Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. július 24. 10:14 #1661
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Sucker Punch

Ez tényleg az a film, amiről nem tudom, hogy mit gondoljak. Az elgondolás maga jó volt. Tulajdonképpen tetszett is, de én már untam azt a sok akciót. Kitalálhattak volna másfajta "küldetés álmokat" is, mert így belefásultam a dologba és korántsem érdekelt a film annyira, mint kellett volna. Talán érdekesebb lett volna, ha néha beleleshettünk volna, mit csináltak ők valójában. Lehet, hogy zavarosabb lett volna, de érdekesebb is. Így nagyon lekövethető volt az egész. Kár, hogy a mondanivaló eltörpült a látványvilág és az akció mellett.
6/10
2 felhasználónak tetszik: tya04, gonzales7
2011. július 24. 10:15 #1662
House Of Wax
House Of Wax
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Idézet (Marietta96 @ 2011.07.24. 10:13)
Motel 1,2. Nem rossz, de igazán nem nyerte el a tetszésemet se az első, se a második rész.

Én az első részt nagyon szeretem wub.gif
A második rész viszont már nagyon sok volt unsure.gif

Motel
9/10

Motel 2
5/10
2011. július 24. 10:32 #1663
Peace_Devil boy
Peace_Devil boy
Supre dan's of care Rarry'ϟ

StátuszI'm evil and this is my profillee'ss
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 1205
Csatolások: 2532
Azonosító: 155057
Mr. Popper pingvinjei
1 felhasználónak tetszik: thunderbird
2011. július 24. 11:22 #1664
Zsife
Zsife
_nightmare_

StátuszI created the sound of madness.........
Hozzászólás: 1757
Csatolások: 495
Azonosító: 131623
Paranormal Activity 2

Muszáj volt gyorsan megnéznem a második részt is . Az első 60 perc nem volt valami ijesztő de aztán mint az elsőnél itt is beindultak az események . Az nagyon tetszett benne,hogy az első rész előtt játszódott így megválaszolta a nagy kérdésem Katievel kapcsolatban . A vége lehetett volna ütősebb is de azért jó volt Nem volt ijesztő. De nyomott hagyott bennem mert este mászkált a kutyám és összerezzentem mert nem tudtam,hogy a kutyám lépteit hallom biggrin.gif

egy olyan 10/8-at kap
2 felhasználónak tetszik: Adri98, Fanni00
2011. július 24. 11:32 #1665
zsuzsye
zsuzsye
visszatérő vendég
Hozzászólás: 401
Csatolások: 72
Azonosító: 36969
A Szobatárs (2010) 10/9

Tetszett a film, Leighton Meester nagyon jól eljátszotta a szerepét, nem semmi volt. Örültem neki, hogy végre láttam máshol játszani Nina Dobrevet és Kat Grahamet is. biggrin.gif
5 felhasználónak tetszik: House Of Wax, kriszti145, csicsi20, BunnyGirl, Coco Selly
2011. július 24. 11:37 #1666
Nyusssz01
Nyusssz01
visszatérő vendég

Státuszjust close your eyes and enjoy the roller coaster that is life. :)
Hozzászólás: 177
Csatolások: 3
Azonosító: 151842
Bárányok hallgatnak.
Jó kaksi volt. nevet2.gif
2011. július 24. 12:46 #1667
wannascream
wannascream
-
Hozzászólás: 1866
Csatolások: 3203
Azonosító: 126443
Idézet (House Of Wax @ 2011.07.24. 10:15)
Én az első részt nagyon szeretem  wub.gif 
A második rész viszont már nagyon sok volt  unsure.gif

Motel
9/10
Motel 2
5/10

Wow, nálam nem pont így néz ki. rohog.gif
Motel - 1/10 - Igaz, hogy egy részét csak hallgattam, mert bölcsebbnek tűnt nem oda nézni. laugh.gif
Motel 2 - 4/10 - Heather és Stanislav miatt, bár egyikük sem volt benne túl sokáig. rohog.gif Ezen a részen legalább lehetett röhögni. laugh.gif

Amúgy így összességében szerintem borzalmasak voltak. Semmi értelme az egésznek, unalmas volt, ráadásul hiányoltam belőle a magyarázatot. Lehet, hogy én vagyok az egyetlen, aki kíváncsi volt rá, de nyugodtan megmondhattak volna pár miért-et. Bár gondolom válaszaik még a készítőknek sem voltak, mert nem az volt a film lényege, hanem a vér.

(Ez csak az én véleményem, kéretik nem harapni érte.)
3 felhasználónak tetszik: House Of Wax, thunderbird, tya04
2011. július 24. 12:49 #1668
House Of Wax
House Of Wax
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Idézet (wannascream @ 2011.07.24. 12:46)
Motel - 1/10 - Igaz, hogy egy részét csak hallgattam, mert bölcsebbnek tűnt nem oda nézni. laugh.gif
Motel 2 - 4/10 - Heather és Stanislav miatt, bár egyikük sem volt benne túl sokáig. rohog.gif Ezen a részen legalább lehetett röhögni. laugh.gif
Amúgy így összességében szerintem borzalmasak voltak. Semmi értelme az egésznek, unalmas volt, ráadásul hiányoltam belőle a magyarázatot. Lehet, hogy én vagyok az egyetlen, aki kíváncsi volt rá, de nyugodtan megmondhattak volna pár miért-et. Bár gondolom válaszaik még a készítőknek sem voltak, mert nem az volt a film lényege, hanem a vér.

Én biztos nem harapok , hiszen mindenkinek megvan a saját véleménye smileeee.gif
Hát a lényege szerintem az volt hogy
nagyon gazdag emberek azért fizettek akár milliókat is hogy embereket kínozhassanak unaloműzésből wink.gif Legalábbis nekem ez jött le , de tényleg lehetett volna tisztább magyarázat unsure.gif
1 felhasználónak tetszik: wannascream
2011. július 24. 14:25 #1669
zsuzsye
zsuzsye
visszatérő vendég
Hozzászólás: 401
Csatolások: 72
Azonosító: 36969
Idézet (wannascream @ 2011.07.24. 12:46)

Már nem most láttam a Motelt az igaz, de nekem nagyon nem jött be. A Motel 1 az 10/4, de a Motel 2 10/1, nekem ezek már nagyon véres filmek voltak, elég volt is egyszer látni :S (Aki szereti, nem sértésnek szántam, ez csak vélemény)
2011. július 24. 14:37 #1670
- törölt felhasználó -    
Harry Potter és a Halál ereklyéi - 2.-dik felvonás

Húgommal mentem el, mert nyaggatott vele, aztán úgy voltam, hogy oké, üljünk be. Ennyit megérdemel a Harry Potter, mert mint sokan mások, én is ezen nőttem fel. Habár a hatodik könyv számomra akkor csalódást okozott, hogy a hetediket nem bírtam a kezeim közé venni, így hát el sem olvastam. Emiatt úgy érzem, hogy hiányos nekem az egész. Vannak lyukak, amik csak úgy vannak és emiatt kevésbé is értettem az egész történetet. Nem volt rossz, mert tetszett, de volt benne számomra egy-két klisé, ami nem tetszett. Piton hirtelen identitás változása egyáltalán nem győzött meg. Persze nem szeretnék spoilerezni, de az nekem nem tetszett. Valamint a film vége is szerintem elég gyengére sikeredett. Mondjuk valami cliffhangert vártam a végére, nem tudom, hogy miért, csak gondoltam én, hogy hátha esetleg nyitva hagynak egy-egy szálat folytatásra, de ez nekem igen csak lezártnak tűnt. Az öregítést, mint ahogyan sokan is írták előttem, valóban elrontották. Emma szinte majdnem ugyanúgy nézett ki, csak kicsit felnőttesebb ruhákat adtak rá. Viszont Bonnie-t szerintem eltalálták. Róla elhittem, hogy egy családanya. Így összességébe véve a filmet, nem volt rossz, de szerintem nem a legjobb Harry Potter film. Nekem az ötödik vagy a negyedik rész sokkal jobban tetszett. Én nagyon szeretem az "eksön" jeleneteket, de csak azt, amiben lőnek és verekednek. Valahogy pálcával nem volt olyan izgi, s szerintem túl sok volt belőle. Persze a hetedik rész második felvonása volt, ettől függetlenül az első nekem jobban tetszett.

10/8
- nem volt rossz film, sőt két órán keresztül oly annyira lebilincselt a moziban, hogy még a mosdóba sem mentem ki, mert féltem, hogy lemaradok valamiről. De szerintem van jobb Harry Potter film is. Mindezektől függetlenül, sajnálom. Hiányozni fog a Harry Potter. Furcsa lesz.
3 felhasználónak tetszik: kateblock, funny18, Coco Selly
2011. július 24. 14:48 #1671
elistar.smile
elistar.smile
visszatérő vendég

StátuszJack Sparrow KAPITÁNY.! :D♥
Hozzászólás: 119
Csatolások: 3
Azonosító: 154610
Már vagy egy hete minden nap a Step Up 3-at nézem biggrin.gifD 10/10 biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: House Of Wax
2011. július 24. 14:50 #1672
Barbygirl95
Barbygirl95
'M'aime pour qui je suis..." :)
Hozzászólás: 2041
Csatolások: 2421
Azonosító: 130850
Lambada - A tiltott tánc
10/10 thumbsup.gif wub.gif
Régi film, de nagyon jó!! rolleyes.gif
2011. július 24. 14:56 #1673
- törölt felhasználó -    
The Wronged Man

Egy igaz történetet dolgoz fel, egy férfiről, akit nemi erőszak vádjával, ártatlanul börtönbe zártak. 22 évet töltött fogvatartottként. Amikor már 5 éve volt börtönbe csukva, az ügyvédje meghalt, és az ügyvéd munkatársa vette át az ügyet. 17 éven keresztül dolgozott azon, hogy Calvin Willis-t kiengedjék.

Az a szomorú, hogy ilyesmi megtörténhet. 22 évet ült le egy ember igazságtalanul. 22 évig tartott mire bebizonyították, hogy ártatlan. Borzalmas...

Amúgy jó kis film. Néhányszor ilyen kis beszundizós, de nekem tetszett. 10/8
2011. július 24. 16:56 #1674
tya04
tya04
Schrödinger macskája

Státuszzöldfülűspagettiszörny
Hozzászólás: 6658
Csatolások: 1286
Azonosító: 68245
Egy asszony illata
Másodszorra van hozzá szerencsém, kettőig fent maradtam érte. Még mindig imába kéne foglalni a Filmmúzeumot.
Aki látta, tudja miről beszélek, ez egy fantasztikus film. Al Pacino elképesztő és felejthetetlen játéka, Chris O'Donellével együtt a film szíve és lelke, de a történet, az érzelmes és a humoros részek is pont a helyükön vannak. Nem lehet belekötni.
10/10
5 felhasználónak tetszik: DaveChris, Holly Keller, janet7, Domcicc, raspberry
2011. július 24. 16:56 #1675
- törölt felhasználó -    
Simpson család A film! biggrin.gif ohmy.gif laugh.gif thumbsup.gif
Nagyon vicces volt! _nevet.gif
2011. július 24. 16:58 #1676
- törölt felhasználó -    
Tucatjával olcsóbb 2.
Imádtam biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: House Of Wax
2011. július 24. 17:04 #1677
DaveChris
DaveChris
visszatérő vendég
Hozzászólás: 246
Csatolások: 202
Azonosító: 136208
Idézet (tya04 @ 2011.07.24. 16:56)
Egy asszony illata
Másodszorra van hozzá szerencsém, kettőig fent maradtam érte. Még mindig imába kéne foglalni a Filmmúzeumot.
Aki látta, tudja miről beszélek, ez egy fantasztikus film. Al Pacino elképesztő és felejthetetlen játéka, Chris O'Donellével együtt a film szíve és lelke, de a történet, az érzelmes és a humoros részek is pont a helyükön vannak. Nem lehet belekötni.
10/10

Szépen megfogalmaztad remek film abszolút 10/10 én kiemelném még Végvári Tamást is, nyugodjék békében, mint Al Pacino magyar hangját, szerintem ő is zseniális volt és nélküle nem lett volna ugyanaz az élmény!
1 felhasználónak tetszik: tya04
2011. július 24. 18:28 #1678
- törölt felhasználó -    
Idézet (Holly Keller @ 2011.07.24. 14:37)
Harry Potter és a Halál ereklyéi - 2.-dik felvonás
Húgommal mentem el, mert nyaggatott vele, aztán úgy voltam, hogy oké, üljünk be. Ennyit megérdemel a Harry Potter, mert mint sokan mások, én is ezen nőttem fel. Habár a hatodik könyv számomra akkor csalódást okozott, hogy a hetediket nem bírtam a kezeim közé venni, így hát el sem olvastam. Emiatt úgy érzem, hogy hiányos nekem az egész. Vannak lyukak, amik csak úgy vannak és emiatt kevésbé is értettem az egész történetet. Nem volt rossz, mert tetszett, de volt benne számomra egy-két klisé, ami nem tetszett. Piton hirtelen identitás változása egyáltalán nem győzött meg. Persze nem szeretnék spoilerezni, de az nekem nem tetszett. Valamint a film vége is szerintem elég gyengére sikeredett. Mondjuk valami cliffhangert vártam a végére, nem tudom, hogy miért, csak gondoltam én, hogy hátha esetleg nyitva hagynak egy-egy szálat folytatásra, de ez nekem igen csak lezártnak tűnt. Az öregítést, mint ahogyan sokan is írták előttem, valóban elrontották. Emma szinte majdnem ugyanúgy nézett ki, csak kicsit felnőttesebb ruhákat adtak rá. Viszont Bonnie-t szerintem eltalálták. Róla elhittem, hogy egy családanya. Így összességébe véve a filmet, nem volt rossz, de szerintem nem a legjobb Harry Potter film. Nekem az ötödik vagy a negyedik rész sokkal jobban tetszett. Én nagyon szeretem az "eksön" jeleneteket, de csak azt, amiben lőnek és verekednek. Valahogy pálcával nem volt olyan izgi, s szerintem túl sok volt belőle. Persze a hetedik rész második felvonása volt, ettől függetlenül az első nekem jobban tetszett.

10/8
- nem volt rossz film, sőt két órán keresztül oly annyira lebilincselt a moziban, hogy még a mosdóba sem mentem ki, mert féltem, hogy lemaradok valamiről. De szerintem van jobb Harry Potter film is. Mindezektől függetlenül, sajnálom. Hiányozni fog a Harry Potter. Furcsa lesz.

Egy szál folytatásra? Ennek vége, jó is hogy nem hagytak nyitva több kaput. Elég volt a HP filmekből ennyi.
2011. július 24. 18:36 #1679
olsenfan..
olsenfan..
Hozzászólás: 4644
Csatolások: 22828
Azonosító: 146002
Éjszaka a múzeumban ||.

Miután megnéztem az 1. részt, azután gondoltam megnézem a 2-at is. Nagyon tetszett és az 1.-vel ellentétben ebbe volt egy romantika is! blush.gif
És emellett nagyon vicces is volt, szóval:

10/10
1 felhasználónak tetszik: Adri98
2011. július 24. 18:36 #1680
Spongya
Spongya
hodor

Státuszha tested fázik, lelkem rád adom
Hozzászólás: 2272
Csatolások: 214
Azonosító: 141897
Harry Potter és a Halál Ereklyéi 2. rész 3D

Imádtam! Barátaimmal voltam, mindannyiunknak nagyon tetszett. rögtön ahogy elkezdődött a film, kiöntöttem a popcornt... Nagyon régóta imádom a Harry Pottert, ezért eléggé megkönnyeztem pár jelenetet. Sőt! MIkor vége lett, még vagy fél percig ott ültem a székemben...
bevallom, rettentően hiányozni fog!
3 felhasználónak tetszik: itsQuinn, patrícia4, DiscoDiva
710 oldal 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!