Irina Sheik: „A modellkedés nem könnyű”
2011. február 27. 11:24
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Azokat akik itt azzal jönnek, hogy nem tudják sajnálni, meg hogy a modellkedés jaj de könnyű stb., azokat azért megnézném, hogy meddig bírnák ki
Nem szeretem azokat, akik csak felszínesen tudják látni a dolgokat, és csak annyit látnak az egészben, hogy a modellek híresek és sokat utaznak és semmit nem kell dolgozniuk. Hát nem így van
Egyébként gyönyörű nő
2011. február 27. 12:09
hűű én nem bírnám :/
bár biztos nem rossz, hogy mindenki csak veled foglalkozik egy-egy fotózás alkalmával
azért kipróbálnám...
bár biztos nem rossz, hogy mindenki csak veled foglalkozik egy-egy fotózás alkalmával
azért kipróbálnám...
2011. február 27. 12:23
|
|
Lucy-chanяuleя oƒ αѕgαrd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.06. Hozzászólás: 2362 Csatolások: 159 Azonosító: 104204 offline
|
Elhiszem, hogy nem lehet könnyű neki, de engem egyáltalán nem a folytonos utazás, és egész napos fotózás zavarna a legjobban, hanem, hogy nem ehetnék azt és annyit, amennyit szeretnék.
2011. február 28. 20:43
|
|
Rebiiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.30. Hozzászólás: 149 Csatolások: 264 Azonosító: 116100 offline
|
Idézet (xBlondie @ 2011.02.26. 20:14)
Az olasz modell eloszlatta a tévhiteket a modellkedéssel kapcsolatban, és még a saját karrierjéről is mesélt egy kicsit a Sports Illustratednek.
A teljes cikkhez kattints ide!
A teljes cikkhez kattints ide!
bocs de szerintem kicsit elírtad mert a nevéből észre lehet rögtön venni hogy Orosz
2012. július 14. 01:05
Én eltudnám viselni csak ha sokat kell álni azt nem nagyon birnám meg h nem ehetek amit akarok
egyébként ki fogomm birni én is ezt a pályát választom
2012. november 09. 13:58
És akkor most sajnáljuk, vagy mit vár? Örüljön neki, hogy valami csoda folytán ott van, ahol van.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: