Most lehet rosszul tudom, de nem úgy van, hogy azt a dalt amivel indulnak nem lehet kiadni az euróvizió előtt, legalábbis valamennyi idővel lehet csak előtte. Vagy azon belül vagyunk már?
Nem ezért volt balhé Rúzsa Magdi körül is annó, hogy már játszották a dalt nálunk és nem is lehetett volna?!
Megvan Lena 2011-es euróvíziós dala
2011. február 27. 21:28
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
Idézet (Gabor28 @ 2011.02.27. 20:08)
Most lehet rosszul tudom, de nem úgy van, hogy azt a dalt amivel indulnak nem lehet kiadni az euróvizió előtt, legalábbis valamennyi idővel lehet csak előtte. Vagy azon belül vagyunk már?
Nem ezért volt balhé Rúzsa Magdi körül is annó, hogy már játszották a dalt nálunk és nem is lehetett volna?!
Nekem meg valami olyasmi rémlik, hogy aki egyszer képviselt egy országot, az többször már nem versenyezhet. De lehet, hogy hülyeséget beszélek.
Egyébként ez a szám egyáltalán nem tetszik, sőt. De talán pont ezért lesz idén is esélye, mert mindig olyan nyer, akinek a dala, előadása nekem kicsit sem tetszik. Akié pedig igen, mindig a rangsor végén lesz csak.
És azt lehet tudni már, hogy kis hazánkat ki fogja idén leégetni? Vagy le vagyok maradva, és régóta tudni lehet?
2011. február 27. 21:50
2011. február 27. 21:52
|
|
Lilly GaGaGagaMania.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 1242 Csatolások: 114 Azonosító: 132581 offline
|
Nem rossz...
2011. február 28. 05:53
|
|
lokiscsajvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.07. Hozzászólás: 491 Csatolások: 2 Azonosító: 95317 offline
|
sztem jó lett ez is csak úgy mint a tavai... esélye megvan h idén is ő győzzön (: am csak olyan léphet fel akinek egy megadott határon belül van egy zenéje, és klippje. szal (:
2011. február 28. 16:31
én sajnos nem látom a videót mert nem nyitja meg, de nagyon gratulálok
!
!
2011. február 28. 19:16
|
|
PandaAlexXaεїз..εїз |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.28. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 0 Azonosító: 125973 offline
|
kedvelem ezt a csajt.
2011. március 01. 14:11
|
|
BoscorelliLost but Won |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.08.01. Hozzászólás: 5972 Csatolások: 135718 Azonosító: 67913 offline
|
Idézet (eszter12 @ 2011.02.28. 06:52)
LENA NEM TUD ENEKELNI , HIABA IS INDULNA! mEG EN IS JOBBAN ENEKELEK NALA!
Hát hajrá, bizonyítsd be, mert tudod, beszélni könnyű... Lena nyert euróvizíós dalfesztivált, te nem. Ennyi.
2011. március 01. 14:20
|
|
BoscorelliLost but Won |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.08.01. Hozzászólás: 5972 Csatolások: 135718 Azonosító: 67913 offline
|
Idézet (Rebeca. @ 2011.03.01. 08:45)
naná hogy a legszarabb számot választották ki a 10 közül... -.- majd jól leégetik németországot, hát kösziszépen. a Mama Told Me sokkal jobb volt...
Hát én kedvelem Lénát, de szerintem a zenéje, lány zene, úgyhogy az nem tetszik (kivéve Satelite).
És, hát abban igazad van, szerintem is jobb lenne, ha a Scooter indulna, végre valaki csinálna egy jó bulit, ebből az euróvízióból.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: