VV4: Alekosz elsöprő győzelmet aratott
2011. február 27. 12:48
|
|
tengericsillagComme ci, comme ça |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1187 Csatolások: 4569 Azonosító: 139069 offline
|
utálom alekoszt, de szerintem jobb így a Gombinak. : )
2011. február 27. 12:50
|
|
taymomseniamTaylorMomsen. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.24. Hozzászólás: 466 Csatolások: 1385 Azonosító: 141557 offline
|
ennek így kellett lennie. Nem is értem, hogy miért kellett aggódni Alekért. Ígyis nagy veszteség, hogy Olivér kiesett, nem hagyná a sok ember, hogy még 1 ilyen ember kiessen, mert akkor nem sok értelme lenne tovább nézni. Ellaposodna a műsor, unalmassá válna. Alekínyó, neked kell megnyerni!
2011. február 27. 13:09
|
|
Cinti.meowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.14. Hozzászólás: 159 Csatolások: 69 Azonosító: 143324 offline
|
Hajrá Alek! Szerintem Alekosznak van helye a villában! Gombit is nagyon szeretem, de neki jobb így hogy ott van már vele Picúr.
2011. február 27. 14:14
|
|
sziszuska29 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.07. Hozzászólás: 518 Csatolások: 0 Azonosító: 130811 offline
|
nem utálom Alekoszt,de Gombóckának drukkoltam..
Tudtam,hogy nem megy vissza de reménykedtem benne.
Csak az volt a bajom,hogy nem fogom többé hallani az hogy jól vagyook,igen jóóól vagyook kérhetsz bármit béjbe
de nem baj..GOmbóc Artúr Picúrral lesz jól
Tudtam,hogy nem megy vissza de reménykedtem benne.
Csak az volt a bajom,hogy nem fogom többé hallani az hogy jól vagyook,igen jóóól vagyook kérhetsz bármit béjbe
de nem baj..GOmbóc Artúr Picúrral lesz jól
2011. február 27. 14:17
Még hogy Dávid és Góliát harca! heh...nevetséges.
1 felhasználónak tetszik:
Dolly-Lolly
2011. február 27. 14:18
Sajnálom,hogy ők mentek párbajozni,szerintem Jerzy-t kellett volna kivinnie,és akkor visszamehetett volna a villába.
Amúgy nem volt kérdés,hogy kinyeri meg ezt a párbajt! Hajrá Éváék csapata!
2011. február 27. 14:58
|
|
Alice-CrispyJortegloria |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.06. Hozzászólás: 1394 Csatolások: 12 Azonosító: 114049 offline
|
eh, nem meglepő...
2011. február 27. 15:12
|
|
pillecukor3without a soul |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 4822 Csatolások: 1564 Azonosító: 142371 offline
|
Kár, hogy Gombi kiesett
, de ez várható volt.
2011. február 27. 15:19
Skye! Mivel már egyre egyértelműbb - főleg a tegnapi után - h teljesen mindegy, ki kire szavaz, és NAGY KAMU az egész, én se nézem.
Nem hiszem el, h a beképzelt, iszákos Balekosz és drága barátnője éva ennyi ember kedvence -.-" Az emberek nem gondolkodnak! Ez magyarország továbbra is! Kár h erre nem jöttem rá az elején.
Nem hiszem el, h a beképzelt, iszákos Balekosz és drága barátnője éva ennyi ember kedvence -.-" Az emberek nem gondolkodnak! Ez magyarország továbbra is! Kár h erre nem jöttem rá az elején.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!