Milyen filmet láttál legutóbb? II.
2011. július 30. 11:15
|
|
Cappy Dalma Mileyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.26. Hozzászólás: 108 Csatolások: 0 Azonosító: 153897 offline
|
tranformers 3
2011. július 30. 14:48
Az élet szép
Az élet nem szép. Benigni sem szép, de cserébe egy zseni.
eztkárpontozni/10
eztkárpontozni/10
2011. július 30. 14:50
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Idézet (BarcaFan @ 2011.07.30. 14:48)
Az élet szép
eztkárpontozni/10
eztkárpontozni/10
Ez egy csodálatos film! Oké, nem az a fajta, amit minden hétvégén megnézel egy zacskó csipszet majszolgatva közben, de egyszer mindenképpen látni kell. Benigni valóban zseniális!
2011. július 30. 15:32
|
|
DaveChrisvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.11. Hozzászólás: 246 Csatolások: 202 Azonosító: 136208 offline
|
Trust
Nagyon felkavaró dráma, ami igen kényes témát boncolgat azt, hogy az internetek vannak hátrányai is példának okáért megkönnyíti a pedofilok dolgát, hogy tőrbe csalják az áldozataikat. Tényleg látnia kéne mindenkinek, és minden tiszteletem a főszereplő ifjú színésznőé, Liana Liberato-é iszonyat jól játszotta a szerepét!
10/10
Nagyon felkavaró dráma, ami igen kényes témát boncolgat azt, hogy az internetek vannak hátrányai is példának okáért megkönnyíti a pedofilok dolgát, hogy tőrbe csalják az áldozataikat. Tényleg látnia kéne mindenkinek, és minden tiszteletem a főszereplő ifjú színésznőé, Liana Liberato-é iszonyat jól játszotta a szerepét!
10/10
2011. július 30. 16:12
|
|
Bogszics |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 915 Csatolások: 439 Azonosító: 143956 offline
|
Mr. Nobody 10/10
Hát ez egyszerűen...
Na itt elfogytak a szavak. Felkavaró volt és egy kicsit zavaros, attól, hogy ide-oda ugrált a cselekmény nem igazán értettem. Utána igazából felvázoltam egy gondolatmenetet, de az is borult
Mindenképpen újra kell néznem majd, azért is mert fantasztikus volt
Hát igen, Jaredben nem csalódtam, és akit kiemelnék még, aki az őrült nőszemélyt alakította. Hibátlan
Hát ez egyszerűen...
9 felhasználónak tetszik:
wannascream,
pillajunior,
kriszti03,
janet7,
Domcicc,
funny18,
raspberry,
tya04,
bibicsibi
2011. július 30. 17:14
|
|
HannuusshhPatley |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 1670 Csatolások: 193 Azonosító: 150324 offline
|
Ikertúra
1 felhasználónak tetszik:
nicol bellox
2011. július 30. 19:36
|
|
Dóríthá |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.29. Hozzászólás: 734 Csatolások: 22 Azonosító: 130234 offline
|
Bad teacher - Rossz tanár
hát én másra számítottam a trailer alapján. meg egy kicsit jobbra is. ez volt az első film, amit láttam Justin-tól. furcsa volt így látni, de ilyen filmekbe simán alakíthat szerintem. lényeg, hogy 6/10. talán ha látom nem mozis képbe mégegyszer megnézem, és úgy jobban élvezhetem is
hát én másra számítottam a trailer alapján. meg egy kicsit jobbra is. ez volt az első film, amit láttam Justin-tól. furcsa volt így látni, de ilyen filmekbe simán alakíthat szerintem. lényeg, hogy 6/10. talán ha látom nem mozis képbe mégegyszer megnézem, és úgy jobban élvezhetem is
2011. július 30. 19:44
|
|
kriszti03Lannister |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.08. Hozzászólás: 5879 Csatolások: 150 Azonosító: 116943 offline
|
Requiem for a Dream
Hogy őszinte legyek mikor először megnéztem azt hittem hogy többször nem tudom.Nagyon tetszett de olyan mélyen megérintett hogy nem akartam mégeegyszer látni.De olyan erős késztetésem volt rá hogy megnéztem-igaz hogy közben halkan zenét hallgattam de majd zene nélkül is megnézem mégeegyszer- és jól tettem.A történet a szerplők minden nagyon jól van összerakva.Bár még mindig azon a véleményen vagyok hogy sokszor nem szabad megnézni főleg nem egymás után folyamatosan mert hihetetlenül megfogja az embert de kétségtelenül nagyon jó film.
8/10
Hogy őszinte legyek mikor először megnéztem azt hittem hogy többször nem tudom.Nagyon tetszett de olyan mélyen megérintett hogy nem akartam mégeegyszer látni.De olyan erős késztetésem volt rá hogy megnéztem-igaz hogy közben halkan zenét hallgattam de majd zene nélkül is megnézem mégeegyszer- és jól tettem.A történet a szerplők minden nagyon jól van összerakva.Bár még mindig azon a véleményen vagyok hogy sokszor nem szabad megnézni főleg nem egymás után folyamatosan mert hihetetlenül megfogja az embert de kétségtelenül nagyon jó film.
8/10
2011. július 30. 21:20
|
|
nicol belloxHuncut |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.22. Hozzászólás: 8136 Csatolások: 5409 Azonosító: 143848 offline
|
Kellékfeleség
Húúú nekem nagyon nagyon tetszett(Főleg mert iimádom a romantikus vígjátékokat) !! Végig röhögtem az egész filmet
Azt hozzáteszem, hogy már az első 40 percnél tudtam, hogy mi lesz majd a vége, szóval elég kiszámítható volt, de ettől függetlenül nekem tetszett!!
Imádom a két főszereplő szinészt is, nagyon jól játszották a szerepüket!!
)
10/10
Tutiii, hogy megnézem még egy párszor
Húúú nekem nagyon nagyon tetszett(Főleg mert iimádom a romantikus vígjátékokat) !! Végig röhögtem az egész filmet
10/10
Tutiii, hogy megnézem még egy párszor
2011. július 30. 22:34
|
|
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12071 Csatolások: 195628 Azonosító: 107508 offline
|
Oscar
Nem most láttam először és szinte tudom kívülről, de még mindig tudok rajta nevetni. Jó kis vígjáték. Tudom, hogy nem ér meg 10 pontot, de én elfogult vagyok és megadom
Nem most láttam először és szinte tudom kívülről, de még mindig tudok rajta nevetni. Jó kis vígjáték. Tudom, hogy nem ér meg 10 pontot, de én elfogult vagyok és megadom
8 felhasználónak tetszik:
raspberry,
DaveChris,
wannascream,
csicsi20,
gonzales7,
Boscorelli,
janet7,
Domcicc
2011. július 31. 00:45
Viharsziget
DiCapriót sosem szerettem, számomra egyenértékű a tehetségtelen színészekkel, viszont ebben a filmjében zseniálisan alakított! Tavaly láttam először a filmet, talán nem sokkal az Eredet előtt, és igazán lenyűgözött. Noha második nézésre nem kötött le annyira, mint először, mégis fantasztikus volt. Még így is megingatott jópár helyen a történet. Szeretem az ilyen filmeket (pl. Mr Nobody), ahol nem tudod, miben higyj, és zűrzavar az egész. Az már más kérdés, hogy vannak alkotások, amik végén nem tisztázódik, mi is igaz és mi nem, de ez tökéletesen megfelelt minden kritériumnak. Zseninek tartom az írókat, akik efféle történetekkel örvendeztetik meg az egyszerű halandókat.
Ja, apropó, Mark Ruffalo. Imádlak. Nagyon jó volt a szereplőgárda.
10/10
DiCapriót sosem szerettem, számomra egyenértékű a tehetségtelen színészekkel, viszont ebben a filmjében zseniálisan alakított! Tavaly láttam először a filmet, talán nem sokkal az Eredet előtt, és igazán lenyűgözött. Noha második nézésre nem kötött le annyira, mint először, mégis fantasztikus volt. Még így is megingatott jópár helyen a történet. Szeretem az ilyen filmeket (pl. Mr Nobody), ahol nem tudod, miben higyj, és zűrzavar az egész. Az már más kérdés, hogy vannak alkotások, amik végén nem tisztázódik, mi is igaz és mi nem, de ez tökéletesen megfelelt minden kritériumnak. Zseninek tartom az írókat, akik efféle történetekkel örvendeztetik meg az egyszerű halandókat.
Ja, apropó, Mark Ruffalo. Imádlak. Nagyon jó volt a szereplőgárda.
10/10
2011. július 31. 00:45
|
wannascream- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 1866 Csatolások: 3203 Azonosító: 126443 offline
|
Stonehenge Apocalypse - 2/10. Akármennyire is borzalmas volt a sztori, a film egyszerűen vitt magával. Csak leültem nézni, és gyorsan elrepült az a másfél óra. Ennek ellenére nem tudok sok pontot adni rá.
2011. július 31. 01:09
Trója
Nem szeretném nagyon ragozni.Remek történet,cselekmény,színészek.Sokadik látásra is le tudott kötni.
10/9
Benjamin Button különös élete
Imádom,ezt a filmet.Nem is tudom hányadszorra néztem meg már megint.Szerintem Pitt legjobb filmje.
Ezt se ragozom tovább 10/10*
Nem szeretném nagyon ragozni.Remek történet,cselekmény,színészek.Sokadik látásra is le tudott kötni.
10/9
Benjamin Button különös élete
Imádom,ezt a filmet.Nem is tudom hányadszorra néztem meg már megint.Szerintem Pitt legjobb filmje.
Ezt se ragozom tovább 10/10*
9 felhasználónak tetszik:
csicsi20,
gonzales7,
Boscorelli,
pillajunior,
House Of Wax,
raspberry,
funny18,
janet7,
Domcicc
2011. július 31. 01:21
Idézet (s.t.a.r. @ 2011.07.31. 01:09)
Trója
10/9
10/9
jaaj de szeretem ezt a filmet!
2011. július 31. 01:29
V, mint Vérbosszú. nem akarom ragozni, kva jó volt. 10 pontból 34...
2011. július 31. 11:03
Nagy hal
Már nagyon sokszor láttam, de mindig tátott szájjal nézem újra. Valahogy így kell mesterien felnőtteknek mesélni. A vége meg…
Before Sunset
Az egyik legjobb folytatás. Sétalnak, beszélgetnek, semmi extra, majdhogynem minden hétköznapi. Ettől zseniális? Igen. Megnézetném Michael Bay-el.
Srácoknak info: ha ezt így egymás után barátnővel...utána nyert ügyetek van, tapasztalat…
Már nagyon sokszor láttam, de mindig tátott szájjal nézem újra. Valahogy így kell mesterien felnőtteknek mesélni. A vége meg…
Before Sunset
Az egyik legjobb folytatás. Sétalnak, beszélgetnek, semmi extra, majdhogynem minden hétköznapi. Ettől zseniális? Igen. Megnézetném Michael Bay-el.
Srácoknak info: ha ezt így egymás után barátnővel...utána nyert ügyetek van, tapasztalat…
2011. július 31. 11:48
|
|
Catherineboobtana |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.29. Hozzászólás: 1306 Csatolások: 30 Azonosító: 137378 offline
|
A szomorú ciprusfa
Mondandom sem kell, hogy ez is (mint a többi Poirot film) nagyon jól sikerült. Persze a könyvet nem érte utol, de akkor is csillagos 10-es.
10/10
Mondandom sem kell, hogy ez is (mint a többi Poirot film) nagyon jól sikerült. Persze a könyvet nem érte utol, de akkor is csillagos 10-es.
10/10
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
2011. július 31. 11:52
Igenember 10/9
Nász-ajánlat 10/9
My Girl 2. 10/8
Nász-ajánlat 10/9
My Girl 2. 10/8
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.