VV4: Alekosz elsöprő győzelmet aratott
2011. február 27. 00:30
Az öntelt pöcsfej "bécinek", meg a k***a hugának"gigi"nek ki kell takarodnia onnan.Kétszínű félvérek!
1 felhasználónak tetszik:
TYÜTYI2006
2011. február 27. 00:42
|
|
yourshawty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 1199 Csatolások: 50 Azonosító: 135998 offline
|
Sherpa teljesen egyetértek!!!! veled vagyok, torkig vagyok azzal a kis r*hadt gigikével meg az egoista testvérével, meg ilyen jerzy is, ez a 3 takarodjon onnan elég volt belőlük... ha ez a 3 végre eltűnne, legalább ez a két testvér akk a villa tiszta lenne és nem bemocskolt
2011. február 27. 06:49
|
|
juli és ancsi$€Ł€N@ F( )R€V€R™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 851 Csatolások: 18 Azonosító: 131210 offline
|
a bun***** mégis vissza ment stegény gombi:(
2011. február 27. 08:20
Ez előre látható volt 
Jó hogy visszament
Így jó a műsor
Jó hogy visszament
Így jó a műsor
2011. február 27. 08:42
Őszintén én örülök hogy Alek ment vissza,de Gombit meg sajnálom hogy kiesett :$
2011. február 27. 09:01
Az kemény! :)De ez nem is volt kérdés sztem...
Még jó h. ö megy vissza,de ha kiesett volna nem is néztem volna többet az fixx
Oli is kiesett azt most ő is kiesett volna...
de nem igy lett hajrá Alekinyo
2011. február 27. 09:18
|
|
twilightgirl0910firefly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 4802 Csatolások: 412 Azonosító: 131011 offline
|
Nagyon látszik, hogy mi kell a magyar közönségnek... Én őszintén megmondva, Gombócnak drukkoltam. Alekosz... nem tudom mit esznek rajta annyian. Folyton az eszét játssza, hülyét csinál magából, én egyáltalán nem tartom viccesnek. Szerintem már inkább a szánalmas kategória felé közelít. Amúgy is az RTL klubb is nagyon jól tudta, hogy, ha Alek kiesik, a nézettség nagy számban csökkenni fog, úgyhogy szerintem nyugodtan örülhetnek az Alekosz rajongók, mert azt most megmondom, hogy ő ott lesz a fináléban. Ez kell a magyar közönségnek...
2011. február 27. 09:24
UUUUUUTTTTTTTTÁÁÁÁÁÁÁLLLLLLLOOOOOOMMMMMMMMM!
A VV4-et!!! :S
A VV4-et!!! :S
2011. február 27. 09:35
Igen ez várható volt
alek nyeri meg sztem a VV.t .9:)
2011. február 27. 09:52
|
|
fanni12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 295 Csatolások: 0 Azonosító: 133607 offline
|
mint mindig!!!!
am valaki nem vette észre hogy amikor ügye megmutatják a százalékokat, akkor az első fantomkép az aki kihívott valakit és a második fantomkép az akit kihívtak!!!
és mivel a gombi kihívta az alekoszt ezért amikor megmutatták a % egyértelmű volt hogy az alekosz megy vissza !!!
ha nem érti valaki szóljon...
am valaki nem vette észre hogy amikor ügye megmutatják a százalékokat, akkor az első fantomkép az aki kihívott valakit és a második fantomkép az akit kihívtak!!!
és mivel a gombi kihívta az alekoszt ezért amikor megmutatták a % egyértelmű volt hogy az alekosz megy vissza !!!
ha nem érti valaki szóljon...
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.