Ki a legszebb Disney lány?!
2011. április 17. 12:22
Jázmin hercegnő!
2011. április 17. 13:26
|
|
Spongyahodor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.28. Hozzászólás: 2272 Csatolások: 214 Azonosító: 141897 offline
|
Selena Gomez
1 felhasználónak tetszik:
vasasreka8
2011. május 02. 19:09
Van időm, azaz hosszú leszek
1. Miley Cyrus:
-Szerintem Miley messze kitűnik a többi Disney közül! Vmi elképesztő szép kék szeme van *.*
2. Debby Ryan:
-Miley és Debby között nagyon nehezen döntöttem! Debbs kisugárzása, és a cuki mosolya teszi gyönyörűvé. Na meg a szép haja ! : )
3. Nicole Anderson:
-Egyszerűen szép tud lenni. A sötét bőre igazán illik a szeméhez és az arcához!!
4. Selena Gomez:
-Régebben a dobogón volt nálam, de ahogy változik az arca, egyre jobban tűnik el az a kislányos babaarc, ami széppé tette. Azért hozzátenném, a szemei még mindig elbűvölőek
5. Emily Osment:
-Már kiskorába is szép volt, azóta még inkább ^^
6. Demi Lovato:
-Van amikor nem tartom szépnek, de van olyan is amikor egy egy kép láttán szóhoz sem jutok *-*
7. Ashley Tisdale:
- Ő még itt van nálam a legjobbak között! Barna hajjal a legszebb, és bizony nem úgy ha agyon van sminkelve. Smink nélkül sokkal eredetibb
8. Brenda Song:
- Őt már csak igen kevésbé tartom szépnek!
9. Zendaya Coleman:
Elmegy!
10. Brigit Mendler:
- Kisminkelve nagyon szép, viszont smink nélkül szinte rá se ismerek
11. Anna Margaret:
-Nem tudom hány éves, viszont nem valami nagy szépség, de nem is lehet rá azt mondani, hogy csúnya. Olyan átlag alatt egy picivel!!!
12. Bella Thorne:
- Nekem ő (egyáltalán?) nem tetszik annyira! Sminkkel és smink nélkül is semmilyen. Szerintem egy kicsit kancsal
Tudom, hogy közülük sokan már nem Disney sztárok, de még szerepelnek a Disneyn, úgyhogy beleírtam őket
Ja és még valami: szívem szerint Lucy Hale-t is bele raktam volna (olyan 3.-4. helyre), viszont ő még alig szerepelt a Disneyn, és már nincs is vele szerződés :// Volt Disneynek se mondható...sajna!!
1. Miley Cyrus:
-Szerintem Miley messze kitűnik a többi Disney közül! Vmi elképesztő szép kék szeme van *.*
2. Debby Ryan:
-Miley és Debby között nagyon nehezen döntöttem! Debbs kisugárzása, és a cuki mosolya teszi gyönyörűvé. Na meg a szép haja ! : )
3. Nicole Anderson:
-Egyszerűen szép tud lenni. A sötét bőre igazán illik a szeméhez és az arcához!!
4. Selena Gomez:
-Régebben a dobogón volt nálam, de ahogy változik az arca, egyre jobban tűnik el az a kislányos babaarc, ami széppé tette. Azért hozzátenném, a szemei még mindig elbűvölőek
5. Emily Osment:
-Már kiskorába is szép volt, azóta még inkább ^^
6. Demi Lovato:
-Van amikor nem tartom szépnek, de van olyan is amikor egy egy kép láttán szóhoz sem jutok *-*
7. Ashley Tisdale:
- Ő még itt van nálam a legjobbak között! Barna hajjal a legszebb, és bizony nem úgy ha agyon van sminkelve. Smink nélkül sokkal eredetibb
8. Brenda Song:
- Őt már csak igen kevésbé tartom szépnek!
9. Zendaya Coleman:
Elmegy!
10. Brigit Mendler:
- Kisminkelve nagyon szép, viszont smink nélkül szinte rá se ismerek
11. Anna Margaret:
-Nem tudom hány éves, viszont nem valami nagy szépség, de nem is lehet rá azt mondani, hogy csúnya. Olyan átlag alatt egy picivel!!!
12. Bella Thorne:
- Nekem ő (egyáltalán?) nem tetszik annyira! Sminkkel és smink nélkül is semmilyen. Szerintem egy kicsit kancsal
Tudom, hogy közülük sokan már nem Disney sztárok, de még szerepelnek a Disneyn, úgyhogy beleírtam őket
Ja és még valami: szívem szerint Lucy Hale-t is bele raktam volna (olyan 3.-4. helyre), viszont ő még alig szerepelt a Disneyn, és már nincs is vele szerződés :// Volt Disneynek se mondható...sajna!!
2011. május 02. 23:12
Szerény véleményem szerint a dizni új generációja még a régi verziós hercegnők sáros nyomába se érhetnek
2011. május 03. 16:39
|
|
niky1996fulvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 107 Csatolások: 8 Azonosító: 141005 offline
|
demi lovato!!
anna21
2011. május 03. 16:40
|
|
Alexis_05042015 with Eszti ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 3617 Csatolások: 845 Azonosító: 133339 offline
|
Bridigt Mendler
Ronnie95
2011. május 03. 19:31
|
|
Alice-chanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.09. Hozzászólás: 203 Csatolások: 276 Azonosító: 124670 offline
|
Szerintem Selena Gomez útána pedig Miley.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.