Esti mesék
Milyen filmet láttál legutóbb? II.
2011. július 31. 15:18
|
|
HannuusshhPatley |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 1670 Csatolások: 193 Azonosító: 150324 offline
|
Jóbarátok élete
Esti mesék
Esti mesék
1 felhasználónak tetszik:
thunderbird
2011. július 31. 15:37
Oscar
Imádom ezt a filmet, Stallone nagy benne.
10/8
Imádom ezt a filmet, Stallone nagy benne.
10/8
11 felhasználónak tetszik:
DaveChris,
wannascream,
gonzales7,
janet7,
tya04,
Holly Keller,
AmyVie,
raspberry,
Domcicc,
DiscoDiva,
Hannuusshh
2011. július 31. 18:12
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
Oscar - Stallone
Háát én nagyon elfogult vagyok ezzel a filmmel szemben. Lehet, hogy azért, mert pisis koromban már az egyik kedvencem volt az EREDETI Funés film, és bizony azt nem übereli, egy kicsit sem. Ettől függetlenül humoros kikapcsolódás.
8/10
Rejtett penge
Na. Először is kiemelném, hogy a szereplőket a magyarhangok alapján tudtam csak megkülönböztetni. Főszereplőnk Epres Attila, aki ugye jó harcos jó ember stb. Na felvetném a problémát: ez a műsor szerint egy akció film. De mint tudjuk, ázsiai, és a kedves felkelő nap gyermekei nem gyártanak túl gyors filmeket, viszont sok jót. Ebben a filmben egy akciójelenet volt, mikor Epres Attila megölte Dányi Krisztiánt, ami volt úgy... három másodperc. Ettől függetlenül egy rohadt lassú romantikus dráma. Így higgyünk a tv bemondóknak.. 'Majd a Rejtett penge, ami pedig egy izgalmas akció-film!'
6,5/10
Háát én nagyon elfogult vagyok ezzel a filmmel szemben. Lehet, hogy azért, mert pisis koromban már az egyik kedvencem volt az EREDETI Funés film, és bizony azt nem übereli, egy kicsit sem. Ettől függetlenül humoros kikapcsolódás.
8/10
Rejtett penge
Na. Először is kiemelném, hogy a szereplőket a magyarhangok alapján tudtam csak megkülönböztetni. Főszereplőnk Epres Attila, aki ugye jó harcos jó ember stb. Na felvetném a problémát: ez a műsor szerint egy akció film. De mint tudjuk, ázsiai, és a kedves felkelő nap gyermekei nem gyártanak túl gyors filmeket, viszont sok jót. Ebben a filmben egy akciójelenet volt, mikor Epres Attila megölte Dányi Krisztiánt, ami volt úgy... három másodperc. Ettől függetlenül egy rohadt lassú romantikus dráma. Így higgyünk a tv bemondóknak.. 'Majd a Rejtett penge, ami pedig egy izgalmas akció-film!'
6,5/10
10 felhasználónak tetszik:
gonzales7,
Holly Keller,
DaveChris,
thunderbird,
BarcaFan,
raspberry,
Domcicc,
Bessie,
janet7,
DiscoDiva
2011. július 31. 18:18
|
wannascream- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 1866 Csatolások: 3203 Azonosító: 126443 offline
|
Idézet (tya04 @ 2011.07.31. 18:12)
Oscar - Stallone
8/10
8/10
Általában jobban szeretem az eredetit én is, de itt nálam a Stallonés győzött. 9/10.
2011. július 31. 20:24
Aranyhaj és a nagy gubanc
Ilyen megindító animációs filmet szerintem még nem láttam. Nagyon szép volt.
10/10
Ilyen megindító animációs filmet szerintem még nem láttam. Nagyon szép volt.
10/10
9 felhasználónak tetszik:
csicsi20,
pillajunior,
AmyVie,
s.t.a.r.,
Christo,
Cierdurus,
BunnyGirl,
nicol bellox,
Twilight6
2011. július 31. 20:29
Agorát néztem meg újra!asszem írtam már róla korábban!
eszméletlen film!
ugyanúgy felkavart mint amikor először láttam!
Rachel Weisznek pedig szerintem élete alakítása ez a szerep!
Agora
10/10
eszméletlen film!
Agora
10/10
2011. július 31. 20:34
|
|
yvettedancervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.17. Hozzászólás: 129 Csatolások: 65 Azonosító: 153146 offline
|
A szobatárs című filmet néztem a tesómmal és a barátnőjével. Nagyon jó film volt.
10/10
2011. július 31. 20:35
|
|
cukorbogyovampire heart |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.21. Hozzászólás: 7692 Csatolások: 953 Azonosító: 143757 offline
|
Most nézem a Gyűrűkurát 10/10
2011. július 31. 20:39
Idézet (tya04 @ 2011.07.31. 18:12)
Oscar - Stallone
Nem is tudtam, hogy remake. Mindegy, nem vagyok kíváncsi az eredetire, nekem ez is megfelelt...
1 felhasználónak tetszik:
tya04
2011. július 31. 20:44
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
Idézet (gonzales7 @ 2011.07.31. 20:29)
Agorát néztem meg újra!asszem írtam már róla korábban!
eszméletlen film!
ugyanúgy felkavart mint amikor először láttam!
Agora
10/10

eszméletlen film!
Agora
10/10

Egyszerűen gyönyörű film!
2011. július 31. 20:48
Idézet (thunderbird @ 2011.07.31. 20:39)
Nem is tudtam, hogy remake. Mindegy, nem vagyok kíváncsi az eredetire, nekem ez is megfelelt...
Nem akarok okoskodni, de tya04 nagyon jól írja. Ha megnéznéd az eredetit tuti jobban tetszene. Ez egy tipikusan Louis De Funes story/szerep.
2011. július 31. 22:00
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Lány és a farkas
Összességében nem volt rossz, de jobbra számítottam. Sokszor a falu című filmet juttatta eszembe. Olyan, mint egy kicsit ijesztő Piroska és a farkas történet.
7/10
Gyűrűk ura: a gyűrű szövetsége
Gyűrűk ura: a két torony
Számomra ez a legtökéletesebb film. Egyszerűen minden percét imádom. Mind a három résznek. Jelenleg az RTL klub vetíti.
Habár jobban szeretem angol nyelven nézni, úgy sokkal élvezhetőbb, ettől függetlenül egész jó a magyar szinkron.
Tévében nem szeretem nézni, mert tele van reklámokkal. Plusz jobban szeretem 5.1-ben hallgatni.
Ha részleteznem kéne akkor is mindenre 10 pontot adnék. Nem véletlenül lett Oscar-díjas alkotás. Tolkien és Jackson
10/10
Összességében nem volt rossz, de jobbra számítottam. Sokszor a falu című filmet juttatta eszembe. Olyan, mint egy kicsit ijesztő Piroska és a farkas történet.
7/10
Gyűrűk ura: a gyűrű szövetsége
Gyűrűk ura: a két torony
Számomra ez a legtökéletesebb film. Egyszerűen minden percét imádom. Mind a három résznek. Jelenleg az RTL klub vetíti.
Tévében nem szeretem nézni, mert tele van reklámokkal. Plusz jobban szeretem 5.1-ben hallgatni.
Ha részleteznem kéne akkor is mindenre 10 pontot adnék. Nem véletlenül lett Oscar-díjas alkotás. Tolkien és Jackson
10/10
2011. július 31. 22:22
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Taxi 3.
9
Oké, túljátszott már nem gyengén, de én valahogy nem tudom megunni. Ahogy az első kettőt sem. A negyedik már béna. Na mindegy, nem sok olyan filmet láttam, amelyikben MINDEN EGYES mellék és főszereplő egyaránt ennyire jó lett volna. De tényleg, még a legkisebb szerepet kapott emberek is olyan szinten jól játszanak, hogy hihetetlen. Ezen igazából csak most gondolkodtam el, ahogy néztem. De tényleg zseniális mindenki benne. Olyan arckifejezések, olyan szövegek vannak...ötvenedjére is ugyanúgy tudok rajta röhögni. Azért még mindig a tábornok a legnagyobb arc meg a fekete rendőr.
9
Oké, túljátszott már nem gyengén, de én valahogy nem tudom megunni. Ahogy az első kettőt sem. A negyedik már béna. Na mindegy, nem sok olyan filmet láttam, amelyikben MINDEN EGYES mellék és főszereplő egyaránt ennyire jó lett volna. De tényleg, még a legkisebb szerepet kapott emberek is olyan szinten jól játszanak, hogy hihetetlen. Ezen igazából csak most gondolkodtam el, ahogy néztem. De tényleg zseniális mindenki benne. Olyan arckifejezések, olyan szövegek vannak...ötvenedjére is ugyanúgy tudok rajta röhögni. Azért még mindig a tábornok a legnagyobb arc meg a fekete rendőr.
2011. július 31. 22:42
|
|
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline
|
Galaxis Útikalauz Stopposoknak/The Hitchhiker's Guide to the Galaxy
Sokadjára. Annyira szeretem, hamarosan a '81-es mini-sorozatot is meg fogom nézni belőle, mert még nem láttam, állítólag jobb, meg hát az nyilván kiterjedtebb, hisz több idő állt rendelkezésükre. És jövőre ki is fogok lépni a házból, mikor Towel Day lesz, idén csak itthon mászkáltam törülközővel a nyakamban
9/10
Sokadjára. Annyira szeretem, hamarosan a '81-es mini-sorozatot is meg fogom nézni belőle, mert még nem láttam, állítólag jobb, meg hát az nyilván kiterjedtebb, hisz több idő állt rendelkezésükre. És jövőre ki is fogok lépni a házból, mikor Towel Day lesz, idén csak itthon mászkáltam törülközővel a nyakamban
9/10
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.