Platoon
Vietnámi háborúról szóló, 1986-os film. Charlie Sheen főszereplésével. Nagyon jó film volt.
Milyen filmet láttál legutóbb? II.
2011. július 21. 02:04
Leon,a profi
Épp most végeztem vele.Minden bizonnyal Gary Oldman egyik legjobb filmje.Jean Reno és Natalie Portman alakítása is figyelemre méltó.Nem most láttam először és szerintem nem is utoljára.Többször nézhetős film.
10/9.5
Épp most végeztem vele.Minden bizonnyal Gary Oldman egyik legjobb filmje.Jean Reno és Natalie Portman alakítása is figyelemre méltó.Nem most láttam először és szerintem nem is utoljára.Többször nézhetős film.
10/9.5
2011. július 21. 17:25
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
Elah völgyében
Az Ütközések rendezője évek óta próbálja bebizonyítani, hogy megérdemelte az Oscart, és valahogy mindig épp egy hajszálon függve, de nem sikerül neki (lásd A következő három nap). Ez a film érdekes, különleges, Tommy Lee Jones megszokottan nagyon jó, Charlize Theron úgyszintén. Még James Francót is láttam pár percre, ami azért jól megdobta a kedvemet.
Na de lényeg az, hogy a film nem tiszta. Nem úgy, mint pl a Mr. Nobodyban, hanem egyszerűen teli elvarratlan szállal, a vége nem egyértelmű és az egész olyan semmilyen. Viszont a színészekért és a jó kezdetért adok ennyit:
7,5/10
Az Ütközések rendezője évek óta próbálja bebizonyítani, hogy megérdemelte az Oscart, és valahogy mindig épp egy hajszálon függve, de nem sikerül neki (lásd A következő három nap). Ez a film érdekes, különleges, Tommy Lee Jones megszokottan nagyon jó, Charlize Theron úgyszintén. Még James Francót is láttam pár percre, ami azért jól megdobta a kedvemet.
Na de lényeg az, hogy a film nem tiszta. Nem úgy, mint pl a Mr. Nobodyban, hanem egyszerűen teli elvarratlan szállal, a vége nem egyértelmű és az egész olyan semmilyen. Viszont a színészekért és a jó kezdetért adok ennyit:
7,5/10
1 felhasználónak tetszik:
DaveChris
2011. július 21. 18:40
Kém a Szomszédban 10/9 - ha Jackie Chan-es film, az biztos jó, és ez így is volt
2011. július 21. 21:14
Kisiklottak 10/10
Rövid vélemény:
Szerintem ez eddig Clive legjobb filmje, egy igazi thriller egy kis Jennifer jellemmel izesitve. Mindketten fantasztikusak voltak benne, Jennifer karakterét sajnáltam amikor életét vesztette.
Rövid vélemény:
Szerintem ez eddig Clive legjobb filmje, egy igazi thriller egy kis Jennifer jellemmel izesitve. Mindketten fantasztikusak voltak benne, Jennifer karakterét sajnáltam amikor életét vesztette.
2011. július 21. 23:53
|
|
Bogszics |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 915 Csatolások: 439 Azonosító: 143956 offline
|
Testvérek 8/10
A kedvencem nem lesz, viszont minden színész fantasztikusan alakított. Natalie, Jake, és Tobey is
Az tetszett, ahogy ábrázolták az érzelmeket, a vívódásokat.
A kedvencem nem lesz, viszont minden színész fantasztikusan alakított. Natalie, Jake, és Tobey is
2011. július 21. 23:57
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Éppen most nézem a Casanovat (David Tennanttel a főszerepben) a Universal Channelen. Láttam már nem egyszer, de nem tudom megunni. David a legjobb.
10/10
10/10
2011. július 22. 00:09
|
|
csicsi20♥ AckleHolic ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.06. Hozzászólás: 1664 Csatolások: 109 Azonosító: 119601 offline
|
Idézet (benyaw93 @ 2011.07.22. 00:02)
Hívatlan vendég (2009)
10/7
Elég érdekes film volt, bár néhol nem mindig értettem hogy mi van.
10/7
Elég érdekes film volt, bár néhol nem mindig értettem hogy mi van.
Jaj nekem nagyon bejött ez a film, én a 10-es kategóriába sorolom
benyaw93
2011. július 22. 10:38
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
Amélie csodálatos élete
A sok Audreys cikk hatására kedvet kaptam a dologhoz, szégyenszemre most látom először, Audreytól eddig a Vénusz szépségszalon és az Egyedül nem megy volt a kedvenc, de most leelőzték ezeket.
Csodálatos! Hangulata olyan, mint a Mr Nob... Elnézést a nyelvbotlásért, ezt inkább így illik mondani: a Mr Nobody hangulata hasonló Ehhez, ami ugye a filmelemzés tantárgy kötelező alkotása. Forradalmi, mind a technika, a kameraállások, mind a színészek és a történet terén.
Óriási, humoros, összetett, zseniális!
10/10
A sok Audreys cikk hatására kedvet kaptam a dologhoz, szégyenszemre most látom először, Audreytól eddig a Vénusz szépségszalon és az Egyedül nem megy volt a kedvenc, de most leelőzték ezeket.
Csodálatos! Hangulata olyan, mint a Mr Nob... Elnézést a nyelvbotlásért, ezt inkább így illik mondani: a Mr Nobody hangulata hasonló Ehhez, ami ugye a filmelemzés tantárgy kötelező alkotása. Forradalmi, mind a technika, a kameraállások, mind a színészek és a történet terén.
Óriási, humoros, összetett, zseniális!
10/10
7 felhasználónak tetszik:
Coco Selly,
Grace Benning,
pillajunior,
Domcicc,
duracell,
DaveChris,
janet7
2011. július 22. 16:11
|
|
|
Áldott mélységek
Pedro Almodóvar korai korszakából való, s nem a legjobb, viszont szokás szerint kacagtató és megbotránkoztató egyszerre. Nekem kicsit hiányzott a tűz, amit megszoktunk a Tűsarokban, a Szenvedélyek labirintusában, az Asszonyok az idegösszeomlás szélénben, de még így is megállta a helyét. Érdekes volt a fiatal Carmen Maurát és Cecilia Rothot látni.
8/10
Pedro Almodóvar korai korszakából való, s nem a legjobb, viszont szokás szerint kacagtató és megbotránkoztató egyszerre. Nekem kicsit hiányzott a tűz, amit megszoktunk a Tűsarokban, a Szenvedélyek labirintusában, az Asszonyok az idegösszeomlás szélénben, de még így is megállta a helyét. Érdekes volt a fiatal Carmen Maurát és Cecilia Rothot látni.
8/10
2011. július 22. 18:36
|
|
Zsuviii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.10.24. Hozzászólás: 1386 Csatolások: 51 Azonosító: 110782 offline
|
Elég régen jártam erre, és sok filmet láttam azóta, így leírom:
Álom.net:
ÚÚhát. Láttam valahol hogy reklámozták, és anno meg is néztem, de totál kiment a fejemből, h miről is szól.
Egész tűrhető, főleg, hogy magyar, így adnék neki egy 8/10-et.
De nem értem, mi volt olyan nagy szám Labancz Lillában, a Líviát alakító csaj szerintem sokkal szebb arccal lett megáldva..
Hamupipőke történet -( Another Cinderella story )
Az alaptörténet jó is lenne, de valahogy nem jött be pár dolog benne. Mondjuk a film egyik legfontosabb pontján egy kicsit ízlésesebb ruhát (vagy egy kicsit átalakítottat, hogy passzoljon az alakjához) és más sminket valamint maszkot raktam volna Selenára...A tűzpiros rúzs..Hát. Szerintem gáz volt rajta. Nem is beszélek a túl nagy maszkról a fején...
8/10
Ilyen az élet -( Life As We Know It )
Lehet, hogy elfogult vagyok, de Katherine miatt azonnal rávágnám a 10/10-et. Amúgy nagyon jó kis film, muszáj volt megnéznem megint...
Álom.net:
ÚÚhát. Láttam valahol hogy reklámozták, és anno meg is néztem, de totál kiment a fejemből, h miről is szól.
Egész tűrhető, főleg, hogy magyar, így adnék neki egy 8/10-et.
De nem értem, mi volt olyan nagy szám Labancz Lillában, a Líviát alakító csaj szerintem sokkal szebb arccal lett megáldva..
Hamupipőke történet -( Another Cinderella story )
Az alaptörténet jó is lenne, de valahogy nem jött be pár dolog benne. Mondjuk a film egyik legfontosabb pontján egy kicsit ízlésesebb ruhát (vagy egy kicsit átalakítottat, hogy passzoljon az alakjához) és más sminket valamint maszkot raktam volna Selenára...A tűzpiros rúzs..Hát. Szerintem gáz volt rajta. Nem is beszélek a túl nagy maszkról a fején...
8/10
Ilyen az élet -( Life As We Know It )
Lehet, hogy elfogult vagyok, de Katherine miatt azonnal rávágnám a 10/10-et. Amúgy nagyon jó kis film, muszáj volt megnéznem megint...
2011. július 22. 19:05
|
|
HannuusshhPatley |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 1670 Csatolások: 193 Azonosító: 150324 offline
|
Anna és a király
2011. július 22. 19:12
|
|
Eszter655asylum |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.29. Hozzászólás: 6255 Csatolások: 679 Azonosító: 134102 offline
|
Hayrry Potter és a halál ereklyéi 2.rész
Nagyon király film.10/10
Csak kár h nem lesz több.
Nagyon király film.10/10
Csak kár h nem lesz több.
thunderbird
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.