Arany Málna 2011: a „nyertesek”
2011. február 28. 19:02
eddig a lista nem nagyon hozott csalodást...viszont tök 1 etértek h. Patiszonnak is benne kéne lennie valamelyiknél
2011. február 28. 19:04
Hát én az utolsó léghajlító-val nem értek egyet...
2011. február 28. 19:53
de kaar!pedig az Eclipse tenylleg naon szar volt:&
2011. február 28. 20:50
|
|
forever JBiebs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 990 Csatolások: 4 Azonosító: 134186 offline
|
ezeknek nincs stílus érzékük!! az utólsó léghajlító király film!!!! eclipse meg egy rakás sz*r!!! az én ítélésem szerint meg patiszonnak kellett vóna adni az összes olyan díjat amiben benne van h szereplő!! na ennyi
2011. február 28. 20:54
Nekem egyikkel sincs semmi bajom.Azért különös Disney sztárok nem kapnak Arany Málnát.Igaz Oscart sem
2011. március 01. 08:37
|
|
Rebeca.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.06. Hozzászólás: 253 Csatolások: 197 Azonosító: 130661 offline
|
miaz hogy Ashton Kutcher a legrosszabb színész?
látták ezek az emberek a Csak szexre kellesz-t? akkor sürgősen nézzék meg. biztos akadt még ott sokkal rosszabb színész is, mondjuk Robert Nyáladzom Patiszontök, vagy valami Taylor Lautnerka. amúgy meg az ÖSSZESET a Nyállájt érdemelte volna meg, szánalom az a film. a könyv az jó, nemvitatom, de a film...hjaj. DE még talán Jackson Rathbone az aki értelmesen játszott benne...erre naná hogy ő kap díjat. igaz nem azért az alakításáért, de abban sem lehetett annyira rossz emberek...na oké, ezen már fel sem húzom magam.
2011. március 01. 08:39
|
|
Rebeca.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.06. Hozzászólás: 253 Csatolások: 197 Azonosító: 130661 offline
|
amúgymeg a Disneysztárok azért nemkapnak aranymálnát, mert a nagy filmes szakmában lévő emberek ilyen díjaknál bele sem számítják őket a felsorolásba, mint ahogy az Oscar gálánál sem. mondjuk egyik sem érdemelne Oscart...
viszont aranymálnát inkább
2011. március 01. 08:56
|
|
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4150 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline
|
Hát az Utolsó léghajlítótól én is többet vártam...
2011. március 04. 14:56
|
|
AdamLambertrulzMrs. Nobody |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.20. Hozzászólás: 535 Csatolások: 0 Azonosító: 131590 offline
|
Kicsit mást vártam megmondom őszintén...
2011. március 13. 21:24
|
|
mica24új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.11. Hozzászólás: 87 Csatolások: 0 Azonosító: 136200 offline
|
LizFan vagyki a fene:)
Még szerencse,hogy nem te döntöd el.És nem kéne irigykedni..:)Bele kell törődni,hogy Rob csk Kristené,és nemkell ezért megutálni,+nem a fejét kell nézn,hanem az alakítását...ész.
pusziii:DD♥
Még szerencse,hogy nem te döntöd el.És nem kéne irigykedni..:)Bele kell törődni,hogy Rob csk Kristené,és nemkell ezért megutálni,+nem a fejét kell nézn,hanem az alakítását...ész.
pusziii:DD♥
2011. március 13. 21:41
|
|
mica24új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.11. Hozzászólás: 87 Csatolások: 0 Azonosító: 136200 offline
|
forever Jbebs,ugye ezaneved..tökmindegy..
Először is:tanulj meg írni
Másodszor:használd a szókincsedet,azt a keveset is,ami összkapirgáltál a néhány éved alatt,amiota élsz:)
Harmadszor pedig:vagy mondd el normálisan a véleményedet,vagy huzzál nyalni Takonypóc Justin kicsi seggét,mert ez így nagyon nem téma:)
Nemtudom...hogy ennyire irigy legyél..pff...
NA ENNYI:D♥♥csók:P
Először is:tanulj meg írni
Másodszor:használd a szókincsedet,azt a keveset is,ami összkapirgáltál a néhány éved alatt,amiota élsz:)
Harmadszor pedig:vagy mondd el normálisan a véleményedet,vagy huzzál nyalni Takonypóc Justin kicsi seggét,mert ez így nagyon nem téma:)
Nemtudom...hogy ennyire irigy legyél..pff...
NA ENNYI:D♥♥csók:P
2011. március 14. 21:21
Fú ezek nem normálisak!!!!
Jackson imádni való és nem ROSSZ!
És az utolsó léghajlító igenis jó volt!!!
Jackson imádni való és nem ROSSZ!
És az utolsó léghajlító igenis jó volt!!!
2011. március 15. 09:49
Egyet értek Alice-el mert láttam azt a filmet,de nekem tetszett komolyan és Jackson nem is volt rossz inkább az a sex és newyork vitte volna haza az összes díjat!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: