Selena Gomez & Justin Bieber @ Laguna Niguel In Orange County - February 26. 2011.
2011. február 27. 11:43
|
|
Barbygirl95'M'aime pour qui je suis..." :) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.08. Hozzászólás: 2041 Csatolások: 2421 Azonosító: 130850 offline
|
11 felhasználónak tetszik:
Halál lánya,
luxxii,
Nelli304,
tothbianka,
Ashley Angel,
NicoleAndersonFaan,
Lisa Veronicas,
Riri,Avrilfan,
Seherezade1050,
MegaLadyGaga,
Galexa93
2011. február 27. 11:44
kezdem unni őket
ha Sel így folytatja nem leszek a rajongója többet
2011. február 27. 17:48
|
|
soma10Megszállott Selena, Troian, illetve Orphan Black-fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.12.20. Hozzászólás: 1075 Csatolások: 4721 Azonosító: 2282 offline
|
Idézet (Ghyzmo90 @ 2011.02.27. 11:44)
kezdem unni őket
hát ha emiatt nem leszel többé rajongója, akkor te olyan is vagy...
16 felhasználónak tetszik:
mikeyla,
Barbygirl95,
tothbianka,
Ashley Angel,
NicoleAndersonFaan,
Nelli304,
Lisa Veronicas,
dave095,
Lady Suzy,
Riri,Avrilfan,
Halál lánya,
Alexis_0504,
Reni11,
vvivienne8,
Sugarbabes,
bogarka_95
2011. február 27. 17:49
Idézet (soma10 @ 2011.02.27. 17:48)
hát ha emiatt nem leszel többé rajongója, akkor te olyan is vagy...
nem vagyok olyan,nem is ismersz
de rühellem ezt a mitugrász kölyköt
2011. február 27. 17:53
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.12.20. Hozzászólás: 1075 Csatolások: 4721 Azonosító: 2282 offline
|
Idézet (Ghyzmo90 @ 2011.02.27. 17:49)
nem vagyok olyan,nem is ismersz
de, ha számodra az a mérvadó, h a kedvenced kivel tölti magánéletét, hát gratulálok. Számomra a lényeg, h amíg Selena boldog, addig nincs jogom kritizálni ezért.
De hát, te tudod. Igazad van, mert Selena olyan botrányosan tölti szabadidejét Justinnal. Undorító...
12 felhasználónak tetszik:
tothbianka,
Norbika98,
NicoleAndersonFaan,
Nelli304,
Lisa Veronicas,
dave095,
Lady Suzy,
Riri,Avrilfan,
Halál lánya,
vvivienne8,
Barbygirl95,
bogarka_95
2011. február 27. 18:24
|
|
adriienn96serendipity™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.16. Hozzászólás: 3465 Csatolások: 15600 Azonosító: 145576 offline
|
hát én nem igazán vagyok oda Selenaért :S..de mondjuk nem is igazán érdekel h mit csinnek együtt xD
2011. február 27. 18:46
Szerintem így együtt nagyon aranyosak mert az a lényeg, hogy Selena boldog
2011. február 27. 18:53
Idézet (soma10 @ 2011.02.27. 17:53)
de, ha számodra az a mérvadó, h a kedvenced kivel tölti magánéletét, hát gratulálok. Számomra a lényeg, h amíg Selena boldog, addig nincs jogom kritizálni ezért.
De hát, te tudod. Igazad van, mert Selena olyan botrányosan tölti szabadidejét Justinnal. Undorító...
Nem is baj, most legalább kiderül, h kik az igaz rajongói! 
Teljes mértékben igazad van. Nehogymár a rajongók döntsék el kivel legyen és kivel ne. Ez az ő magánélete, nincs jogunk beleszólni, inkább örüljetek (ha télleg együtt vannak), hogy boldog és talált valakit. Én örülök, hogy Selly boldog. És legyen is az. Justin meg hát, nem érdekel annyira, de valahogy kezdem megszeretni, de még nem vagyok a rajongója!
2011. február 27. 20:22
|
|
Lisa Veronicastjlc |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 2705 Csatolások: 448 Azonosító: 130604 offline
|
Igen az a lényeg,hogy Sel jól érzi magát azzal a kölyökkel és ennek örülni kell
1 felhasználónak tetszik:
Nelli304
2011. február 27. 21:09
|
|
Barbygirl95'M'aime pour qui je suis..." :) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.08. Hozzászólás: 2041 Csatolások: 2421 Azonosító: 130850 offline
|
Idézet (mikeyla @ 2011.02.27. 21:05)
+1 Justin (remélem nem gond hogy ide töltöm)
végül is, ha más nem fog érte szólni én tuti nem!! igaz nem Justin ÉS Selena, de nagyon vagány kép!!
2011. február 27. 21:16
Idézet (mikeyla @ 2011.02.27. 21:05)
+1 Justin (remélem nem gond hogy ide töltöm)
De, mert kicsik
Amúgy ha Dzsásztinkának lerántanánk a gatyáját - merthát amúgy is olyan magasan hordja - vajon lenne alatta bármi is? Lehet Selena még nem jutott el odáig, azért van még vele
2011. február 27. 21:29
|
|
|
Idézet (Cynthia @ 2011.02.27. 21:16)
De, mert kicsik
Amúgy ha Dzsásztinkának lerántanánk a gatyáját - merthát amúgy is olyan magasan hordja - vajon lenne alatta bármi is? Lehet Selena még nem jutott el odáig, azért van még vele
ez gonosz volt, még tőled is. Amúgy nem a méret a lényeg. Bár ezt csak azok a srácok mondogatják, akiknek valóban nincs sok rejtegetni valójuk!
Nem mintha ránk tartozna, de tuti, h voltak már úgy is együtt, lásd év eleji szállodás képek...
Selena boldog, még ha egy ilyen kisfiúval is... ennyi a lényeg számomra!
Kata159
2011. február 27. 21:33
Én az elején nagyon nem örültem ennek a kapcsolatnak,de egy idő után beleuntam az egész hülyeségbe!Hagy legyenek szerelmesek,fiatalok ráér nekik,sőt örülök,hogy Selena boldog,még egy ilyen mitugrásszal is
Szerintem aranyosak együtt és jó látni ez igazi szerelem,ha ők szeretik egymást,szeressék sokáig!
Amúgy egy igazi rajongó kedvencét soha sem hagyja el:ha stílust vált,ha nem szimpatikus a szerelme,ha botrányai vannak!
Szerintem aranyosak együtt és jó látni ez igazi szerelem,ha ők szeretik egymást,szeressék sokáig!
Amúgy egy igazi rajongó kedvencét soha sem hagyja el:ha stílust vált,ha nem szimpatikus a szerelme,ha botrányai vannak!
2011. február 27. 21:35
Idézet (soma10 @ 2011.02.27. 21:29)
ez gonosz volt, még tőled is. Amúgy nem a méret a lényeg. Bár ezt csak azok a srácok mondogatják, akiknek valóban nincs sok rejtegetni valójuk!
Nem mintha ránk tartozna, de tuti, h voltak már úgy is együtt, lásd év eleji szállodás képek...
Még tőlem is?
Amúgy csak nem tudtam kihagyni, de amúgy engem is hidegen hagynak az ilyenek. Ha boldog akkor ámen. Amúgy az olyanokon tudok jót röhögni, és nem csak Sel esetében, amikor valaki azt mondja ha kiderül valami, hogy nem lesz többet a rajongója. Ez az a szitu, ami már no comment, legalábbis nálam
2011. február 27. 21:43
|
|
|
Idézet (Cynthia @ 2011.02.27. 21:35)
Még tőlem is?
Ajaj
Amúgy csak nem tudtam kihagyni, de amúgy engem is hidegen hagynak az ilyenek. Ha boldog akkor ámen. Amúgy az olyanokon tudok jót röhögni, és nem csak Sel esetében, amikor valaki azt mondja ha kiderül valami, hogy nem lesz többet a rajongója. Ez az a szitu, ami már no comment, legalábbis nálam

Hát én akkor borulok ki, ha valaki azért nem rajong már többé valakiért mert nem szimpatikus, h kivel randizik az illető.
Én azon nem borulok ki, ha valaki azért hagy fel a rajongással, mert az adott celebről botrányok sora tudódik ki.
Selena életében most éppen ez a legnagyobb "botrány", h egy fiatalabb sráccal kavar. Hát ez legyen a legszaftosabb pletyka vele kapcsolatban!
Barbygirl95
2011. február 27. 21:49
Idézet (soma10 @ 2011.02.27. 21:43)
Hát én akkor borulok ki, ha valaki azért nem rajong már többé valakiért mert nem szimpatikus, h kivel randizik az illető.
Én azon nem borulok ki, ha valaki azért hagy fel a rajongással, mert az adott celebről botrányok sora tudódik ki.
Selena életében most éppen ez a legnagyobb "botrány", h egy fiatalabb sráccal kavar. Hát ez legyen a legszaftosabb pletyka vele kapcsolatban!
Hát igen ez épp nem nevezhető botránynak azért is raktad "" jelbe.Hát vannak olyanok akik nagyon felkapják ezt az ügyet,amikor nézd Nicolet és Hamiltont,8 év van köztük és Nicole az idősebb.Dehát...ők azért nem olyan híresek,mint Sel és Justin,az övékéből nem csináltak nagy ügyet..
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.