A történet jó, csak a srác szerepe nagyon lapossá tette.
Milyen filmet láttál legutóbb? II.
2011. július 25. 22:41
|
|
yvettedancervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.17. Hozzászólás: 129 Csatolások: 65 Azonosító: 153146 offline
|
Az apafejet láttam utoljára, de a Death Note a legjobb film amit valaha is láttam. <3 Kinichii. <3
apafej: 8/10
Death Note: 10/10
apafej: 8/10
Death Note: 10/10
2011. július 26. 00:01
New York I love you
Azt hittem, ez is olyan tömegfilm lesz, mint a Valentin nap és a Nem kellesz eléggé. De ez meg sem közelítette azok színvonalát. Értem már, miért nem jött ki magyarul. Halálosan unalmas, nem is vicces, nem is romantikus, ráadásul minden egyes ember majdnem csak egy jelenet erejéig látható.
Borzalmas.
1/10
Azt hittem, ez is olyan tömegfilm lesz, mint a Valentin nap és a Nem kellesz eléggé. De ez meg sem közelítette azok színvonalát. Értem már, miért nem jött ki magyarul. Halálosan unalmas, nem is vicces, nem is romantikus, ráadásul minden egyes ember majdnem csak egy jelenet erejéig látható.
Borzalmas.
1/10
1 felhasználónak tetszik:
BarcaFan
2011. július 26. 00:13
Idézet (Courtneyy @ 2011.07.26. 00:01)
New York I love you
Borzalmas.
1/10
Borzalmas.
1/10
Ez a film a Szerelem városai című sorozat második része amúgy, és az első részhez képest nekem is csalódás volt. A Párizs, szeretlek! szerintem egész jó. Ha minden igaz készülőben van egy Berlines, Riós, Jeruzsálemes verzió is, bár a new yorki után nem csodálnám, ha ezek a tervezés fázisán nem jutottak volna túl.
2011. július 26. 10:49
|
|
HannuusshhPatley |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 1670 Csatolások: 193 Azonosító: 150324 offline
|
Tortakirály
2011. július 26. 11:31
|
|
ZiLLee.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.30. Hozzászólás: 54 Csatolások: 0 Azonosító: 151982 offline
|
Hét élet
Hihetetlenül magával ragadó film. Megható, elgondolkodtató. Oltárira megérintett és miután lement a stáblista még percekig ültem csendben és sírtam. Lehetséges, hogy kicsit szentimentalista vagyok...
Mindenkinek látnia kéne.
Akaratlanul is elgondolkodtam, hogy vajon én belekerülhettem volna a hétbe?! Vajon elég jó vagyok?
Will Smith szerintem nagyon jól alakított. Jól áll neki ez a drámai műfaj is.
Woody Harrelson abban az aprócska kis szerepében is zseniális és lenyűgöző volt.
10/10
Hihetetlenül magával ragadó film. Megható, elgondolkodtató. Oltárira megérintett és miután lement a stáblista még percekig ültem csendben és sírtam. Lehetséges, hogy kicsit szentimentalista vagyok...
Mindenkinek látnia kéne.
Akaratlanul is elgondolkodtam, hogy vajon én belekerülhettem volna a hétbe?! Vajon elég jó vagyok?
Will Smith szerintem nagyon jól alakított. Jól áll neki ez a drámai műfaj is.
Woody Harrelson abban az aprócska kis szerepében is zseniális és lenyűgöző volt.
10/10
tya04
2011. július 26. 17:31
Harry Potter és a Halál Ereklyéi 2. rész (3D)
Igazán jól sikerült film volt,tényleg gratulálni tudok.Nem volt hiány izgalomban és a látványvilág is remek volt különösen így 3D-ben.Hiányozni fog,sajnálom hogy nem lesz több rész de azért be kell ismerjem hogy ezt már nem igen lehetne,vagyis inkább nem igen kéne folytatni.Ez pont így jó,ahogy van
10/10
Igazán jól sikerült film volt,tényleg gratulálni tudok.Nem volt hiány izgalomban és a látványvilág is remek volt különösen így 3D-ben.Hiányozni fog,sajnálom hogy nem lesz több rész de azért be kell ismerjem hogy ezt már nem igen lehetne,vagyis inkább nem igen kéne folytatni.Ez pont így jó,ahogy van
10/10
2011. július 26. 18:26
|
Peace_Devil boySupre dan's of care Rarry'ϟ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.07.10. Hozzászólás: 1205 Csatolások: 2532 Azonosító: 155057 offline
|
Amerikai Pite!
2011. július 26. 18:27
|
|
HorgiLady with an attitude |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.07.25. Hozzászólás: 5416 Csatolások: 41492 Azonosító: 35510 offline
|
Álomháború (Sucker Punch)
Nekem ez nézhetetlen volt. Az egész film alatt egy dolog járt az eszemben: Ez meg mi???
Egy dolog jött be, mégpedig a zene.
Inkább nem pontoznék.
Nekem ez nézhetetlen volt. Az egész film alatt egy dolog járt az eszemben: Ez meg mi???
Egy dolog jött be, mégpedig a zene.
Inkább nem pontoznék.
2011. július 26. 19:48
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Mindjárt megyek Sherlock Holmest nézni a tévében (Jeremy Brettel), úgyhogy azt fogom legutóbb látni.
2011. július 26. 22:13
Trust.
Látta már valaki ezt a filmet? Régen nem láttam ilyen jó amerikai filmet. Esküszöm, hogy sírtam rajta. A filmet David Schwimmer rendezte. Igen, totális Ben Affleck kategória, rendezőnek jobb, mint színésznek.
A film azt mutatja be, hogy mi történik, ha az ember online ismerkedik és a dolgok rosszul sülnek el. Ezt a filmet iskolákban kellene vetíteni, a diákok mindjárt meggondolnák, hogy tesznek-e fel képet magukról, megadnak-e adatokat és találkoznak-e az 'online' barátjukkal. Borzasztóan jó film, a filmben szereplő kislány, Liana Liberato 95-ös születésű, de úgy tűnik több értelmet és érzelmet tud a filmbe vinni, mint néhány amerikai színésznő együttesen a saját filmjeikbe. Eszméletlen
10/10
Látta már valaki ezt a filmet? Régen nem láttam ilyen jó amerikai filmet. Esküszöm, hogy sírtam rajta. A filmet David Schwimmer rendezte. Igen, totális Ben Affleck kategória, rendezőnek jobb, mint színésznek.
A film azt mutatja be, hogy mi történik, ha az ember online ismerkedik és a dolgok rosszul sülnek el. Ezt a filmet iskolákban kellene vetíteni, a diákok mindjárt meggondolnák, hogy tesznek-e fel képet magukról, megadnak-e adatokat és találkoznak-e az 'online' barátjukkal. Borzasztóan jó film, a filmben szereplő kislány, Liana Liberato 95-ös születésű, de úgy tűnik több értelmet és érzelmet tud a filmbe vinni, mint néhány amerikai színésznő együttesen a saját filmjeikbe. Eszméletlen
10/10
2011. július 27. 02:00
Ha eljön Joe Black
Kiskoromban imádtam, sőt, "szerelmes" voltam Pittbe olyan 6-7 évesen
Ez egy olyan film, amit mindenkinek látnia kell, mielőtt meghal. Az első fele baromi szép, mármint.. nem is drámai, hanem inkább a megnyugtató, lekötő stílusban. A második felében ellaposodott minden, de egy alapmű. Vicces, aranyos és elgondolkodtató.
A vége elég fura, szóval:
8/10
Kiskoromban imádtam, sőt, "szerelmes" voltam Pittbe olyan 6-7 évesen
A vége elég fura, szóval:
8/10
2011. július 27. 08:54
|
|
MissMusic110{ Be Positive } |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.22. Hozzászólás: 1228 Csatolások: 987 Azonosító: 127832 offline
|
Sharpay's Fabulous Adventure
Imádtam a filmet! Először is azért mert a történet jó volt és mert Ashley a főszereplő és imádom őt
Másodszorra meg azért mert kíváncsi voltam a filmre és mert Sharpay a kedvenc szereplő a High School Musical-ban
Lényegében nekem nagyon tetszett a film ajánlom mindenkinek!
10/10
Imádtam a filmet! Először is azért mert a történet jó volt és mert Ashley a főszereplő és imádom őt
10/10
Lady Suzy
2011. július 27. 09:19
Legutóbb a Da Vinci Kódot láttam...Jó a film, de a könyv élményét nekem nem adta vissza.
10/8
10/8
2011. július 27. 13:43
|
|
kriszti03Lannister |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.08. Hozzászólás: 5879 Csatolások: 150 Azonosító: 116943 offline
|
A Gyűrűk Ura : A Gyűrű Szövetsége
Először is ha nem jól írtam ezer bocs.Hát nekem nem jött be.Már láttam egyszer kétszer de soha nem tudtam végignézni mert valahogy nem kötött le.Másrészt én valahogy hülyeségnek is tartom de ez csak az én véleményem és nem akarok megbántani senkit.
5/10
Először is ha nem jól írtam ezer bocs.Hát nekem nem jött be.Már láttam egyszer kétszer de soha nem tudtam végignézni mert valahogy nem kötött le.Másrészt én valahogy hülyeségnek is tartom de ez csak az én véleményem és nem akarok megbántani senkit.
5/10
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.