VV4: Alekosz elsöprő győzelmet aratott
2011. február 27. 15:22
|
|
gillanyi13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.25. Hozzászólás: 256 Csatolások: 27 Azonosító: 64594 offline
|
BUNDA! ENNYI! Ok,hogy Alek ment vissza, sajnos egyértelmű,de hogy ennyi különbséggel! :/
2011. február 27. 15:23
Én sejtettem hogy ő megy vissza de hogy 71-29 %.
Nem gondoltam volna.azt hittem úgy alekosznak:61%
Gombinak:39%.
De nem bánom hogy kiesett.
Nem gondoltam volna.azt hittem úgy alekosznak:61%
Gombinak:39%.
De nem bánom hogy kiesett.
2011. február 27. 15:25
Nem volt meglepő a végeredmény....
1 felhasználónak tetszik:
Dolly-Lolly
2011. február 27. 15:50
Thora_90! Szásszor inkább Alekosz és Éva, mint az a beképzelt Béci gyerek és csapata! Alekoszék legalább nem játszák meg magukat, nem mint Béci, aki kint bűnöző volt, most meg játssza a szentet, pont mint az a k*rva tesója!
A múltkori párbajnál én is kiakadtam, hogy mit esznek azon a hülye gyerek Bécin!
Nem muszáj nézned a vv4-et, ha nem akarod, senki sem kényszerít rá!
Hajrá Alekoszék!!!
A múltkori párbajnál én is kiakadtam, hogy mit esznek azon a hülye gyerek Bécin!
Nem muszáj nézned a vv4-et, ha nem akarod, senki sem kényszerít rá!
Hajrá Alekoszék!!!
Dolly-Lolly
2011. február 27. 16:00
Idézet (Thora_90 @ 2011.02.27. 15:19)
Skye! Mivel már egyre egyértelműbb - főleg a tegnapi után - h teljesen mindegy, ki kire szavaz, és NAGY KAMU az egész, én se nézem.
Nem hiszem el, h a beképzelt, iszákos Balekosz és drága barátnője éva ennyi ember kedvence -.-" Az emberek nem gondolkodnak! Ez magyarország továbbra is! Kár h erre nem jöttem rá az elején.
Nem hiszem el, h a beképzelt, iszákos Balekosz és drága barátnője éva ennyi ember kedvence -.-" Az emberek nem gondolkodnak! Ez magyarország továbbra is! Kár h erre nem jöttem rá az elején.
Figyu, szerintem most hagyad abba a hisztit,mivel ha a drága Gombi ment volna vissza Alekosz helyett,ez a műsor egyenlő lenne a hadne mondjam mivel.Ki nézné ezt az egészet ha nincsen benne legalább egy olyan figura mint Alekosz vagy éppen Éva.ha csak "szeretet" meg "megértés" lenne a VV-ben akkor ez az egész átt menne Kozsó show-ba.Gombi unalmas és sablonos,míg alekosz vicces és bolond.ennek az egésznek szerintem az lenne a lényege hogy megmutassa hogyan kezelik a konfliktusokat az emberek,nem pedig az hogy mennyire imádják egymást.
tina9612,erről van itt szó,ha nem tetszik valakinek, elmehet a show hivatalba.ez van.
Dolly-Lolly
2011. február 27. 16:13
LuLuPeas! Én nem hisztizek, nem szokásom. De most lett egyértelmű, h az összes ilyen műsorban csalnak. Ennyi. Egyébként ha az első hozzászólásomat is olvastad volna tudnád, hogy írtam, h abból a szempontból jó, mert haza szerett volna menni.
tina9612! Lehet h nekik (éva és balekosz)is van vmi titok a múltjukban, de az úgyse érdekel senkit.Ennyi -.-" Vitatkozni egyikőtökkel sem fogok, mivel ennek a műsornak vége lesz, a szereplők meg eltűnnek a süllyesztőbe ^^ De ti csak nézzétek
tina9612! Lehet h nekik (éva és balekosz)is van vmi titok a múltjukban, de az úgyse érdekel senkit.Ennyi -.-" Vitatkozni egyikőtökkel sem fogok, mivel ennek a műsornak vége lesz, a szereplők meg eltűnnek a süllyesztőbe ^^ De ti csak nézzétek
2011. február 27. 16:16
Alekosz(: tök jó h ő ment vissza! én örülök neki:D
2011. február 27. 17:10
|
|
Dolly-Lolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 816 Csatolások: 38 Azonosító: 134840 offline
|
Idézet (Thora_90 @ 2011.02.27. 16:13)
LuLuPeas! Én nem hisztizek, nem szokásom. De most lett egyértelmű, h az összes ilyen műsorban csalnak. Ennyi. Egyébként ha az első hozzászólásomat is olvastad volna tudnád, hogy írtam, h abból a szempontból jó, mert haza szerett volna menni.
Nem te döntöd el hogy mit nézzenek.Alekosz és Éva múltja réges-rég nyilvánosságra került volna, de nem, nem került.Viszont Alekosznak menyasszonya van és kikezd minden csajjal , ez tényleg felháborító.
2011. február 27. 17:20
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
Tudtam, hogy Gombi fog kiesni...
2011. február 27. 17:45
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
alek
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.