Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. augusztus 06. 18:11 #1901
Zsuviii
Zsuviii

Státusz:)
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1386
Csatolások: 51
Azonosító: 110782
Nem férek a bőrödbe (Freaky Friday)
Most jutott eszembe, hogy ezt is láttam biggrin.gif Nagyon nagy film, anno még nagyon szerettem ebben az időszakában Lindsay-t...biggrin.gif
10/10
7 felhasználónak tetszik: Adri98, AmyVie, thunderbird, nicol bellox, janet7, Heetella, adry1415
2011. augusztus 06. 19:46 #1902
- törölt felhasználó -    
hááá nem panaszkodom idén a képregény filmekkel kapcsolatban,elvagyok látva velük rendesen.nekem ez öröm másnak kín és szenvedés! biggrin.gif
nahh de meg volt az Amerika Kapitány.csak ugyanazt mondhatom el amit a Thor esetében már elmondtam itt. ismét egy tisztességes képregény adaptációt készítettek.úgy látom valaki szólhatott a producereknek és a produkciós cégeknek hogy jó lenne oda figyelni a képregény rajongókra is és nem csak a laikus nézőkre.így egy olyan fanatikus rajongó is mint én nem azt éreztem hogy beültem egy képregény filmre és aztán húzom a számat a film után és kérdezem magamtól nahh ne mááár mit műveltek azzal amin felnőttem? dry.gif
szerintem az Amerika kapitány remek szórakozás ugyanúgy mint a Thor volt!
nyilván sokaknak abszurd egy nemzeti színekbe bujtatott pajzzsal rohangáló szuper képességű Amerikai katona története akit történetesen Amerika kapitánynak hívnak!megértem őket szóval ők ne nézzék meg ezt a filmet! smileeee.gif
akik szórakozni akarnak és nem bele magyarázni tök fölösleges dolgokat egy képregény filmbe azok nézzék meg nyugodtan.
rajongóknak pedig kötelező darab.
a maximumot kihozták a képregény írók és rajzolók 1940-es években létrehozott figurájából aki gyakorlatilag azért született meg mint amit a film bemutat az első felében hogy,egy Amerikai szuperhős ideál aki pofán csapja a németeket és Adolf Hitlert! smileeee.gif ezzel járult hozzá a képregény ipar a hogy kicsit reklámozza hogy igen is kutya kötelessége minden Amerikai hadra fogható fiatalnak bevonulni és legyőzni a fasisztákat.szép vagy nem szép dolog a propagandált háború és a burkolt manipuláció,de ez van ezek tények a képregény ipar is kivette belőle a részét. smileeee.gif a Marvel képregényekre mindig is jellemzőek voltak az aktuális politikai utalások nem volt ez másképp 1941-ben sem!
nahh de én eltudok vonatkoztatni az ilyen "hátsó dolgoktól" és igen is szórakoztató és remek kikapcsolódás az Amerika kapitány és képregény rajongóként is elégedett voltam vele!
Amerika kapitány
8/10
http://thecia.com.au/reviews/c/images/captain-america-the-first-avenger-poster-1.jpg
3 felhasználónak tetszik: pillajunior, ownway, Christo
2011. augusztus 06. 20:28 #1903
- törölt felhasználó -    
Barátnőm miatt néztük meg a következő filmeket, mert egy kicsit le volt maradva és hát egy-két kötelező darabot be kellett pótolni. tongue.gif
Aranyhaj, és a nagy gubanc: 10/10 (így másodjára is volt olyan szórakoztató, mint elsőre thumbsup.gif )
A Karib-tenger kalózai 3: 7/10 (Johnny ide vagy oda, az nem kétség, hogy ő egy isten wub.gif , de vhogy ez a rész nekem nem annyira jön be... blush.gif A 4. rész már sztem sokkal jobb)
A sötét lovag: 100**/10 (Christopher Nolan ma az egyik legjobb rendező Hollywoodban, és Heath Jokere miatt kedveltem meg a bad guy-okat biggrin.gif ) + kötelező darab + emiattt a film miatt lettem képregényb*zi blush.gif biggrin.gif thumbsup.gif
Vasember 2: 10*/10 (imádom Robert-et wub.gif , annyira lazán adja elő a milliárdos szuperhőst, hogy engem meg is vett vele. Sztem ugyanolyan jó, mint az első rész)
Karate kölyök: 7/10
9 felhasználónak tetszik: tya04, thunderbird, Domcicc, House Of Wax, gonzales7, nicol bellox, janet7, funny18, Boscorelli
2011. augusztus 06. 22:15 #1904
- törölt felhasználó -    
Nem férek a bőrödbe
10/10
3 felhasználónak tetszik: nicol bellox, janet7, Adri98
2011. augusztus 07. 03:24 #1905
- törölt felhasználó -    
Sid és Nancy
Az egyik kedvenc életrajzi filmem.Véleményem szerint Gary Oldman legenergikusabb és leghitelesebb karaktere.100%-ot beleadott a szerepébe.A csontsoványra fogyás is elég merész dolog.Nancy a való életben sem volt egy szépség,de a filmben is csodálatosan eltorzították a színésznőt. Jó beszólások,remek helyszínek.Nálam nyerő film! 10/10
2 felhasználónak tetszik: Domcicc, gonzales7
2011. augusztus 07. 08:37 #1906
House Of Wax
House Of Wax
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Dermesztő Szenvedélyek
Az első fele a filmnek nagyon jó volt , nagyon tetszett. De amikor Kim Basinger megölte a férjét és utána volt egy rakás bírósági jelenet , az már nem tetszett. Onnantól már számomra unalmas volt unsure.gif
5/10

Bérgyilkos a szomszédom
Imádom ezt a filmet _nevet.gif Matthew annyit lehet nevetni rohog.gif Meg ez a Bruce és Matthew párosítás nagyon ott van biggrin.gif
9/10

Még mindig bérgyilkos a szomszédom

Hát amennyire tetszett az első rész , számmora annyira volt sok ez a második. Néhol már erőltetettnek találtam unsure.gif
Az első ezerszer jobb volt meghajolo.gif

6/10
3 felhasználónak tetszik: janet7, raspberry, nicol bellox
2011. augusztus 07. 12:19 #1907
Bogszics
Bogszics

Státuszjobbára ártalmatlan
Hozzászólás: 915
Csatolások: 439
Azonosító: 143956
A majmok bolygója 9/10

A Tim Burton-félét néztem, és hát odatették magukat meghajolo.gif Fura volt Helenát majomként látni, de aranyos volt:D Meg a történet is elgondolkodtató volt, belegondoltam, hogy milyen lenne, ha valóban úgy lenne, mint a filmben. Tanulságos.
5 felhasználónak tetszik: gonzales7, tya04, janet7, ownway, raspberry
2011. augusztus 07. 12:40 #1908
- törölt felhasználó -    
Alkonyat 10/9

Egyedül csak ezt az első részét láttam, viszont ez nagyon tetszett, főleg Kristen Stewart alakítása, egy nagyon jó film lett, ám a többire nem vagyok kíváncsi.

Nagydumás kiscsajok 10/10 heart.gif

Hát Brittany Murphy...az egyik legjobb színésznő volt és a filmei is jók, már régebben láttam ezt a filmet, de elnyerte a tetszésemet és mégegyszer megkellett néznem
3 felhasználónak tetszik: Bogszics, nicol bellox, janet7
2011. augusztus 07. 13:21 #1909
prézli
prézli
Pókasszony

StátuszI could do anything to show how much you mean, but I won't.
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8034
Csatolások: 25737
Azonosító: 107627
New York-i bújócska
Olsenék utolsó filmje. Vannak benne wtf? momentumok, amikor azt se tudtam, hogy mi van, és néhány helyen olyan összecsapott blink.gif 10/5
2 felhasználónak tetszik: nicol bellox, Adri98
2011. augusztus 07. 13:34 #1910
prézli
prézli
Pókasszony

StátuszI could do anything to show how much you mean, but I won't.
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8034
Csatolások: 25737
Azonosító: 107627
Csajok a csúcson 2.
Imádom a német filmeket, először utáltam, de most láttam körülbelül harmadszor, és egyre jobban tetszik. Tele van fordulatokkal, és olyan eseményekkel, amelyekre az ember nem számít. 10/7-et megér.
1 felhasználónak tetszik: nicol bellox
2011. augusztus 07. 14:09 #1911
nicol bellox
nicol bellox
Huncut

Státusz:)
Hozzászólás: 8136
Csatolások: 5409
Azonosító: 143848
Már előbb leírtam a "Dear John" topikba , de leírom ide is mert szeretném, hogy minél többen megtudják, hogy mennyire csodálatos film smileeee.gif
Szóval én tegnap este megnéztem a Kedves John-t !
Annyira de annyira gyönyörű film ♥♥♥♥ van olyan gyönyörű mint a szerelmünk lapjai..!! Engem lenyűgözött, teljesen átéreztem a filmet!! A Történet valami felülmúlhatatlan, és egyszerűen tökéletesen van összehangolva a zene, szereplők és a történet is egyben. A színészek is nagyon nagyon jól játszották a szerepüket, !!! smileeee.gif Örülök, hogy Channing Tatum kapta meg John szerepét, mivel nagyon imádom őt, és Amandát is!!! smileeee.gif wub.gif
Sajnos mivel nagyon érzékeny vagyok ezért már a 40.perctől fogva egészen a végéig könnyeztem, a végén már nagyon sírtam. blush.gif

A filmben A szerelem, szeretet, katonaság, hazaszeretet mellett még a család is fontos szerepet kap és ez is nagyon tetszik!!

Több titka is van a filmnek, amitől nem csak egy bő másfél órás üres, rózsaszín csöpögés. Az egyik egyértelműen a produkció alapjául szolgáló regény írója, Nicholas Sparks tehetsége, melynek segítségével már több romantikus történettel dobogtatta meg az erre fogékonyak szívét. Aki találkozott a Szerelmünk lapjaival vagy az Éjjel a partonnal akár könyv, akár filmes formában, bizonyára tudja miről beszélek. A másik titok a hagyományos szerelmi eszköz, a levél középpontba állítása. Más, régi-új ízt ad főhőseink szerelmének.

A Kedves John fő kérdése: “Mit jelent igazán szeretni a másikat?” A filmben John Tyree újraéli minden emlékét, érzelmét, érintését, ami be nem teljesült szerelméhez, Savannah Lynn Curtis-höz fűzte.

Nálam ez a film 10/10* !! Belopta magát a szívembe, máris kedvencem lett, szóval tuti megnézem még nagyon sokszor!!
IMÁDOM♥♥♥ és ajánlom Mindenkinek akibe van egy kis romantika..!!

Egy kis ízelítő :

2011. augusztus 07. 14:24 #1912
tya04
tya04
Schrödinger macskája

Státuszzöldfülűspagettiszörny
Hozzászólás: 6658
Csatolások: 1286
Azonosító: 68245
Nincs bocsánat
Clint Eastwood egyik klasszikusa, egy vérbeli cowboy-film. meghajolo.gif Lassú folyású, ahogy a mestertől meg lehetett szokni, van eszmei értéke, van benne humor, a színészek pedig odateszik magukat, én különösen Gene Hackmant emelném ki, félelmetes a negatív szerepében. Szóval alapfilm, így:
10/10
2 felhasználónak tetszik: DaveChris, gonzales7
2011. augusztus 07. 14:37 #1913
Eszter655
Eszter655
asylum

Státuszfilozofálok
Hozzászólás: 6255
Csatolások: 679
Azonosító: 134102
Pénteken néztem a Nem férek a bőrödbe,már sokszor láttam,de még mindig jó film.

Szombaton néztem a Hajrá csajok és a Hajrá csajok 2.-t,én is szeretem a német filmeket,nekem tetszett.

Ma néztem a Kihívást,Mary-Kate és Ashley Olsen filmje,én imádom az Olsen filmeket az összeset láttam.
1 felhasználónak tetszik: Adri98
2011. augusztus 07. 14:56 #1914
- törölt felhasználó -    
Paperman: 7/10 (Ryan Reynolds wub.gif , mint képzeletbeli barát nagyot üt biggrin.gif + Emma Stone wub.gif )
Dylan Dog - Dead of Night: 7/10 Sam Huntington wub.gif mint zombi rohog.gif
Rio: 10/10 (eredeti hangon of course biggrin.gif Jesse és Anne és will.i.am thumbsup.gif meghajolo.gif )
2011. augusztus 07. 18:16 #1915
- törölt felhasználó -    
Hair
Na,ezt nevezem musicalnek! Jó kis film.
10/8
10 felhasználónak tetszik: tya04, Domcicc, Twilight6, funny18, Adri98, csicsi20, raspberry, Grace Benning, nicol bellox, janet7
2011. augusztus 07. 18:49 #1916
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Amerika Kapitány

Hát ez nekem nagyon bejött. Holott a vége szerintem kicsit el lett cseszve, nem haltam volna bele, egy hepiendbe, dehát nem lehet minden habostorta-tökéletes. Chris satnyasága kissé levágós volt, de anyáss, mikor felturbózták... Nem szoktam nyilvánosan nyáladzani (fórumokon sem), de nem semmi az a színész. wub.gif wub.gif Nagyon tetszett, hogy sokszor belevitték a humort a párbeszédekbe, az ilyen képregényeknél szinte már elvárás. smileeee.gif Az akciójelenetek is jók voltak, az a pajzsdobálás vitt mindent. biggrin.gif Végül is nem 3D-ben néztük, jóból is megárt a sok, különben is ez digitalizáltan van csak, ami nem ugyanaz.
Igaz, amit gonzales is írt, rendesen el vagyunk halmozva képregényhősökkel (nekem aztán semmi bajom ezzel), jövő hétre is be van iktatva egy mozi a zöldike Reynoldsra. Reméljük abban sem csalódom. smileeee.gif
10/9
1 felhasználónak tetszik: gonzales7
2011. augusztus 07. 19:01 #1917
kriszti03
kriszti03
Lannister

Státusz¯\_(ツ)_/¯
Hozzászólás: 5879
Csatolások: 150
Azonosító: 116943
127 óra
Bár tya04-nél jobb értékelést nem tudok adni nem is akarom megpróbálni úgyhogy csak ennyit mondanék a filmről:
Fantasztikus
9/10
(Azért nem 10 mert az az 1 pont az a Mr.Nobody és a régi filmek,mesék bónusza bocsánat blush.gif )
5 felhasználónak tetszik: tya04, Adri98, Domcicc, raspberry, janet7
2011. augusztus 07. 19:02 #1918
- törölt felhasználó -    
Őrültek háza.Nem semmi film.10/9 rolleyes.gif
1 felhasználónak tetszik: csicsi20
2011. augusztus 07. 19:03 #1919
- törölt felhasználó -    
Death Note-A halállista filmváltozatát thumbsup.gif nem irnék róla kritikát,de ez jó kis film beer.gif bár az anime kicsit jobban tetszett wub.gif
6 felhasználónak tetszik: gonzales7, Adri98, csicsi20, s.t.a.r., elena21, Ledina
2011. augusztus 07. 19:05 #1920
- törölt felhasználó -    
Penelopé
Lehet, hogy írtam már róla, de az előbb néztem a Film+-on. Anyám, James McAvoy-tól kikészülök. Annyira imádom ezt a pasast. A film még mindig a kedvenceim között van, annyira szép és tanulságos! Igaz, hogy kissé meseszerű, de vicces és Jaaamees biggrin.gif Szóval, McAvoy miatt még mindig nem tudok érett véleményt alkotni, így marad az egyszerű pontozás.
10/10
4 felhasználónak tetszik: tya04, s.t.a.r., Domcicc, pillajunior
710 oldal 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!