VV4: Alekosz elsöprő győzelmet aratott
2011. február 27. 09:54
Most őszintén!Mit képzel magárol ez az ember?Jajj ő egy görög isten...Annyira unszimpatikus már azis,hogy ott van a villába és nyomul mindenkire.Sajnltam,mert Gombi vicces volt de érzékeny is.Látszik,hogy mi magyaraok inkább nézünk egy idiótát,mint egy normális embert.Azonis látszik,hogy Alekosz mennyire utálatos,hogy csak 2 ember mondta az ő nevét.És ha láttátok én kb. azt hittem,hogy Éván kívül mindenki nekimegy,mikor beért.Sajnáltam szegény Gombi-t,de hát ez van.Már szerintem biztos,hogy a legvégső párbaj Béci-Alekosz közt lesz.Hát ennyi ő ment vissza,lehet nemis nézem többé,mert már látom,hohy van egy gyík gyerek,azt szeretik.Mindegy nem akarok senkit megbántani úgyhogy...
2011. február 27. 09:58
|
|
Dolly-Lolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 816 Csatolások: 38 Azonosító: 134840 offline
|
Brigike05 ez erről szól.Hogy show-t csináljanak.Gombi mit csinál a villában? Fekszik és bőg.Nekem is nagyon gatya ez az ember, de ha a nézők ezt szeretnék, hogy történjen valami ott bent akkor Alekosznak kell visszamennie.Hiszem azt, hogy valójában majd 1x észhez térnek azok az agyalágyult emberek, akik teljesen fölöslegesen küldözgetik a szavazatokat, és rájönnek hogy nem nekik lesz nagy az öröm, ha a párbajról a kedvencük tér vissza, hanem az RTL klub szerkesztősége, hogy megajándékozták több millió forinttal
1 felhasználónak tetszik:
TYÜTYI2006
2011. február 27. 10:08
|
|
Cynthi JB forever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 504 Csatolások: 67 Azonosító: 129684 offline
|
hát meglepődtünk
bár én igazából sajnálom gombit mert ő is nagy arc volt,de Alekosz mégnagyok
de ,ha most kiesett volna Alekosz akkor tuti Béci nyerne..HAJRÁ BÉCI!
2011. február 27. 10:12
|
|
audrey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.24. Hozzászólás: 1761 Csatolások: 26436 Azonosító: 121080 offline
|
Egyértelműen lehetett tudni hogy Alekosz fog visszamenni. Még a műsorvezetők is mellette kampányoltak, Gombi pedig eléggé passzív volt a párbajon, és az utóbbi pár napban is.
Azt viszont Alekosz jól látta hogy itt Gombit "enyhén befolyásolták" Ráczék. Gusztustalan az a bagázs. Remélem legközelebb Jerzsy vagy Laci esik ki.
Azt viszont Alekosz jól látta hogy itt Gombit "enyhén befolyásolták" Ráczék. Gusztustalan az a bagázs. Remélem legközelebb Jerzsy vagy Laci esik ki.
2011. február 27. 10:20
Örülök hogy Alekinyó ment vissza. Ha ő is kiesik hát akkor már tényleg nem lett volna kit/mit nézni. Bár kicsit érdekes hogy százalékra pontosan ugyanaz lett az eredmény mint az Alekosz-Zsófi párbajon.
2011. február 27. 10:24
|
|
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline
|
Ez egyértelmű volt. De utálom Alekoszt...
2011. február 27. 10:30
|
|
indiancsajvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 116 Csatolások: 1 Azonosító: 124444 offline
|
Tudni lehetett, hogy Alekosz megy vissza.
Egyértelmű volt, személy szerint én nem lepődtem meg semmin.
Egyértelmű volt, személy szerint én nem lepődtem meg semmin.
2011. február 27. 10:33
Micsoda hír.. már tudni lehetett előre. Ha az Alekosz ki ment volna, talán nézném újra a műsort, de mivel nem így van, továbbra sem fogom. Gombi
2011. február 27. 10:36
szerencse hogy nem a Gombi ment vissza, már uncsi volt a sok szivecske dobálása
2011. február 27. 10:53
Én annak örültem volna, ha Gombi megy vissza. Alekosz kezd egy kicsit antipatikussá válni a számomra főleg, hogy teljes mértékben átvette Éva undorító stílusát.
2011. február 27. 11:04
|
|
ChelseaLovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.26. Hozzászólás: 141 Csatolások: 1 Azonosító: 141702 offline
|
Milyen jogon meri azt mondani Alek, h Béci küldte direkt előre Gombit, közben ő is azt csinálta Olivérrel. Részemről, bár én pártatlan vagyok. Hajrá Anikó!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.