimi Hendrix, Slafe,Queen, Abba, Duran Duran,Spandau Ballet, Madonna, Michael Jackson,Lady Gaga, Justin Timberlake,U2, ACDC, One Republic,Pink Floyd,Scissor Sisters,La Roux,Blondie,Elton John,John Lennon,Ace of Base,MIKA, stb...
2011. február 28. 14:07
|
|
MachineMagicpainkiller. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1126 Csatolások: 6 Azonosító: 133664 offline
|
Hát szerintem tök mindegy h kinek van több rajongója akkor is Gaga a jobb!
2011. február 28. 14:19
|
|
BlackPrincess...stb.Like Daniel |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.09.25. Hozzászólás: 2523 Csatolások: 62 Azonosító: 135221 offline
|
De jó!
2011. február 28. 14:45
Ahogy a nevedből is látszik FuckOyou te vagy az amit eminemre irtál, rád igaz hogy mindenki magából indul ki, egy kis illedelmet nem tanitottak neked, ja és fogadd el hogy Eminem ott csücsül a trónján!!! és ne lázadj mert szebb szavakkal iy lehet illetni az előadókat . Eminem FOREVER
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.