Ismét egy fantasztikusan megfilmesített Jane Austen mű
Milyen filmet láttál legutóbb? II.
2011. augusztus 01. 16:29
Ki vagy doki?- Menyasszony
A TV-ben volt tegnap, az elejéről lemaradtam, de úgy is tervezem bepótolni a részeket,mert össze-vissza nézem és csak néha.
David Tennant-ot nagyon bírom, tesóm szerint is ő a legjobb doki.
A TV-ben volt tegnap, az elejéről lemaradtam, de úgy is tervezem bepótolni a részeket,mert össze-vissza nézem és csak néha.
David Tennant-ot nagyon bírom, tesóm szerint is ő a legjobb doki.
2011. augusztus 01. 17:46
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Apollo 13
10/10
Ezt a filmet még úgy is végigizgulom, hogy ötvenszer láttam már. Egyszerűen fantasztikus az egész, nem tudnék olyan dolgot mondani benne, ami rossz. Tom Hanks pedig zseniális, mint mindig.
10/10
Ezt a filmet még úgy is végigizgulom, hogy ötvenszer láttam már. Egyszerűen fantasztikus az egész, nem tudnék olyan dolgot mondani benne, ami rossz. Tom Hanks pedig zseniális, mint mindig.
2011. augusztus 01. 18:08
Birdemic
40 percig csak szimplán gagyi amatőrség, és utána lesz a világ legrosszabb filmje. Merthogy jönnek a CGI sasok és elkezdődik a terror. Hullák mindenfelé, picit road movieznak, "hatalmas" akciójelenetekkel, és a végén pedig 5 percig nézhetjük, ahogy elrepülnek a madarak. Ez spoiler volt, de azért hogy NE nézzétek meg soha
0/10
Volt benne egy táncjelenet…..simán leveri az Uma&Travolta párost.
40 percig csak szimplán gagyi amatőrség, és utána lesz a világ legrosszabb filmje. Merthogy jönnek a CGI sasok és elkezdődik a terror. Hullák mindenfelé, picit road movieznak, "hatalmas" akciójelenetekkel, és a végén pedig 5 percig nézhetjük, ahogy elrepülnek a madarak. Ez spoiler volt, de azért hogy NE nézzétek meg soha
0/10
2011. augusztus 01. 18:51
|
|
csicsi20♥ AckleHolic ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.06. Hozzászólás: 1664 Csatolások: 109 Azonosító: 119601 offline
|
Idézet (BarcaFan @ 2011.08.01. 18:08)
Birdemic
0/10

0/10

1 felhasználónak tetszik:
BarcaFan
2011. augusztus 01. 19:47
Apollo 13
A világ egyik legcsodálatosabb filmje.TÖKÉLETES!!!
A világ egyik legcsodálatosabb filmje.TÖKÉLETES!!!
2011. augusztus 01. 19:51
|
olsenfan.. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.22. Hozzászólás: 4644 Csatolások: 22828 Azonosító: 146002 offline
|
King Kong
Először azt hittem, hogy az a tipikus régi film, amikor nem történik szinte semmi de szerencsére pozitívan csalódtam. A film valami eszméletlen volt és a szereplők is! Amikor King Kong meghalt én (fiú létemre) elkezdtem zokogni és még utána 1 órán keresztül sírtam!
10/11
Először azt hittem, hogy az a tipikus régi film, amikor nem történik szinte semmi de szerencsére pozitívan csalódtam. A film valami eszméletlen volt és a szereplők is! Amikor King Kong meghalt én (fiú létemre) elkezdtem zokogni és még utána 1 órán keresztül sírtam!
10/11
2011. augusztus 01. 20:39
próbáltam szeretni ezt a filmet de valamiért nem ment.kitűnő dráma félre értés ne essék de valahogy a történet vezetés nekem túl unalmas volt.Fiennes-Weisz páros kiváló a színészekkel semmi gond nem volt az életszerű szagot is éreztem végig de egyszerűen untam az egészet!
Elszánt diplomata
6/10
ez viszont egy nagyon kedves és jó pofa film volt.egy kiváló Woody Harrelson-al.tök jól szórakoztam rajta.
Defendor
8/10
Elszánt diplomata
6/10
ez viszont egy nagyon kedves és jó pofa film volt.egy kiváló Woody Harrelson-al.tök jól szórakoztam rajta.
Defendor
8/10
2011. augusztus 01. 22:01
Förtelmes főnökök
Ma néztem meg a moziban, és annyira nevettem pár jelenetnél, hogy könnyezett a szemem, ami pedig nálam elég ritkán szokott előfordulni. Tudtam, hogy lesznek benne vicces részek, az előzetesben láttam, de erre tényleg nem számítottam, kellemeset csalódtam.
10/10
Ma néztem meg a moziban, és annyira nevettem pár jelenetnél, hogy könnyezett a szemem, ami pedig nálam elég ritkán szokott előfordulni. Tudtam, hogy lesznek benne vicces részek, az előzetesben láttam, de erre tényleg nem számítottam, kellemeset csalódtam.
10/10
1 felhasználónak tetszik:
zsófi1997
2011. augusztus 01. 23:17
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
Idézet (kateblock @ 2011.08.01. 13:53)
Köszönöm a gyors válaszokat. Tya04 barátnőm a múltkor már ajánlott filmeket, de nem mindet találtam meg eredeti nyelven, angol felirattal ezért szeretnék mást is nézni. Jók vagytok
Ha te mondod biztosan jó. Must see.
Ha te mondod biztosan jó. Must see.
Amúgy a Vágy és vezeklés fantasztikus film, hú nagy benyomást tett rám, két hete láttam, de még mindig érzem a finálé hatását..
Idézet (Grace Benning @ 2011.08.01. 14:23)
Hihetsz nekem. Az összes szemem kibőgtem rajta. Nem egy hétvégi csipszezős film, de abszolút zseniális. Először még film szakon a suliban láttam, kötelező volt. Utána már megnéztem saját szakállamra is pár évvel később. Hatás ugyanaz volt.
A másik, amit ajánlanék az Órák. Ez nálam sok filmet lepipál!
A másik, amit ajánlanék az Órák. Ez nálam sok filmet lepipál!
Egyetértek, ez nagyon kemény film.. Igaz, nem sírtam rajta, azt eddig csak a Táncos a sötétben érte el, az mondjuk más kategória, de az Élet szép lelkileg nagyon megviselő és gyönyörű film.
Idézet (gonzales7 @ 2011.08.01. 20:39)
próbáltam szeretni ezt a filmet de valamiért nem ment.kitűnő dráma félre értés ne essék de valahogy a történet vezetés nekem túl unalmas volt.Fiennes-Weisz páros kiváló a színészekkel semmi gond nem volt az életszerű szagot is éreztem végig de egyszerűen untam az egészet!
Nekem tetszett, bár valóban nem túl gyors folyású a dolog.
Egy gésa emlékiratai
Idén negyedszerre látom, de mindig fenn maradok érte, mert egy kiváló film. Nem akarok róla többet mondani.
9/10
2011. augusztus 02. 12:41
X-Men:Az elsők
Hihetetlen jó film volt,tele volt csupa izgalommal és érdekességgel és megtudtam hogy egyes szereplők hogyan jutottak oda ahol most vannak.Igazán tetszett,és meg merem kockáztatni hogy az összes közül ez az egyik legjobb.
10/10
Hihetetlen jó film volt,tele volt csupa izgalommal és érdekességgel és megtudtam hogy egyes szereplők hogyan jutottak oda ahol most vannak.Igazán tetszett,és meg merem kockáztatni hogy az összes közül ez az egyik legjobb.
10/10
2011. augusztus 02. 13:14
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Oroszlánkirály
Nem lehet megunni , olyan gyönyörű mese
10/10
Nem lehet megunni , olyan gyönyörű mese
10/10
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.