Több mint testőr – Kié lesz az új főszerep?
2011. február 28. 21:06
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Kesha egy borzadály lenne. Rihanna szintén. Taylor tud szinészkedni de nem illik rá ez a "csöppögős" szerep. Miley-nek meg drukkolok, hogy sikerüljön eljátszani egy ilyen "komoly" szerepet. Amúgy meg szerintem hagyják az egészet. A klasszikusokat nem lehet lemásolni.
2011. február 28. 21:24
|
|
kispadlizsánúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.19. Hozzászólás: 89 Csatolások: 0 Azonosító: 141111 offline
|
te jó ég:S
mi van a disney dolgozza fel ezta filmet vagy mi a fene?
nem lehetne egy normális korú előadóMŰVÉSZNEK addni ezt a szerepet?:S ez igy vicc:S
mi van a disney dolgozza fel ezta filmet vagy mi a fene?
nem lehetne egy normális korú előadóMŰVÉSZNEK addni ezt a szerepet?:S ez igy vicc:S
2011. február 28. 22:48
|
|
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline
|
Nanee!!-Első reakció-
Miért Milez vagy Taylor?-második reakció-
Elakarják rontani már a kezdetekkel?Miért nem egy olyan énekest keresnek aki letett valamit az asztalra és nem csöpögős tinisztár,aki a csapból is folyik?
Miért Milez vagy Taylor?-második reakció-
Elakarják rontani már a kezdetekkel?Miért nem egy olyan énekest keresnek aki letett valamit az asztalra és nem csöpögős tinisztár,aki a csapból is folyik?
2011. március 01. 08:31
|
|
Rebeca.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.06. Hozzászólás: 253 Csatolások: 197 Azonosító: 130661 offline
|
jájédesanyám. na gondoltam, előszöris minek ezt feldolgozni, ha jóazúgy ahogy van, régi verzióban? és ha már feldolgozzák, miért ilyen embereket választanak be? nemlehetne valami normális SZÍNÉSZNŐT? már nemazért de erre egy felnőtt nő kell...nem valami tinikiscsaj. de nemtudom ki volt az a beteg elméjű ember aki kitalálta hogy feldolgozzák...de hogy nemvaló Hollywoodba, és a filmszakmába az tuti. én 15 vagyok, de mégis tudom hogy mekkora hülyeséget csinálnának azzal ha feldolgoznák...nekem ezmár kislánykoromban Kevin Costner és Whitney Houston volt...
2011. március 01. 10:54
|
|
sunnysticvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.10. Hozzászólás: 242 Csatolások: 413 Azonosító: 145151 offline
|
Miley, Rihanna, Ke$ha... úristen. Színésznők nem lennének jók, akik tudnak énekelni is?! Innen még Taylor a legjobb, habár őt nem igazán tudom elképzelni Whitney Housten utódaként xD. De a többit sem...
2011. március 01. 11:33
|
|
princess88új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.28. Hozzászólás: 65 Csatolások: 0 Azonosító: 146374 offline
|
Remélem Miley kapja meeg
2011. március 01. 12:51
ez a film alapból is sz@r és a remake-ek rosszabbak szoktak lenni mint az eredieti.ez az egyik a másik meg,emberek... színésznőkről és énekesnőkról volt szó nem bulvár hulladékokról!!
2011. március 01. 14:51
Engem ez annyira nem érdekel. :S
De Miley az tuti nem oda illő!
De Miley az tuti nem oda illő!
2011. március 01. 17:21
|
|
Puszedliii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.15. Hozzászólás: 723 Csatolások: 4 Azonosító: 133281 offline
|
jáááj ujjab vita. xd
2011. március 02. 13:25
Idézet (babeLOL @ 2011.02.28. 13:06)
nekem tök 8 ki kapja meg az új szerepét!!!
jajj de bírom az ilyen IQ fighter beszólásokat.ha neked mindegy akkor ba*zzeg ne írj ide! kit érdekel hogy téged nem érdekel?(na ezt most megmondtam, mind egy) csak azért hogy több hozzászólásod legyen felesleges 1-5 szavas mondatokat írni mert azoknak nincs mondanivalója.
1 felhasználónak tetszik:
Kelsey
2011. március 05. 13:26
|
|
mileyselenademivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.24. Hozzászólás: 382 Csatolások: 1134 Azonosító: 135151 offline
|
Miley legyen!
Hajra!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.