Több mint testőr – Kié lesz az új főszerep?
2011. február 28. 16:53
|
|
dorcsyful01 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 701 Csatolások: 8 Azonosító: 139116 offline
|
Ke$ha
2011. február 28. 16:57
|
|
Kelsey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.28. Hozzászólás: 2806 Csatolások: 4078 Azonosító: 130190 offline
|
Ennél jobb ötlet, még a világon nem született

Aki ne játssza a főszerepet, mert lekaszabolok valakit:
- Rihanna
- Kesha
- Taylor
Egyikőjük sem erre a szerepre való!
Még esetleg Taylor... csak mossa le a sminkét.
Miley nem olyan tehetséges drámai szerepekre, de végülis el tudnám képzelni rá.
De Istenem, inkább vm idősebb színészek, színészNŐK között válogassanak már.
Miért iskolás korú lányok közül válogatnak?
Aki ne játssza a főszerepet, mert lekaszabolok valakit:
- Rihanna
- Kesha
- Taylor
Egyikőjük sem erre a szerepre való!
Még esetleg Taylor... csak mossa le a sminkét.
Miley nem olyan tehetséges drámai szerepekre, de végülis el tudnám képzelni rá.
De Istenem, inkább vm idősebb színészek, színészNŐK között válogassanak már.
Miért iskolás korú lányok közül válogatnak?
2011. február 28. 17:03
Egy ilyen filmet akarnak feldolgozni?Úristen..Csak elrontani tudják.Ez a film úgy pompás ahogy van.Miley csak maradjon a Disney csatornán oda való..Tatum úgy se vállalna be egy kislányt.A többi meg maradjon az éneklésnél.Több,mint testőr örökre Kevin Costner és Whitney Houston marad.Még Tatum elött Hugh Jackmant akartál testőrnek csak nem fogadta el.Nem is csodálom.Ha ezek ellenére még mindig meg akarják csinálni a filmet.Könyörgöm ne ilyen Cyrus,Kesha legyen.T.Momsen fogalmam sincs mikor robbant ekkorát a köztudatban.Csak ezen az oldalon szoktam róla olvasni,különben azt se tudnám ki ő.. Úgy érzem,ha megvalósul sok Arany Málnát fog kapni.!
2011. február 28. 17:07
Na ezek aztán az érdekes "jelöltek". Szerintem innen leginkább Taylor a legjobb erre a szerepre, vagy esetleg Rihanna. Miley, vagy Ke$ha elég furcsa válsztás lenne...
2011. február 28. 17:49
|
|
DirtyDiana90visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 144 Csatolások: 0 Azonosító: 131054 offline
|
Áááá ne már! Hagyják békén az ilyen klasszikusokat...
2011. február 28. 19:22
|
|
Mary Alice Brandon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.27. Hozzászólás: 1006 Csatolások: 45 Azonosító: 137286 offline
|
hajrá miley!!!!! 

2011. február 28. 19:26
|
|
VanessaWolfe13Goddess |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.18. Hozzászólás: 1189 Csatolások: 58 Azonosító: 134978 offline
|
sztem is Miley lenne a legjobb erre a szerepre.
de nagyon várom már a filmet is, úgyhogy tök mind1!
de nagyon várom már a filmet is, úgyhogy tök mind1!
2011. február 28. 19:40
|
|
bellsiamQueen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 3245 Csatolások: 30 Azonosító: 132790 offline
|
Ez a film valódi klasszikus, így eleve nem értek egyet a feldolgozás ötletével. Viszont. Akit a legkevésbé tudok elképzelni a szerepre, az nem más, mint Ke$ha. Úristen, a feltevés is szörnyű.
Valóban fekete nő lenne talán a legmegfelelőbb, Rihanna egész jó lehetne. Mondhatjátok, hogy elfogult és buta vagyok, de én Mileyt is el tudnám képzelni, főleg, ha Channing lesz a testőr.
Taylor Momsent egyáltalán nem tudom elképzelni a szerepre.
Mindent összevetve talán a legmegfelelőbbnek Rihannát tartom. De amondó vagyok: inkább ne is legyen feldolgozás.
Mindent összevetve talán a legmegfelelőbbnek Rihannát tartom. De amondó vagyok: inkább ne is legyen feldolgozás.
1 felhasználónak tetszik:
Kelsey
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.