Éva kirohanásai miatt már több villalakóval is megutáltatta magát, ezért rendszerint lelkiismeret-furdalás gyötri, majd jön a megszokott bömbölés, végül a nagy megbocsátás, és az egész kezdődik előröl.
A teljes cikkhez kattints ide!
VV4: Éva az italtól agresszív
2011. február 27. 17:40
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
És mi mit tudunk tenni?
2011. február 27. 17:41
és mi mit csináljunk ez ügyben???
hulahoppozzak vagy mi???
hulahoppozzak vagy mi???
2011. február 27. 17:42
állítólag Éva gyógyszereket,nyugtatókat varrt bele a bugyijaiba, és így akarta becsempészni őket a villába, de észre vették és el vették tőle az összeset.
2011. február 27. 17:44
|
|
dave095 |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.12.15. Hozzászólás: 7183 Csatolások: 83636 Azonosító: 114760 offline
|
Szerintem nincs az benne a cikkben, hogy nektek kéne tennetek valamit, csak elmagyarázza, hogy mire vezethető vissza Évának ez a tulajdonsága.
Bírom ezeket a negatív hozzászólásokat...
1 felhasználónak tetszik:
taymomsen
2011. február 27. 17:47
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
Idézet (dave095 @ 2011.02.27. 17:44)
Szerintem nincs az benne a cikkben, hogy nektek kéne tennetek valamit, csak elmagyarázza, hogy mire vezethető vissza Évának ez a tulajdonsága.
Bírom ezeket a negatív hozzászólásokat...
Tényleg, esküszöm, hogy nem szeretnélek megbántani, de én személy szerint már nagyon unom, hogy minden egyes lépésüket megírod. Nem akkora sztárok, mint sok más személy a fórumon, róluk mégis napi 5 cikk van (költői túlzás). Tudom, hogy "nem én szabom meg, hogy miről és mennyit írhatsz", meg hogy "minek kattintasz rá, ha nem érdekel" csak gondoltam valahova már csak megírom, hogy egy kicsit sok ez a ValóVilágból. Én elhiszem, hogy szereted őket nézni, és át szeretnél adni minden információt róluk, de ez már túlzás!
És bocs!
2011. február 27. 17:49
|
|
dave095 |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.12.15. Hozzászólás: 7183 Csatolások: 83636 Azonosító: 114760 offline
|
Idézet (EszterLondon @ 2011.02.27. 17:47)
Tényleg, esküszöm, hogy nem szeretnélek megbántani, de én személy szerint már nagyon unom, hogy minden egyes lépésüket megírod. Nem akkora sztárok, mint sok más személy a fórumon, róluk mégis napi 5 cikk van (költői túlzás). Tudom, hogy "nem én szabom meg, hogy miről és mennyit írhatsz", meg hogy "minek kattintasz rá, ha nem érdekel" csak gondoltam valahova már csak megírom, hogy egy kicsit sok ez a ValóVilágból. Én elhiszem, hogy szereted őket nézni, és át szeretnél adni minden információt róluk, de ez már túlzás!
És bocs!

És bocs!
Nem értek egyet azzal, hogy minden egyes lépésüket én írom meg. De ha téged ez ennyire zavar, akkor nem kell elolvasni, kerüld a cikkrészleget és használd az oldalt arra, amire eredetileg kitalálták: fórumozz.
2011. február 27. 17:50
|
Mrs. Frankenstein |
|
Idézet (dave095 @ 2011.02.27. 17:49)
Nem értek egyet azzal, hogy minden egyes lépésüket én írom meg. De ha téged ez ennyire zavar, akkor nem kell elolvasni, kerüld a cikkrészleged és használd az oldalt arra, amire eredetileg kitalálták: fórumozz. 
2011. február 27. 17:50
dave095! Nem megbántani akarlak, de olyat írj, amit még nem tudunk
Sajnos éva ilyen, megváltozni sosem fog. Amit viszont a pszichológus mondott, elég érdekes.
Amint fashionbébíí mesélt, elég durva :/ De háát bizonyíték nincs rá, de ha ez így van, be se kellett volna engedni.
Annus! Én az elején bírtam, aztán megmutatta az igazi arcát ^^ Ez van :/
Amint fashionbébíí mesélt, elég durva :/ De háát bizonyíték nincs rá, de ha ez így van, be se kellett volna engedni.
Annus! Én az elején bírtam, aztán megmutatta az igazi arcát ^^ Ez van :/
2011. február 27. 17:52
EszterLondonnak abban igazat adok, h uncsi, hogy ennyi a cikk róluk, mert tényleg nem nagy sztárok, csak a média fújta fel őket.
2011. február 27. 17:53
|
|
Ev Brycrazymofo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.20. Hozzászólás: 1435 Csatolások: 18 Azonosító: 133565 offline
|
Tudjuk,hogy az italtól agresszív.De az RTL KLUB úgyis csak Alekoszt meg Évát mutatja.Valamelyik műsorvezető meg ráadásul isteníti is...Annyira látszik az adásban!Jah,és Éva meg nagyon szánalmas,amit művel...
2011. február 27. 17:54
|
|
cukorbogyovampire heart |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.21. Hozzászólás: 7692 Csatolások: 953 Azonosító: 143757 offline
|
Idézet (fashionbébíí @ 2011.02.27. 17:42)
állítólag Éva gyógyszereket,nyugtatókat varrt bele a bugyijaiba, és így akarta becsempészni őket a villába, de észre vették és el vették tőle az összeset.
úristen
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.