tv-be:unokatesómnál:Barbie-A koldus és a királylány
Milyen filmet láttál legutóbb? II.
2011. augusztus 04. 19:43
moziba:Karib-tenger kalózai-Ismeretlen vizeken
2011. augusztus 05. 09:19
Beastly
Ez egy igazán aranyos film volt,szerintem remekül feldolgozta az eredeti story-t és egészen érdekes volt az egészet a modern korban látni. Ráadásul ha ügy vesszük,ebben ott rejlik a tanulság miszerint nem a külső számít.Ajánlom mindenkinek
10/10
Ez egy igazán aranyos film volt,szerintem remekül feldolgozta az eredeti story-t és egészen érdekes volt az egészet a modern korban látni. Ráadásul ha ügy vesszük,ebben ott rejlik a tanulság miszerint nem a külső számít.Ajánlom mindenkinek
10/10
1 felhasználónak tetszik:
Minimanó94
2011. augusztus 05. 09:32
Avalon High
2011. augusztus 05. 10:11
|
|
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4150 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline
|
The Twilight Saga- Eclipse!
Twilight6
2011. augusztus 05. 12:06
|
|
chrisBrown14OKC |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 1450 Csatolások: 1870 Azonosító: 143010 offline
|
A negyedik
10/9 - Jó film.
10/9 - Jó film.
2011. augusztus 05. 14:42
Büszkeség és balítélet
Ezt is már sokadszorra. Tegnap megint csak meg kellett néznem.Megunhatatlan film!! Gyönyörű tájak.Csodás helyszín,szereplők,történet.
10/10*
Ezt is már sokadszorra. Tegnap megint csak meg kellett néznem.Megunhatatlan film!! Gyönyörű tájak.Csodás helyszín,szereplők,történet.
10/10*
2011. augusztus 05. 14:48
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Sikoly
8/10
Végső Állomás 4
8/10
Percy Jackson és az Olimposziak
10/10
Kegyetlen Játékok
10/10
Fűrész 6
8/10
8/10
Végső Állomás 4
8/10
Percy Jackson és az Olimposziak
10/10
Kegyetlen Játékok
10/10
Fűrész 6
8/10
2011. augusztus 05. 14:52
|
|
Anna_Tothcalderic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.24. Hozzászólás: 1543 Csatolások: 308 Azonosító: 137063 offline
|
Mr.Popper pingvinjei ...
10/10
thunderbird
2011. augusztus 05. 15:48
|
|
audrey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.24. Hozzászólás: 1761 Csatolások: 26436 Azonosító: 121080 offline
|
Egy lányról (An Education)
Az alapsztori tetszett, és a kivitelezés is jóra sikeredett. A film az elejétől a végéig lekötött, élveztem minden percét, ha éppen nem a színészek játékában, akkor a csodálatos helyszínekben gyönyörködtem. Bárkinek tudom ajánlani, megéri megnézni.
10/10
[és igen, a magyar címe tényleg remek, de nembaj, Magyarország, én így szeretlek]
Az alapsztori tetszett, és a kivitelezés is jóra sikeredett. A film az elejétől a végéig lekötött, élveztem minden percét, ha éppen nem a színészek játékában, akkor a csodálatos helyszínekben gyönyörködtem. Bárkinek tudom ajánlani, megéri megnézni.
10/10
[és igen, a magyar címe tényleg remek, de nembaj, Magyarország, én így szeretlek]
2011. augusztus 05. 15:52
Idézet (audrey @ 2011.08.05. 15:48)
Egy lányról
10/10
10/10
Olyat már hallottam, hogy 'Egy fiúról'. Kigoogleztem és leesett a tantusz. 'An Education'. Milyen remek fordítás
2011. augusztus 05. 20:19
HP maratont tartottam, így az utolsó film előtt... A félvér herceg után kicsit lankadt a kíváncsiságom, de az utolsó 2 film méltó befejezése Harry Potter világának.
Harry Potter és a bölcsek köve: 10/10
Harry Potter és a titkok kamrája: 10/10
Harry Potter és az azkabani fogoly: 10*/10
Harry Potter és a tűz serlege: 10/10
Harry Potter és a főnix rendje: 10*/10
Harry Potter és a félvér herceg: 7/10
Harry Potter és a halál ereklyéi I. rész: 10**/10
Harry Potter és a halál ereklyéi II. rész: 100**/10
Harry Potter és a bölcsek köve: 10/10
Harry Potter és a titkok kamrája: 10/10
Harry Potter és az azkabani fogoly: 10*/10
Harry Potter és a tűz serlege: 10/10
Harry Potter és a főnix rendje: 10*/10
Harry Potter és a félvér herceg: 7/10
Harry Potter és a halál ereklyéi I. rész: 10**/10
Harry Potter és a halál ereklyéi II. rész: 100**/10
10 felhasználónak tetszik:
House Of Wax,
s.t.a.r.,
Hannuusshh,
thunderbird,
kriszti03,
tya04,
Adri98,
nicol bellox,
Boscorelli,
Twilight6
2011. augusztus 06. 11:20
Az oroszlánkirály 2
Kiskoromban szinte minden héten megnéztem legalább egyszer, kedvenc Disney-mesém. Tegnap újra betettem a kazettát a lejátszóba, és megnéztem... Ehhez már nem is tudok mit hozzáfűzni, csak azt, hogy egyszerűen nagyszerű.
10/10(+1)
Kiskoromban szinte minden héten megnéztem legalább egyszer, kedvenc Disney-mesém. Tegnap újra betettem a kazettát a lejátszóba, és megnéztem... Ehhez már nem is tudok mit hozzáfűzni, csak azt, hogy egyszerűen nagyszerű.
10/10(+1)
10 felhasználónak tetszik:
hana001,
Twilight6,
raspberry,
House Of Wax,
kriszti03,
s.t.a.r.,
Orion,
Domcicc,
Bogszics,
nicol bellox
2011. augusztus 06. 13:40
|
|
kriszti03Lannister |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.08. Hozzászólás: 5879 Csatolások: 150 Azonosító: 116943 offline
|
Idézet (nOmiee @ 2011.08.06. 11:20)
Az oroszlánkirály 2
10/10(+1)
10/10(+1)
Én is Disney mesét írnék
A szépség és a szörnyeteg
Az ilyen fajta Disney mesékből ez a kedvencem
10/10+
2011. augusztus 06. 15:10
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
Na, megengedek magamnak egy hatalmas dicshimnuszt és egy kisebbet.
127 óra
Negyedszerre látva Danny Boyle remekművének már bérelt helye van kedvenc filmjeim között. Miért? Ezt nehéz lenne elmagyarázni. A 127 óra tényleg egy remekmű. Még február másodikán láttam először, ugyanígy magával ragadott, és én ennek a filmnek szurkoltam az Oscaron, Király beszéde és Colin Firth ide vagy oda, az ágyból nyafogtam az élő közvetítés alatt, hogy valami szobrocskát neki adjanak. Az Akadémia újból csalódást okozott, de most nem ez a lényeg.
A film lazán kezdődik, a Free Blood számmal, majd bejön a képbe két jelentéktelen hölgyike, akikben pont az tetszett, hogy teljesen átlagos adalékai voltak a dolognak (főleg Kate Mara volt bájos). Ezután jön a feketeleves. Körülbeül 40 percig láthatjuk James Francót két fal közé szorulva, de egy percig sem untam, komolyan. Boyle tökéletesen adja a hangulatot, végig érdekfeszítő, ahogy keveri a szálakat, és természetesen az alkotás szíve James Francóé, aki ha még egy komoly filmben szerepel, akkor be fog kerülni a kedvenc színész mezőnyömbe Sean Penn és James McAvoy mellé. Egyszerűen gyönyörű, ahogy játszik a szemével, hiteles, őszinte alakítás, ami szerintem igenis megérdemelte volna az elismerést, kár hogy Colin Firth (akit egyébként kedvelek) pont ezévben alakított nagyot, méghozzá az Akadémia ízlésének megfelelő filmben. Mivel a 127 óra nem felel meg. Egyszemélyes filmek sosem nyernek, elég Audrey Hepburnre vagy Tom Hanksre gondolni, hasonló önközpontú játékukkal, amik simán megérdemelték volna, mellőzve maradtak. James Franco óriásit nőtt a szememben, nem tudom még hogyan dicsérni, szinte belészerelmesedtem ebben a másfél órás remekműben. A finálé pedig a felemelő Sigur Rós számmal talán a legemlékezetesebb lezárás, amit a 14 évi filmfalás alatt láttam. Na de egy kis negatívum: imádom Széles Tomit, de a "rádió műsor" résznél nem tudta visszaadni Jim zseniális hangsúlyait. Első dicshimnusz kivégezve.
Az utolsó skót király
Még decemberben láttam, gépen, most kihoztam tékából a teljes élmény kedvéért. Forest Whitaker egy fantasztikus színész, szerintem ezzel mindenki tisztában van. De ebben a filmben parádés alakítást nyújt, ami mellett bármelyik színész eltörpült volna, ha nem James McAvoyra bízzák a doki szerepét, aki hát... Nagy reménységem az útkor számára és az egyik kedvenc színészem, szintén parádés az arcjátéka, mondjuk pont két olyan színészről van szó, akik teljes beleéléssel szerepelnek, teljesen mindegy, milyen filmről van szó. Forest Whitaker miatt volt pl nézhető a Lélegzet, ami egyáltalán nem lett volna rossz film, de mégis hiányzott valami. Szóval ez egy rohadtul emberszagú, durva film, ami a 127 órával együtt maximum pontszámot érdemel.
127 óra
Negyedszerre látva Danny Boyle remekművének már bérelt helye van kedvenc filmjeim között. Miért? Ezt nehéz lenne elmagyarázni. A 127 óra tényleg egy remekmű. Még február másodikán láttam először, ugyanígy magával ragadott, és én ennek a filmnek szurkoltam az Oscaron, Király beszéde és Colin Firth ide vagy oda, az ágyból nyafogtam az élő közvetítés alatt, hogy valami szobrocskát neki adjanak. Az Akadémia újból csalódást okozott, de most nem ez a lényeg.
A film lazán kezdődik, a Free Blood számmal, majd bejön a képbe két jelentéktelen hölgyike, akikben pont az tetszett, hogy teljesen átlagos adalékai voltak a dolognak (főleg Kate Mara volt bájos). Ezután jön a feketeleves. Körülbeül 40 percig láthatjuk James Francót két fal közé szorulva, de egy percig sem untam, komolyan. Boyle tökéletesen adja a hangulatot, végig érdekfeszítő, ahogy keveri a szálakat, és természetesen az alkotás szíve James Francóé, aki ha még egy komoly filmben szerepel, akkor be fog kerülni a kedvenc színész mezőnyömbe Sean Penn és James McAvoy mellé. Egyszerűen gyönyörű, ahogy játszik a szemével, hiteles, őszinte alakítás, ami szerintem igenis megérdemelte volna az elismerést, kár hogy Colin Firth (akit egyébként kedvelek) pont ezévben alakított nagyot, méghozzá az Akadémia ízlésének megfelelő filmben. Mivel a 127 óra nem felel meg. Egyszemélyes filmek sosem nyernek, elég Audrey Hepburnre vagy Tom Hanksre gondolni, hasonló önközpontú játékukkal, amik simán megérdemelték volna, mellőzve maradtak. James Franco óriásit nőtt a szememben, nem tudom még hogyan dicsérni, szinte belészerelmesedtem ebben a másfél órás remekműben. A finálé pedig a felemelő Sigur Rós számmal talán a legemlékezetesebb lezárás, amit a 14 évi filmfalás alatt láttam. Na de egy kis negatívum: imádom Széles Tomit, de a "rádió műsor" résznél nem tudta visszaadni Jim zseniális hangsúlyait. Első dicshimnusz kivégezve.
Az utolsó skót király
Még decemberben láttam, gépen, most kihoztam tékából a teljes élmény kedvéért. Forest Whitaker egy fantasztikus színész, szerintem ezzel mindenki tisztában van. De ebben a filmben parádés alakítást nyújt, ami mellett bármelyik színész eltörpült volna, ha nem James McAvoyra bízzák a doki szerepét, aki hát... Nagy reménységem az útkor számára és az egyik kedvenc színészem, szintén parádés az arcjátéka, mondjuk pont két olyan színészről van szó, akik teljes beleéléssel szerepelnek, teljesen mindegy, milyen filmről van szó. Forest Whitaker miatt volt pl nézhető a Lélegzet, ami egyáltalán nem lett volna rossz film, de mégis hiányzott valami. Szóval ez egy rohadtul emberszagú, durva film, ami a 127 órával együtt maximum pontszámot érdemel.
2011. augusztus 06. 17:48
|
|
Zsuviii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.10.24. Hozzászólás: 1386 Csatolások: 51 Azonosító: 110782 offline
|
Büszkeség és balítélet (film) (Pride and Prejudice)
Keira
Már csak miatta megérdemelné a 10/10-et, nagyszerű film és nagyon jók a színészek, kezdem nagyon megkedvelni azt az időszakot, amiben játszódik:D
Nagyon jól összetömörítették egy filmbe az elődöt (a sorozatot) Így 10/10
Büszkeség és balítélet (sorozat) (Pride and Prejudice)
Egy hatalmas tévedésben úsztam ezzel a sorozattal kapcsolatban, ugyanis én csak a filmet láttam azelőtt, amiben Keira játszott, így hát leírom hogy miként néztem magam hülyének:
Igazából egy újságban figyeltem fel arra, hogy Colin Firth játszotta a főszerepet a Büszkeség és balítéletben..Ekkor kaptam fel a fejem, hogy ugyan már, de hisz tutira láttam, hogy az nem Colin volt, még meg is néztem, és tényleg Matthew MacFadyen-t láttam és nem őt( persze én előbb a Keira féle fentebb említett filmet láttam)...Ekkor megnéztem a neten, no lám, mit látok? Persze hogy 1995-ös film, ahol Jennifer Ehle kisasszonnyal játszik együtt...
Azt hittem megzakkantam..Áhhmodnom, az nem létezik...
Én tuti Keirát láttam, meg Matthew-t.. Később leesett, mikor megszereztem a Colin Firt féle sorozatot, hogy tényleg, dettó ugyanaz, mint a film, csak bővebben kifejtve...Hát nagyon nagy barom vagyok, de azóta kedvenc...
10/10
Keira
Nagyon jól összetömörítették egy filmbe az elődöt (a sorozatot) Így 10/10
Büszkeség és balítélet (sorozat) (Pride and Prejudice)
Egy hatalmas tévedésben úsztam ezzel a sorozattal kapcsolatban, ugyanis én csak a filmet láttam azelőtt, amiben Keira játszott, így hát leírom hogy miként néztem magam hülyének:
Igazából egy újságban figyeltem fel arra, hogy Colin Firth játszotta a főszerepet a Büszkeség és balítéletben..Ekkor kaptam fel a fejem, hogy ugyan már, de hisz tutira láttam, hogy az nem Colin volt, még meg is néztem, és tényleg Matthew MacFadyen-t láttam és nem őt( persze én előbb a Keira féle fentebb említett filmet láttam)...Ekkor megnéztem a neten, no lám, mit látok? Persze hogy 1995-ös film, ahol Jennifer Ehle kisasszonnyal játszik együtt...
2011. augusztus 06. 17:50
A címére nem emlékszem ponotsan, de Tom Hanks és Julia Roberts játszottak benne. Engem meggyőztek: 10/10.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.